Mimi klub Globus - dárek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
neprihlasena_Vesna006
16.10.12 23:08

Dotaz

Nevíte co je aktuálně za dáreček při registraci?
Byli jsme v Chomutově a na informacích moc milá paní, že se mám registrovat přes internet, že je to rychlejší…
A tu kartu si pak musím do týdne vyzvednout jinak propadne?

• Citovat
  • Upravit
496
16.10.12 23:17

My jsme dostali na Zličíně při registraci hračku - růžovou plyšovou včelku. K narokám nic, ani e-mail nepřišel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5407
16.10.12 23:18

No a já ani nevím, že něco takového vůbec existuje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
16.10.12 23:20

@kuratkol mi dostali při registraci mlíčko a k narozeninám CDčko s pohádkou :) A kartičku jsme si mohli vyzvednout kdykoliv nebylo tam žádný datum do kdy 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
16.10.12 23:28

Tyjo, nějak zvýšili level dárků za registraci? Já před 2 roky dostala nějakou kaši, ne celou, byl to vzorek, k narozkám letos přišel mail, slíbili nějaké sušenky a pak mi dali přesnídávku… vše bráno s humorem, o dárky tady nakonec nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5407
16.10.12 23:30

No a já se jen tak z hecu právě registrovala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a až si půjdu pro kartu, tak napíšu jaký že dáreček čekal na nás :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
16.10.12 23:43

CV Globus nam dal vzorky ubrousku od Nivey a nejakou ovocnou stavu od hippu, uz mi to splyva s jinymi darky, ale nic hodnotneho… Slecna rikala, ze tam zrovna nic k mimiklubu nema, tak to tam splacavala z toho, co tam meli detskeho.

• Citovat
  • Upravit
alli_li
17.10.12 07:24

Tak ja se registrovala na Zlicine a zadny darecmy jsem nedostala. :-(

• Citovat
  • Upravit
agli
17.10.12 07:56

Já v Brně před půl rokem..dostala jsem tašku přes rameno huggies. Narozky jsme ještě neměli tak zatím nevím ale očekávám hodnotný dar.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2591
17.10.12 11:32

Já minulý týden dostala balík Newborn plín Huggies a vzorky od Nivey (krémy a ubrousky) Globus Pardubice :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lili18
27.12.12 20:59

My jsme se do mimi klubu zaregistrovali dnes, paní na informacích byla velice milá. I když syn už měl první narozeniny před dvěma měsíci dostal pěkné dřevěné kostky s medvídkem PU a omalovánku. Kartičku jsem dostala ihned. Kupovala jsem kašičky a na pokladně mi hned odečetli slevu, tak jsem byla mile překvapena:)

• Citovat
  • Upravit
799
14.1.13 10:41

My jsme za registraci dostali plenky huggies

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
14.1.13 10:50

Já se registrovala v Č. B. a Honzík (2008) dostal 3.lodičky do vany (hodnota okolo 50-60kč) pak ještě dostal myslím nějaký ovocný čaj od Hippu a když jsem registrovala malou (2011) tak dostala zase ty 3.lodičky :-D tak jich máme doma 6. :-D
Ale jak píše @Samamama n o dárky „nejde“ :-)) to je jen pozornost :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ily
458
22.5.14 13:33

Holky chci se zeptat, opravdu po vás při vyzvednutí kartičky do Mimi klubu chtěli vidět rodný list dítěte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák