Miluje mě vůbec?

Anonymní
8.6.16 15:18

Miluje mě vůbec?

Ahoj, píšu anonymně protože tu mám členy od rodiny partnera a kamarády a zatím nechci, aby to někdo známý vědět.
Jsme s partnerem 8 let, máme jedno dítě a druhé na cestě. Když jsme se seznámili, měl ještě jinou partnerku, ale dle jeho slov to bylo partnerství krachující a pro něj to byla jen budoucí ex přítelkyně. Neustále hovořil o tom, jak s ní je jen protože se bojí být sám. Vídali se jednou, dvakrát týdne asi a on zbylý čas trávil s kamarádkami. Přišlo mi tedy, že vztah mají opravdu špatný. Dlouho jsem váhala, zda si mám začít s někým, kdo je zadaný, ale čím víc mluvil o svém podle něho nešťastném vztahu a čím víc jsme byli spolu, tím víc jsem mu podlehla. Za dva měsíce se z kamarádství stal vztah. Nechtěla jsem být ani první ani druhá a tak jsem mu na rovinu řekla, že buď ukončí vztah se mnou nebo partnerkou. Rozhodl se zůstat se mnou. A já si řekla, že když bude ve spokojeném vztahu, tak nebude mít potřebu trávit většinu času s kamarádkami. Jenže opak byl pravdou. Ze začátku (tak jak to u čerstvě zamilovaných bývá) jsme čas trávili spolu a chodili jsme společně i za svými kamarády. Jenže postupem času se to změnilo. Začal trávit více času sám s kamarádkami a já šla stranou, tak jako jeho předchozí partnerka. Dozvěděla jsme se, že vypráví své rodině a snad i kamarádům to, co tvrdil i své nyní bejvalce. Nikdy jsem nebyla žárlivý člověk, do doby než jsem začala chodit s ním. Nyní mi nějak vadí, že je každou chvíli s kamarádkami na kafíčku, chodí s nimi na nákupy a různé akce atd. Před nějakým časem mě požádal o ruku, ale já už z toho mám pocit, že to udělal jen vzhledem k délce našeho vztahu, neustálého dotazovaní ze strany rodiny a narození dítěte. Jinak o svatbu jako takovou zájem nejeví. Občas se zeptá, kdy se vezmeme, ale když dojde na výběr prstýnku, datumu svatby aj, k ničemu se nemá. Již několikrát jsem mu navrhovala rozchod, ten nechtěl. Došlo i na téma předmanželská poradna, do které nechce.
Prosím tedy o názor, zda takovýto vztah je normální, zda si dělám pouze iluze o něčem lepší, co stejně neexistuje nebo máme netradiční partnerství.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1189
8.6.16 15:24

Tak, že má chlap potřebu jít s kámošema na pivo to chápu. Ale aby chodil s kamarádkami na kafíčko, nákupy apod tak to je sílá :pocitac: :pocitac: :pocitac: Tohle bych zatrhla a dost rázně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
8.6.16 15:26

Předmanželská poradna, určitě. Je hloupost brát si někoho, když ten vztah není dobrý, ale ještě horší je to, že se o tom s tebou nechce bavit a neřekne ti, co se děje.

Pokud s tím nechce nic dělat a je mu jedno, že ty jsi ve vztahu nespokojená (protože on je očividně spokojený), tak je poněkud sobecký. Vztah není zadarmo, buď na něm bude pracovat nebo ne. A pokud ne, tak už je jen na tobě, jak se rozhodneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
8.6.16 15:28

Pořád nechápu jak to u Vás vypadá v praxi. Ty se jako doma staráš o dítě a on chodí se slečnama po nákupáku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontar
8.6.16 15:32

To by mě teda fakt zajímalo, kde tihle týpci pořád dokola shánějí, tak hloupé partnerky?

• Citovat
  • Upravit
9918
8.6.16 15:39
@ontar píše:
To by mě teda fakt zajímalo, kde tihle týpci pořád dokola shánějí, tak hloupé partnerky?
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
8.6.16 15:40

Nic bych za to nedala, ze ted vyklada svym dalsim kamaradkam, zas o tobe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
8.6.16 15:43

Tak to je hodně netradiční :)
Neustále hovořil o tom, jak s ní je jen protože se bojí být sám.
To mi přijde jako dost varovné - kdo nezvládne být sám, zpravidla nezvládá ani vztah.
Chápu, že je to stereotyp, ale není on „skrytý gay“, když má partnerku, jen aby nebyl sám, a bavěj ho tak ty kafíčka a nákupy? :think: (Uznávám, že podle logiky té druhé části bych byla lesba jak vyšitá, ale prostě se mi to tak vnutilo na mysl.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
8.6.16 15:45

Pusobi na me ze potrebuje urcitou volnost :roll: ale aby chodil s kamaradky na nakupy a kavicky 8o to bych asi nedala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
8.6.16 15:47

Mne porad fascinuje jedna vec. Zenska si zacne s chlapem, ktery podvadi svou partnerku, mluvi o ni spatne a ceka co? Ze se ve vztahu s ni razem zmeni na dokonaleho milujiciho partnera? Stareho psa novym kouskum nenaucis a lide se obvykle zas tak moc nemeni.
Predstava, ze se z kur. evnika a lhare stane domaci kutil, je znacne naivni.

Zakladatelko, vedela jsi moc dobre, jaky je, jak se choval k expartnerce, jak o ni mluvil. Ted tak mluvi o tobe a nezlob se na me, ja te nelituji. Mas cos chtela.
Na poradnu bych se zvysoka vykaslala, tenhle typek svuj charakter po par psychologickych promluvach do duse nezmeni.

@ontar píše:
:palec: A ze tech naivek, ktere veri ohranemu „jsme spise kamaradi“, „zustavam s ni kvuli diteti“, popr. „je naprosto priserna a jsem s ni z litosti“ atd…, je porad jeste dost.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
8.6.16 15:51
@ontar píše:

Asi na kafíčkách a nákupech. Normální chlap z toho má předinfarktový stav (vyzkoumali britští vědci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
8.6.16 15:53
@Knihomyš píše:
Tak to je hodně netradiční :)
Neustále hovořil o tom, jak s ní je jen protože se bojí být sám.
To mi přijde jako dost varovné - kdo nezvládne být sám, zpravidla nezvládá ani vztah.
Chápu, že je to stereotyp, ale není on „skrytý gay“, když má partnerku, jen aby nebyl sám, a bavěj ho tak ty kafíčka a nákupy? :think: (Uznávám, že podle logiky té druhé části bych byla lesba jak vyšitá, ale prostě se mi to tak vnutilo na mysl.)

při čtení úvodního příspěvku mě taky hned napadlo, jestli není gay… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
8.6.16 15:59

Normální to není. Nesnesla bych, aby si on někde trajdal s kamarádkami a já seděla doma na perdeli s dětma :zed: A už vůbec bych si takového člověka nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
@Jarka K píše:
při čtení úvodního příspěvku mě taky hned napadlo, jestli není gay… :nevim:

Ja se domnivam, ze vysvetleni je prostsi, chce se jim dostat do kalhotek (nebo je metrosexual). Proste je evidentne vsude radeji nez doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917

Muž nemůže mít kamarádky a dělat věci, které ho s nimi baví, aby nebyl gay, ale když žena má mužské kamarády a chodí s nimi na pivo, tak je to v pořádku a nikdo si o ní nemyslí, že je lesba. Trochu dvojí metr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí