Kopie Miminka narozená v dubnu 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3615
17.7.12 18:32

My na prdíky používali nejdříve espomisan, pak sab simplex, od 1. měs. babycalm + bio gaia, cvičili nožkama, dávali malého na bříško, dávala jsem teplé na bříško…teď je to mnohem lepší. dávám biogaia a na večer babycalm. stále ne vždy se nám daří odříhnutí..myslím si, že lepší je to také, protože se malý více pohybuje - má nožky pořád v pohybu. jak moc pomohla biogaia - nevím, ale je to lepší :potlesk: :potlesk: :potlesk: samozřejmě nejím nic nadýmavého.
jinak kakal až donedávna několikrát za den - vyjímka byla jen počůraná plenka. to byla spotřeba plenek a ubrousků… 8o teď asi týden kaká jen 1× 2× za den.

• načítám...
26833
17.7.12 20:00

@vendulaaa my měli apgar 4-7-9 :think: Resuscitovali ho, ale nikam nás neposlali, dlouho jsem se bála, aby byl v pořádku, ale vypadá to, že je jen trošku línější :mrgreen:

• načítám...
26833
17.7.12 20:02

A holky, malého trápily prdíky, Sab simplex to jen zhoršil, pořád plakal, tak jsem se naprdla, začala jsem jíst úplně všechno a bylo po prdíkách :mrgreen: A co jsem tak četla, tak u hodně prcků to takhle zabralo :nevim:

• načítám...
16077
17.7.12 20:06

Mě známa sestřička říkala, že sabík, espumisan a spol. že to je jen pro maminky, mimunkum to chutná a jsou chvíli zticha, ale na prdy to prý moc není..ale nevím..

• načítám...
16077
17.7.12 20:08

Á už zkoušela čerstbé pečivo, včera mamka měla květák v polévce, taky jsme ho snědla a malej v pohodě..jen pak víc prdí :mrgreen: ale on prdí jak starý chlap :lol:

• načítám...
1452
17.7.12 20:12

No my taky začínali s espumisanem, teď ho zobu já. Sab simplex pomáhal jen ze začátku a BabyCalm vůbec, tak jsme koupili Biogaia a už má koliky akorát večer, neprobrečí celý den.
Ale jestli to jde takhle kombinovat, tak to vyzkoušíme :-)Děkuju za tip

• načítám...
26833
17.7.12 20:12

@tehulka_janina u nás se nejvíc prdí po květáku a kynutým pečivu…syrová cibule ano zelí s ním ani nehlo :lol: :lol:

• načítám...
16077
17.7.12 20:17

@Reinka zelí se bojím :mrgreen:

• načítám...
3615
17.7.12 20:19

Bejinka - já to kombinovala, byla jsme bezradná, :zed: malý nebrečel, řval, nedal se ničím utišít ani na rukách nijak, někdy se prořval od kojení do kojení a po tom druhém kojení, věřím že už únavou a vyčerpáním usnul.
reinka - my měli apgar 6-8-9. nevím co je normální, ale malý se celou dobu porodu držel skvěle, přestože porod byl fakt hrozně dlouhý…kříšený nebyl nic, ale i tak jsem si myslela, že na tom byl líp. Je to žíváček už od bříška :dance: Teď je živý až dost, furt sebou mele…holt každé miminko je jiné.

• načítám...
26833
17.7.12 20:27

@Moni123 nám takhle řval jenom po těch kapičkách :cert: to bylo příšerný :roll: no, náš prcek byl lenoch už v bříšku, byla jsem ráda, když se pohnul jednou za den, ale možná to bylo i tím, jak byl zamotanej v pupečníku, kdo ví :nevim:

Holky, můžu vás poprosit o hlásek? Odkaz mám v podpisu, díky :hug:

• načítám...
26833
17.7.12 20:29

@tehulka_janina já už se nebojím ničeho :mrgreen: i když pořád si dávám bacha, třeba ještě tlačenku s octem jsem neměla, nerada bych s ním fičela do nemocnice, až by se osypal :roll:

• načítám...
3265
17.7.12 20:40

V prvním měsíci jsem používala infacol, ale ten nebyl nic moc.

Dále pupík a ten pomáhá do teď - zrovna sem ji jím domazala. Od 2. měsíce malé dávám lactobacilky - nevím, zda pomáhají na prdy, ale většinou se ji po nich alespoň dobře kadí.

Julča měla APGAR 9-9-10 a to měla hustě zakalenou plodovou vodu.

• načítám...
3615
17.7.12 20:50

@Reinka co že to chceš? jaký hlas?

• načítám...
26833
17.7.12 20:53

@Moni123 v podpisu je odkaz, do příspěvku mi ho nejde vložit, kuli spamování :roll:

• načítám...
3265
17.7.12 20:57

@Reinka máš ho tam

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital