Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanča1234 před mnoha lety jsme měli takovou podpůrnou skupinu na internetu. Šest holek, jeden kluk. Zabil se on.
@Monicka39 píše: Více
Ja teda predpokladam, ze se pujde dalsi kolo. I pokud by Helmi napsal za 3, 5, nebo 10 mesicu.
@Velryba černá kamarádky muž se oběsil kvůli tomu že nadělal dluhy ![]()
@Hanča1234 píše: Více
Bylo mu necelých jednadvacet. Původně týrané dítě.
@Velryba černá píše: VíceČetla jsem tvůj příběh a přiznám se, že mi běhal mráz po zádech. Ale děkuji za tvou otevřenost, protože jsi přesně vystihla to, co oběť zažívá, nejen v sobě, ale i v reakcích okolí. A protože se všechny ty strachy vrací a ty od nich chceš uchránit blízké, odehrávají se většinou uvnitř a o to víc sžírají. A proto mají tady někteří tendence to bagatelizovat, protože ne každý má potřebu své pocity ventilovat. Jenže to, že žiješ navenek tzv. normální život neznamená vůbec nic, natož fakt, že by ses s tím zcela vyrovnala, jak se neustále někteří snaží obětem podsouvat.
@Eugen Fischer2 píše: Více
Tak to byl jeden díl v Hvězdné bráně. Civilizace s velmi vsokou technologií. Maximálně mírumilovná, technologie z obavy o zneužití nikomu nedávali.
Pak přiletěli Goauldi… ![]()
@Hanča1234 píše: Více
Smutne, pritom i z toho je cesta jina nez konecna…
@Andelskej_Satan nevím co se mu dělo v hlavě. Mají 3 malé děti a ona zůstala na vše sama.
Jasný, zabít se kvůli dluhům je pro mě nepochopitelné, ale pro někoho jiná cesta v tu chvíli není.
Příspěvek upraven 03.10.26 v 13:41