Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Padlý.anděl píše: Více
Třeba právě to ho uklidnilo, ze ty deti nechces. ![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Třeba hned na vztah nemysli a ani o něj zájem nemají, jen se chtějí pobavit.
@marin píše: Více
Jj. On je hodně sdílej ![]()
Dokonce jsem se dozvěděla, že jeho brácha, kterému je přes 30 randí s 16 letou a že absolutně nechápe, co ho k tomu vede
![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
To je ta pestrost velké rodiny… Každej je nějakej. ![]()
Takže brácha jde zase s věkovým rozdílem opačným směrem.
![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Kromě výjimek, jako jsem já! Nikdy jsem ohledně věku nelhal, kromě nějakých registračních stránek, kde si pár let přidám anebo uberu + dávám náhodné datum. ![]()
Nepochopil jsem, co bych tím v reálu získal. Buďto vypadám mladší a partnerka bude potěšená, že to není tak hrozné, jak si myslela, anebo vypadám starší a v tom případě by ten kontrast a šok byl ještě větší a případný vztah by neměl delší perspektivu. ![]()
Musím zjistit kolik má bratrů, třeba bych si vybrala
![]()
To je samozřejmě legrace…Nemohla bych chodit s bráchou někoho, kdo na mě bere.
Přesně kvůli tomuhle já nerada ztrácím čas teoretickým rozumováním, co většina ženských, většina chlapů, většina 50+, většina blabla, a ještě horší verze je „Všichni.'
Všichni chtějí vypadat mladší, všichni preferují modrooké blondýny…“
Já měla tak proteoretizované komplet možnosti po rozvodu, kalkulovala jsem s tím, že po páďu už je blbost hledat stálý vztah, protože na to nikdo není zvědavý, každý má svoji minulost, vybudované vlastní zázemí, já se například ze svého domu taky nikdy nikdy neodstěhuju a k sobě nikoho k sobě stěhovat nechci, tím spíš, že tenkrát mi tam ještě tvrdl ex.
Takže jsem cílila čistě na KSV, případně externí vztah se singl mužem, protože manželku v zádech jsem znovu fakt mít nechtěla.
Střih, o pět let později bydlím jinde, než ve vlastním domě, mám klasický, vyrovnaný vztah, a majetky, minulosti i obě rodiny se harmonicky seskládaly.
Jak velká procentuelní pravděpodobnost byla, že to dopadne takhle?
Mohli jsme se tu o tom teoreticky hádat donekonečna.
Jak velká pravděpodobnost byla, že si víceméně z legrace dohozený Plukovník s Tess sednou?
A simsalabim, stalo se. ![]()
Takže po zkušenostech zbytečně nepredikuju a neteoretizuju, vztahy nejsou trojčlenka.
I takový případ znám. Chodil s jednou sestrou, aby se dostal k druhé, která byla v té době zadaná. A dopadlo to tak, že jsou spolu. ![]()