Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Monicka39 píše: Více
Na druhou stranu, buďme rádi za ty jistoty v této turbulentní době
. Helmut, blokace, Mallorka a ultimáta nám udržují svět v rovnováze. A takto to s největší pravděpodobností vydrží až do důchodu všech účastníků zájezdu, tedy i nás, obecenstva.
@Hanča1234 píše: Více
Opravdu by mě zajimalo, jestli jis kuře. Pokud ne, ok, máš nazor, ze jist mladata je hnus. Pokud ano, ses neskutečny pokrytec
.
@Ontarova.Bohyně píše: Více
Já asi nemůžu říct, že bych se nějak nevyrovnala, ale některé podněty, které spouští různé reakce prostě zůstávají. I tak je to o dost lepší, než třeba před dvaceti lety.
Příspěvek upraven 03.10.26 v 14:51
@xiaxxx nejím. Celkově já maso moc nejím a uzeniny už vůbec nekupujeme. Ani přítel to nejí.
Příspěvek upraven 03.10.26 v 13:45
@Eugen Fischer2 píše: Více
Pokud tady byla řeč o těch těžkých trestech, tak v Anglii a nejen tam…
![]()
@Velryba černá píše: Více
Vsak kolik znasilnenych, se pokusilo nebo dokonalo pak sebevrazdu…to musi byt peklo s tim zit. A nekteri tady maji strach z bezne hadicky do zadku pri kolonoskopii.
@Velryba černá ale ty situace kdy se to vrací se opakují ne? Zažila sem tedy něco jiného, ale jsou situace kdy se to vrací ač je to tak dávno že to sama nechápu.
@Andelskej_Satan kolonoskopii ti dnes dělají při oblbovaku ne?
Prosím vás, lososa si dát můžu? Já jen abych nepohoršila to smutné rybí očko.
Jo nekdy to skonci bohuzel tragicky uplne zbytecne.
Někdy ano, někdy ne. Jindy se objeví něco jiného. Naučila jsem rozpoznat, co ve které chvíli potřebuji. Může to být konkrétní muzika, jít spát, najíst se, nebo z té situace odejít. A kus práce udělá, když mám kolem sebe správné lidi.
Tak jo. V tom pripade je to tvuj nazor. Ale i tak tedy lidi, co maso „mladat“ ji, nazvat prasaty je moc
. To je zas muj nazor
. Ja zvirata miluju. Ale maso jim. I kuře
. ![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
A já se jim vůbec nedivím, že to v určitý moment zkrátka nezvládnou.
@Andelskej_Satan nejsem malina