Batole se bouchlo do čela

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.8.24 16:03

Batole se bouchlo do čela

Prosím potřebuji poradit před půl hodinou jsem byla s malou venku a mala zakopla o obrubník a spadla na chodník na beton přímo na hlavu teď má na čele modřinu zatím je v pohodě hraje si nezvrací zornicky má v pohodě a nevím jestli s ní mám jet na pohotovost nebo ne? :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33135
13.8.24 16:25
@Anonymní píše: Více

No, hlídej jí, a kdyby se ti něco nezdálo tak s ní jedˇ. Modřin bude mít ještě milion. Malé děti jsou naštěstí jak z gumy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
13.8.24 17:26
@Anonymní píše: Více

https://www.emimino.cz/…ad-na-hlavu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21466
13.8.24 17:52

Mě takhle syn spadl první den ve školce celém na hranu židle. Učitelka i ředitelka na mrtvici, na čele brutální boule, která hrála všemi barvami. Byla jsem s ním na kontrole, vše úplně v pohodě z. Ta kost na čele je nejtvrdší na celé hlavě. Dítě bych hlídala, asi preventivně u budila přes noc a viděla bys.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
13.8.24 20:56

Syn má dva roky a ran do čela jsme měli už několik. Pády na chodníku kdy hlavu neubrzdil, pády z gauče, zakopnutí na plovoučce… Hlídej ji a pokud by zvracela či byla jinak apatická, jeď k lékaři. Pokud je jinak v pohodě, bude to dobrý ;) Taky jsem se hrozila a panikařila, teď už to semnou nic nedělá… 😆 😆

• Citovat
  • Upravit
10921
13.8.24 21:00

Spadla nam dcera takhle uz vicekrat, nikam jsme nejeli. Vzdy vse ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák