Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Klidně i polituju. ![]()
Ale nebyl by na budku, kdyby šel o dům dál.
Ale to, že nejde, prokazatelně znamená, že pro něj atraktivní jsi.
… A máš to! ![]()
A ty jsi oslovila prvni jeho nebo on tebe?
@Virgin_Mojito píše: Více
Mě by okamžitě odradilo, kdybych později zjistila, že protějšek výslovně lhal, tak to sama nedělám.
Ale jinak souhlas, to prodírání se tragédy bylo otravné, proto jsem taky měla nastavený mentální limit max půl roku na seznamce a končím.
Ty, co tam tvrdnou roky, absolutně nechápu, pro nově příchozí je to I na první pohled odrazující.
Kouknu na profil, borec se seznamuje dvanáctým rokem, takže je jasné, že to je buď seznamovač profík, nebo absolutně neudatelný.
Ty jsem rovnou skákala.
@M_Vladim píše: Více
To by ses musel zeptat jeho, co ho „u mě“ drží. ![]()
Taky, kdo by ti koupil luxusní berle a nofí žuby. ![]()
@marin píše: Více
On mě, sesmolila jsem si tam nějaký ten inzerát. ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Zjistit, ze mi na prvni schuzce nejaka lhala, s pravdepobnosti hranici s jistotou, by ta dalsi schuzka byla nase posledni.
@marin píše: Více
Myslím, ve vyzvídání ohledně mého věku. Jinak mu nabidnu to, co chlapi tak neradi slyší. " Budeme kamarádi.' ![]()
To je fuk. Jenom jsi psala, že jsi totál neatraktivní a tady je důkaz, že to není pravda.
![]()
Jasně, možná Ti Leonardo di Caprio zejtra nenapíše, že bez Tebe prostě dál netočí, ale jinak… ![]()
@M_Vladim píše: Více
Tak fotku jsi viděl a pěkně na tvrdo, nula líčení, jen momentka, prostě tak, jak mě běžně vídá i on. ![]()
@Padlý.anděl píše: Více
Aspoň KSV. ![]()
Plosím, plosím, smutně koukám!
…Tak nic, no.
![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Dnes bych se na seznamky už víš co… Trénovala bych svoje social skills ![]()
@Padlý.anděl píše: Více
Ale ty se musis zamjlovat nejdriv, a s mladasem to hadam perspektivni vztah nebude. ![]()