Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
My jsme dostali na Zličíně při registraci hračku - růžovou plyšovou včelku. K narokám nic, ani e-mail nepřišel.
@kuratkol mi dostali při registraci mlíčko a k narozeninám CDčko s pohádkou
A kartičku jsme si mohli vyzvednout kdykoliv nebylo tam žádný datum do kdy ![]()
Tyjo, nějak zvýšili level dárků za registraci? Já před 2 roky dostala nějakou kaši, ne celou, byl to vzorek, k narozkám letos přišel mail, slíbili nějaké sušenky a pak mi dali přesnídávku… vše bráno s humorem, o dárky tady nakonec nejde.
No a já se jen tak z hecu právě registrovala
a až si půjdu pro kartu, tak napíšu jaký že dáreček čekal na nás ![]()
CV Globus nam dal vzorky ubrousku od Nivey a nejakou ovocnou stavu od hippu, uz mi to splyva s jinymi darky, ale nic hodnotneho… Slecna rikala, ze tam zrovna nic k mimiklubu nema, tak to tam splacavala z toho, co tam meli detskeho.
Tak ja se registrovala na Zlicine a zadny darecmy jsem nedostala. ![]()
Já v Brně před půl rokem..dostala jsem tašku přes rameno huggies. Narozky jsme ještě neměli tak zatím nevím ale očekávám hodnotný dar.. ![]()
Já minulý týden dostala balík Newborn plín Huggies a vzorky od Nivey (krémy a ubrousky) Globus Pardubice ![]()
My jsme se do mimi klubu zaregistrovali dnes, paní na informacích byla velice milá. I když syn už měl první narozeniny před dvěma měsíci dostal pěkné dřevěné kostky s medvídkem PU a omalovánku. Kartičku jsem dostala ihned. Kupovala jsem kašičky a na pokladně mi hned odečetli slevu, tak jsem byla mile překvapena:)
Já se registrovala v Č. B. a Honzík (2008) dostal 3.lodičky do vany (hodnota okolo 50-60kč) pak ještě dostal myslím nějaký ovocný čaj od Hippu a když jsem registrovala malou (2011) tak dostala zase ty 3.lodičky
tak jich máme doma 6. ![]()
Ale jak píše @Samamama n o dárky „nejde“
to je jen pozornost ![]()
Holky chci se zeptat, opravdu po vás při vyzvednutí kartičky do Mimi klubu chtěli vidět rodný list dítěte?
Nevíte co je aktuálně za dáreček při registraci?
Byli jsme v Chomutově a na informacích moc milá paní, že se mám registrovat přes internet, že je to rychlejší…
A tu kartu si pak musím do týdne vyzvednout jinak propadne?