Mimi se nehýbe!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
7.4.06 13:52

mimi

Ahojky ,neboj bude to dobré,monitor byl v pořádku tak bych se tolik nebála .Ono je to s těma doktorama těžké moje první holčička byla hodně aktivní v bříšku někdy měla srdeční odezvu tak rychlou že se jim to nelíbilo a točil se odpoledne monitor znovu a nakonec jsem tam musela zustat a nic špatnýho se z toho nevyklubalo .U poslední holky ta taky zas pořád pospávala a někdy se neozvala i celé dopoledne ,ale chápu tvůj strach taky jsem se obávala aby se něco nestalo.Budu držet palečky a po dalším monitoru dej vědět!!Majdalenka

• Citovat
  • Upravit
269
7.4.06 14:25

Moc a moc díky a podporu. :P Snad to bude o.k. Pořádně jsem se najedla a rozhoupala bříško a mimi jsem cítila jak se hýbe, tak zítra uvidím. Manžovi jsem nařídila aby mi koupil nutelu a zítra než tam půjdu se hezky napápnu, rozbýbu a pak dám vědět. Už jsme si mooc dlouho těhoná a chytám nerva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
7.4.06 14:25

Pardon, už neumím ani psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
7.4.06 19:37

Ahoj, male taky srdicko bylo ale jak na potvoru zrovna spala. Taky do ni sestricka „stouchala“ ale marne :lol: Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
7.4.06 20:02

Ahojky,

tak u nás to bylo úplně stejně a Viki je úplně v zdravé miminko. Já zase pila hrnek slabýho kafe, nebo kolu. A to docela pomáhalo. Ale Viki byl spavé miminko a kopala fakt málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
7.4.06 21:24

Pajjo,
jen se přidám. Na prvním monitoru se naše mimčo skoro nehýbalo, tak jsem tam za 2 dny musela naklusat znovu. Pak poučená, jsem jí vždycky domlouvala, že se musí hýbat, protože ......... :) Někdy jsem do ní i šťouchala, aby se fakt hnula. :oops: Byla z těch línějších mimin. Tak jsem se radovala, jaké budu mít hodné a spavé mimčo,ale opak je pravdou. Všechno teď dohání a je neuvěřitelně vitální. :D

Nestresuj se, miminku domluv a určitě tě poslechne.Všechno bude OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.4.06 22:46

Ahoj, jdu tě taky utěšit. I já jsem měla s malou ke konci těhu takovýhle problémy. Bylo to skoro na každém monitoru a musim říct, že i celkově byla docela málo kopavá a já měla taky občas strach, co když se tam něco stalo. Při poslednim monitoru jí taky všelijak probouzeli, ale k ničemu to nebylo a tak mi nařídili přijít druhý den na vyvolání porodu. NO a malá to asi zaslechla a samovolně to na mě v noci přišlo. Malá byla naprosto v pořádku, jenom byla v bříšku asi trošku „líná“ (za to teď) :)

Neboj, uvidíž, že to všechno bude dobrý.
Dej potom vědět

Orpet

• Citovat
  • Upravit
1098
7.4.06 23:19

Taky se přidávám k břišním lenoškům :D Já to teda mněla celé těhu, že se drobek moc nepředřel, a to taky jsem kolikrát z toho šílela, jestli se něco neděje!!! Mněla jsem někdy málo pohybů, nebo jen slaboučké!!!
Teď je to úžasně hodné miminko, tak se těš, že třeba budeš mít kliďáska :D
To jídlo je dobrá věc, jedna z věcí co našeho mrňouse v bříšku rozhýbalo, byla čokoláda( ale taky né vždy), tak jsem cestou k doktorovi zblajzla čoko a někdy to opravdu zafungovalo!!!
Přeji příjemný zbytek těhu, pohodový porod a hodné miminko!!!
 Danny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
8.4.06 13:35

Tak jsem dneska byla na tom druhém monitoru. Před tím jsme s manžou obešli pár obchůdků a pak jsem si dala čokoládu a stejně zase žádné zázraky, ale cítila jsem že se i při tom monitoru sem tam malinko pohlu a tentokrát dr. řekl že o.k. tak snad jo. Jenže jsem z toho vykulená ještě teď musela jsem jít na monitor k porodnímu sálu a zrovna tam nějaká holčina rodila. Celou 1/2 hod monitoru dost křičela a sténala a pak mě sestřička poprosila ať počkám na chodbě a že se za chvíli dr. podívá na výsledek. Na tu chodbu to bylo slyšet taky. Bylo mi jí hrozně líto a když zakřičela „je venku“ „je venku“ málem jsem se rozbrečela. Jediné co bylo pozitivní, že jsem si nevšimla nějaké nevrlosti nebo netrpělivosti personálu. Všichni k ní byli hodní, manža na mě čekal v autě ale jak se to protáhlo na hodinku, tak už stepoval na chodbě dole u recepce, bál se že si mě tam nechali. Na dlaší kontrolu jdu v pátek hned ráno, tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
4.2.20 08:36

Ahoj holky, obnovují diskuzi. Jsem 37+0tt a už 6 dní ležím v nemocnici kvůli vysokému tlaku a špatným ozvám ( jako by malá furt spala). Dnes by mě měli pustit ale byla jsem ještě na ozvach, byla jsem tam cca 15min z toho se malá asi 10 minut tak mlela že jsem čekala kdy se prokope ven.(Pochválila jsem jí a říkám si, konečně bude pěkný záznam). Pak jsem se ptala sestřičky teda jak to vypadá a ona že se mimčo málo hýbe. No já mám teda úplně jiný pocit. A takhle to je pořád, navíc od cca 20tt malou cítím furt, není půl hodiny kdy bych o ní nevěděla. Když se ptám ostatních těhotných tak jejich mimca se ani zdaleka nemelou jako to moje. Nevím, nechápu to, nechápu proč monitor nezaznamená pohyb když já ho cítím a to kolikrát dost bolestivě :nevim: Někdo podobné zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25077
4.2.20 08:41

@Lucie1906 Ano, mám stejné zkušenosti. Mohla jsi mít blbě připojený pásy. Nebo máš placentu uloženou na přední stěně, proto je záznam vždycky slabší. Stalo se mě i ségre ještě při porodu. Kontrakce nic a záznam jako prase. Kontrakce obrovský a záznam nic. Pak to PA posunula a najednou záznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
4.2.20 08:53

@MartinaIrena Právě že tady ležím už od středy a každý den mi dělají minimálně 2 záznamy a furt to samé. Dělali mi zátěžový test na Oxytocin, ten naštěstí v pořádku. Takže si doktorka myslí že ten záznam je takový protože jsem ještě v,, malém'' týdnu. Prý se mají ozvy točit až ve 40tt. Ale i tak mi to pořád vrtá hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
4.2.20 08:58

@Lucie1906 ne, ozvy se toci od 37.týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
4.2.20 09:02

@Lucie1906 ja byla hospitalizovana s vysokym tlakem (160/120) ve 37+0 a potvrdila se preeklampsie. Take jsem byla na pasech. 37+2 byl rano spatny monitor i pres posouvani a zmenu poloh a hned se slo na sal. Maly je uplne v poradku. Takze si myslim, ze brzy na toceni ozev urcite neni. Mozna ale kazda porodnice ma jine zvyklosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
4.2.20 09:03

@g.sandova no prý už ne, dle nějakých nových norem už ne. Ptala jsem se pár týdny zpět gynekologa, ten točil od 34tt, teď už od 38tt. A tady v nemocnici mi to pak potvrdila doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí