Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mývalova žena píše:
Miluju @pohledzdruhestrany . Myslím, že bychom mu zde měli udělat zvlášť nějakou diskusní místnost. Téma bez jeho názoru rozhodně nepřináší finální řešení.Žádám @admin o nápravu, aby byla zřízena fun místnost pro @pohledzdruhestrany
Bez jeho skvělých názoru by nebylo emimino emiminem.
ale já na to beru dotaci, těžká řehole nést pochodeň pravdy, snad mě časem vystřídá mladší sekáč
![]()
@pohledzdruhestrany píše:
ale já na to beru dotaci, těžká řehole nést pochodeň pravdy, snad mě časem vystřídá mladší sekáč![]()
Doufám že nevystrida. To by bylo moc neštěstí na jedný hromadě.
@mývalova žena píše:
Miluju @pohledzdruhestrany . Myslím, že bychom mu zde měli udělat zvlášť nějakou diskusní místnost. Téma bez jeho názoru rozhodně nepřináší finální řešení.Žádám @admin o nápravu, aby byla zřízena fun místnost pro @pohledzdruhestrany
Konečně se tu jednou může chválit chlap. ![]()
@Popeladym píše:
Konečně se tu jednou může chválit chlap.
snad se tím konečně aspoň o milimetr přiblížíme k emiminovské genderové rovnosti
![]()
@Popeladym píše:
Konečně se tu jednou může chválit chlap.
No bodejť. Proto jsem to založila.
Vždyť by tady všem zenskejm @pohledzdruhestrany nesmírně chybel6, kdyby tu neplkal s nima.
Aspoň teď můžou pochopit, jak se jejich manžové cítí.
snad se tím konečně aspoň o milimetr přiblížíme k emiminovské genderové rovnosti![]()
No, tak to mě ovšem nenapadlo.
Ono vůbec není jistý, jak tady z toho vyjdeš. Ne všechny dámy, ten Tvůj pohled z druhé strany unesou.
![]()
@Popeladym píše:
No, tak to mě ovšem nenapadlo.Ono vůbec není jistý, jak tady z toho vyjdeš. Ne všechny dámy, ten Tvůj pohled z druhé strany unesou.
![]()
no podle mě z „druhé strany“ často inkasují nejen „pohled“
![]()
no podle mě z „druhé strany“ často inkasují nejen „pohled“![]()
![]()
@mývalova žena píše:
Chci rázně podotknout, že profil „myvalova žena“ není můj alternativní nick, i když se to zdá na první pohled.
![]()
@mývalova žena píše:
To je hezký. Jenže každá láska po čase vyvane a co potom s onou místností?
@Mango_Lassi píše:
Chci rázně podotknout, že profil „myvalova žena“ není můj alternativní nick, i když se to zdá na první pohled.![]()
Víme. To je alternativní nick pohleduzdruhestrany ![]()
Já za ostatní chlapy z emimina prohlašuju, že my dotyčnému kolegovi také fandíme, ale jestli on bude mít svou vlastní fun mistnost, tak my ji chceme taky.
@mývalova žena píše:
@mývalova žena píše:
A on se nekde svliknul?
@fera21 píše:
Já za ostatní chlapy z emimina prohlašuju, že my dotyčnému kolegovi také fandíme, ale jestli on bude mít svou vlastní fun mistnost, tak my ji chceme taky.
Taky se hlásím o svý temný sklep, kam si budu tahat náhodné oběti. Tj. vlastní Fun místo
Miluju @pohledzdruhestrany a @zoidberg . Myslím, že bychom jim zde měli udělat zvlášť nějakou diskusní místnost. Téma bez jejich názorů rozhodně nepřináší finální řešení.
Žádám @admin o nápravu, aby byla zřízena fun místnost pro @pohledzdruhestrany a @zoidberg
Bez jejich skvělých názorů by nebylo emimino emiminem.
Příspěvek upraven 12.09.21 v 10:23