Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj prosim chtela bych si tam zalozit cenství a prodavat tam nove veci.
Mohu se zeptat jak je to se zrusenim.
A Kdyz chci prodavat nove obleceni tak jaky clenstvi musim mit?
A u safiru je na jak dlouho castka 279kc? jednou za 3 mesice nebo jednou mesicne.
Kdyz bych si udelala clenstvi dnes za jak dlouho tam mohu vkladat veci?
Dekuji
Ahojky, tak nové zboží můžeš prodávat s členstvím safír a vyším.
279 kč je podle mě na jeden měsíc.
A jak zrušit učet fakt nevím o to jsem se nikdy nezajímala, ale podle mě stačí vše odstranit a nezaplatit a máš to neplacené členství.
Aha mos dekuji a nevite po jak dlouhe dobe to zacne fungovat?
Já bych dosavadní potřebovala zrušit uplne. A chtela bych nove si udělat.
To neporadím.
Zkrátka bych tam přestala chodit a založila nové a nebo se obrátit na admin.
Nepoužívej to stávající, nech to tam normálně ležet, udělej si nový mail a novou registarci, objednej ten safír, platba je to měsíční, zaplať to klasicky kartou, jde to bez problémů, členství ti naskočí okamžitě a už můžeš začít vkládat.
Napsat na mimibazar a podat stejny dotaz jako tady…tam ti napisou to, co my tdy nevime.
Ucet lze zrusit po dohode s administratorem MMB a pak jakmile zaplatis clenstvi, tak ti udelaji novy ucet.
Jen zalezi na tom, pokud jsi tam treba na tom starem nemela nejake negativy, pak by to treba neslo smazat, ale jen zablokovat, aby si te lide mohli stale dle jmena vyhledat
Holky, prodávám na mimibazaru hodně krátce a potřebovala bych poradit, jak si mám ke svému inzerátu vložit červený text REZERVACE (chci to tam mít, když čekám na platbu a nechci inzerát ještě mazat…) viděla jsem to jako kupující u jiných inerátu, tak se na to ptám…děkuji
Holky prosím zkouším tam poprvé vložit inzerát a i když jsem tam nahrála fotku, zobrazí se jen při rozkliknutí nabídky…vůbec tam není zobrazená s inzerátem (jako hlavní fotografie). Nevíte, čím to je? Díky!