Miluje mě vůbec?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
8.6.16 16:00

Solidní chlap není s ženskou, zvláště, když v tom nejsou děti, se kterou být nechce :nevim: Proč? Aby ji mohl pomlouvat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
8.6.16 16:13

Nechodí náhodou pouze s jednou na nákupy a na kafíčka?

Že by to zakladatelko bylo, jako s tebou na začátku… :nevim: Té dotyčné by říkal, jak to s tebou nefunguje apod. :think:

• Citovat
  • Upravit
1.ovečka
8.6.16 16:15

Přinese i Tobě něco z nákupů?

• Citovat
  • Upravit
14062
8.6.16 16:24
@1.ovečka píše:
Přinese i Tobě něco z nákupů?

Řekla bych, leda tak pohlavní chorobu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
8.6.16 16:26

Jinak zakladatelko, za mě by se buď hodil do „latě“ nebo bych odešla. Dělá z tebe blbku. Žádný chlap ani ženská není bez chyb ale čeho je moc, toho je moc. Tohle bych si já v žádném případě nenechala líbit. Sehnala bych hlídání a šla na ten nákup s nima ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
8.6.16 16:31

@Elen8 ja bych sla i s mláďaty at si slecny uzijou :P u kavicky a na nakupech jiste rady pomuzou hlidat jeho deti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
8.6.16 16:32

@AjinaVlada určitě ;-)) však kamarádky jsou od toho aby pomáhaly ;-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.16 16:56

Uplně mi to připomíná jednoho co jsem znala, který zastával filosofii, že ve vztahu musí být člověk sobec. A aby se nenudil byl schopný podvádět i svou ženu. Po téhle zkušenosti bych radila mu razantně naznačit, že pokud se ve svých dýcháncích nákupových a kafíčkových neumírní, tak jdeš od něho. Třeba se chytne za nos.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.6.16 19:02

@vonajebohyne Chápu. Také vím, že jsem měla čekat, že když to dělal své ex, že to muže udělat i mě. Byla jsem naivní. Jenže v tu dobu mě přišel super, jen že prostě žil ve vztahu, který už nechce, ale bojí se ho ukončit. K jiným holkám byl pozorný, uměl mluvit atd. Tak mě napadlo, že třeba má doma semetriku. Byla jsem mladá (19 let), takže prostě ještě kuře, co si myslelo, že když bude ve vztahu, který bude jiný, že nebude mít potřeby někam chodit. Přeci se stává, že člověk se v jiných situacích chová jinak? Teď vím, že se stejná situace asi opakuje a zřejmě to nebylo vinou ex.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.6.16 19:05

@1.ovečka Ne, nic nepřinesl. Asi nebylo co.
@blabla123 Nn má více kamarádek. On i když jsme spolu začali chodit, tak chodil na kafe s jinými kamarádkami a nebo v partě. V tu dobu jsem to vnímala tak, že nechce být doma sám a že je mladý, s bývalou být nechce, tak se chce bavit. Jenže teď mu je téměř 30 a je to to samé.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.6.16 19:08

@jančamamča Má i pár kamarádu s kterýma jde na pivo nebo na nějakou tu akci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.6.16 19:44

@Bábrdl Tak muj bracha byl treba ve vztahu, ktery chtel ukoncit, ale jeho ted uz ex, ho psychicky deptala. Vyhrozovala mu, ze se zabije atd. Delala fakt desive veci a on se bal, ze ji bude mit na svedomi, takze cekal az se ona rozejde s nim. Bylo mu jasne, ze kdo vyhrozuje si s nejvetsi pravdepodobnosti nic neudela, ale pak je tam to-co kdyby ano?

• Citovat
  • Upravit
7939
8.6.16 19:52
@Anonymní píše:
@vonajebohyne Chápu. Také vím, že jsem měla čekat, že když to dělal své ex, že to muže udělat i mě. Byla jsem naivní. Jenže v tu dobu mě přišel super, jen že prostě žil ve vztahu, který už nechce, ale bojí se ho ukončit. K jiným holkám byl pozorný, uměl mluvit atd. Tak mě napadlo, že třeba má doma semetriku. Byla jsem mladá (19 let), takže prostě ještě kuře, co si myslelo, že když bude ve vztahu, který bude jiný, že nebude mít potřeby někam chodit. Přeci se stává, že člověk se v jiných situacích chová jinak? Teď vím, že se stejná situace asi opakuje a zřejmě to nebylo vinou ex.

Tak predevsim respekt Tobe zeno, jak ses s tim mym kritickym komentarem popasovala :kytka: :kytka:.
Ja zarliva nejsem, ale tvuj partner se chova opravdu nestardandne a nedivim se, ze ti to vadi. Kafe by mi nevadilo, to neresim, ale jit s kamaradkou do OC a vybirat treba plavky bych ani ja nevydychala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
8.6.16 20:18
@vonajebohyne píše:
Mne porad fascinuje jedna vec. Zenska si zacne s chlapem, ktery podvadi svou partnerku, mluvi o ni spatne a ceka co? Ze se ve vztahu s ni razem zmeni na dokonaleho milujiciho partnera? Stareho psa novym kouskum nenaucis a lide se obvykle zas tak moc nemeni.
Predstava, ze se z kur. evnika a lhare stane domaci kutil, je znacne naivni.Zakladatelko, vedela jsi moc dobre, jaky je, jak se choval k expartnerce, jak o ni mluvil. Ted tak mluvi o tobe a nezlob se na me, ja te nelituji. Mas cos chtela.
Na poradnu bych se zvysoka vykaslala, tenhle typek svuj charakter po par psychologickych promluvach do duse nezmeni.

S tímhle beze zbytku souhlasím. Já jsem stará koza, ale taky jsem zaslepená zamilovaností do současného přítele nepřikládala význam tomu, jak se choval k předchozím partnerkám. Myslela jsem si (i mi to říkal), že se mnou je to něco jiného a blablabla. Dneska je samozřejmě jeho chování úplně stejné jako bylo ke všem předchozím…

• Citovat
  • Upravit
8.6.16 20:41
@jančamamča píše:
Pořád nechápu jak to u Vás vypadá v praxi. Ty se jako doma staráš o dítě a on chodí se slečnama po nákupáku :nevim:

Taky si to nejak zive nedokazu predstavit :nevim: no ja bych mu dala… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí