Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ano, žádná tragédie. To se jí stane ještě mockrát. Počkej až začne padat ze sedačky apod.
Pokud nezvracela, nebyla moc malátná a nezvykle unavená, nic by ji být nemělo. Ještě kdyžtak kontroluj do večera oční zrenicky, jestli jsou stejne. Pokud budou, není důvod k obávám. Těch pádu bude víc a víc. Já toho mýho pořád odněkud zvedám.
Dcera, když začala chodit kolem nábytku, tak si neuměla ducnout na zadek (neuměla v té době ještě sedět) a padala mi rovnou ze stoje na hlavu, jak kláda.
Neboj, nic ji nebude ![]()
Bude v pohode, ja jsem prekvapena, ze se ji to stalo poprve az v 9 mesicich
nas spadnul tolikrat nez se naucil si davat pozor..
@Luminance Ta padá pořád, ale šlo o to, že spadla přímo na dlažbu
Hned mi přoletělo hlavou spousta verzí jako prasklá lebka atd
Naštěstí je opravdu v pořádku, ale i tak mi to celkem vrtá hlavou jestli je s hlavičkou všechno v poho ![]()
@Anonymní píše: Více
Klid. Spadla na dlazbu, ale ze sedu. Muj bracha spadl dozadu na dlazbu z detske zidlicky (mama ma dlazbu i v kuchyni
), nejak na ni blbnul nepripasany. To uz bych se treba bala. Ale nic mu nebylo.
Ahoj všem. Mám dcerku 9 měsíců, dnes ale došlo k menšímu úrazu. V koupelně máme samozřejmě dlažbu, dcera si tam lezla, sedla si na zadeček a překulil se dozadu tudíž si bouchla hlavičku. Hodně brečela, ale žádná tragédie. Chvilku po tom už byla zase v pohodě a usmívala se… Chci se jen zeptat, myslíte, že tam může být nějaký problém? Oni ty kostičky mají dost měkoučké a mám obavy

Reaguje krásně, všechno je v pořádku, ale asi potřebuji jen uklidnit. Díky
(Kvůli kritice anonym, tak mě omluvte)