Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, právě mně přišel mail, že si můžu v Globusu vyzvednout dárek k druhým narozeninám syna. Jelikož to mám trošku z ruky, tak by mě zajímalo co to je
Nevíte někdo ?
Ahoj,
malá tam měla dárek k 1. narozeninám a byl to plyšový pejsek, který se dával k záchodovému papíru kleenex ![]()
Ainy píše:
Ahoj, právě mně přišel mail, že si můžu v Globusu vyzvednout dárek k druhým narozeninám syna. Jelikož to mám trošku z ruky, tak by mě zajímalo co to jeNevíte někdo ?
V klubu jsem také,ale o dárkách nic nevím.Tak leda zkusit jim zavolat
Já dostala k založení klubové karty dudlíky ![]()
Tak jelikož mejly z globusu nečtu,tak ani nevím,že se něco dává
ale při registraci jsme dostali borůvkovou přesnídávku ![]()
M-a-j-a píše:
Ahoj,
malá tam měla dárek k 1. narozeninám a byl to plyšový pejsek, který se dával k záchodovému papíru kleenex
Tak on by se i ten papír hodil
s oblibou háže do záchodu celou roli ![]()
My k prvním narozeninám dostali jenom takovou slevovou knížečku, takže nic moc.
Oni dávají asi všude něco jiného
my dostali jednou plyšáka, pak pastelky a omalovánku. K registraci aviváž ![]()
No jak to tak čtu, tak se asi nechám překvapit a vypravím se tam. Dle toho co píšete tak to vypadá, že rozdávají přebytky z inventur ![]()
Ainy píše:M-a-j-a píše:Tak on by se i ten papír hodil
Ahoj,
malá tam měla dárek k 1. narozeninám a byl to plyšový pejsek, který se dával k záchodovému papíru kleenexs oblibou háže do záchodu celou roli
No to by se hodil, ale papír k tomu zrovna nedali
Jen toho psa ![]()
Ainy píše:
No jak to tak čtu, tak se asi nechám překvapit a vypravím se tam. Dle toho co píšete tak to vypadá, že rozdávají přebytky z inventur
Zcela trefné
prostě co jim asi přebejvá to zrovna dají ![]()
kate02 píše:
a my nic
Já si právě taky nepamatuju, že by něco bylo k těm prvním ![]()
K prvním narozeninám nám dali Moje první kaše od Nestlé, ale přitom na email psali o slevové knížce. A při registraci jsme dostali nočník.