Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1470
11.9.26 13:27
@tess50 píše: Více
:D :D 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
11.9.26 13:28
@MyMelody píše: Více

Ty jo. To si nedovedu představit. Ale chápu, když je to takhle na začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18195
11.9.26 13:30
@marin píše: Více

To se mi stalo, ze mi na seznamce zacal psat jeden dvacetilety mladik a mel desnej zajem :lol: Porad me premlouval, i kdyz jsem mu psala, ze je moc mlady a ze by to neslo…dokonce mi poslal i svou chloubu, aby me premluvil… 8o :lol: No a ja blba ho pak prijala na fb s tim, ze je neskodny…a pak jsem tam jednou davala fotky z oslavy narozenin me dcery a on ji hned zacal psat :mrgreen: Tak jsem si ho zablokovala a dcera mi pak rekla, co to je zac a at si ho strcim za klobouk a blokla ho taky :lol: Chudak :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
11.9.26 13:41
@MyMelody píše: Více

No myslím, že překvapení je slabé slovo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
11.9.26 13:41
@Padlý.anděl píše: Více

No s tim starsim byly libacky, ale sex ne, zacinali jsme randit a kdyz me seznamil s brachou a pohrdave se o nem vyjadril, ze je blazen na hlavu a ja videla opak, zajimaveho, kultivovaneho introverta a kdyz jsme se zacali s mladsim bavit, zjistila jsem, ze na rozdil s jeho starsim brachom, mame mnohem vic spolecneho, tak jsme si dali kafe ve meste, drzeli to nejakou dobu v kamaradske rovine a tak to zacalo a se starsim byl konec. Ale to bylo davno, jeste v telecim veku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18195
11.9.26 13:46
@marin píše: Více

Nj, ale Andrease jsem znala uz 4 roky predtim… :jazyk: Sice jen korespondencne, ale nebyl to zcela cizi clovek…a holt na zivo jsem z nej sla do kolen… :oops: :jazyk: Myslim ale, ze se mi to stalo prvne a naposled :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
11.9.26 13:52
@Andelskej_Satan píše: Více

Na seznamce jsem nakonec nenašla vůbec nic vhodného pro sebe, dvakrát jsem to zkoušela. Ale asi jsem neměla dost trpělivosti ani motivace se tím prohrabovat. Ovlivnilo mě to vlastně negativně.

• Citovat
  • Upravit
24682
11.9.26 13:53
@Luxusnixicht píše: Více

A proč naposled? Dyt je to pěkný, že tě někdo po tolika letech zaujal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
11.9.26 13:57
@jege píše: Více

Ano, ale myslim, ze i pri modelaci se dava silikon, aby to drzelo tvar, ale o tom by nam asi vic rekla tva svagrova.
Jedna nase znama sla na modelaci a ukazala nam jizvy po operaci, no nevypada to dobre, i kdyz s tvarem je spokojena. Ano, modelace je komplikovanejsi, jak jen vycpat silikonem.

Příspěvek upraven 11.09.26 v 13:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18195
11.9.26 13:58

To mel muj brach kdysi taky tak :D Akorat, ze ona ho podvadela na kazdem rohu…ted ma pani starsi, nez je on a budou se brat :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18195
11.9.26 14:00
@Arturie píše: Více

No pac na takove zazraky moc neverim… :D I to, ze se to vubec stalo jednou, povazuji za zazrak :D :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
11.9.26 14:02

A to je co za poruchu, když si ženská pořídí do postele někoho ve věku vlastního syna? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
11.9.26 14:04
@Arturie píše: Více

To neprekvapuje, profik bude lhat ve vsem, co mu usnadnuje zenu dostat, nakeca zenam cokoli, to je jeho pracovni nastroj. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18195
11.9.26 14:06
@sirikit píše: Více

Presne tak, podepisuji ;) Clovek mini a zivot meni :D :jazyk: Zivot je plny prekvapeni a v tech vztazich obzvlast…to vidim i kolem sebe…ze to ani v televizi nevymysli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18195
11.9.26 14:08
@Venetia píše: Více

Asi hlavne neni ta chemie…? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...