Kopie Miminka narozená v dubnu 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4441
12.7.12 13:02

Taky si náš malej začal teď brát ty kroužky a chrastítka (takový ty špendlíky) do ručičky, na hrazdičce co mu visí tak nejdřív pozoruje a pak je vidět že už po tom sahá cíleně a pak do nich začne třískat :-D jeden ten plyšák je takovej že se natahne a tim jak se vrací zpět tak vibruje a předevčírem ho malej držel a natahoval pořád dokola ale to byla asi spíš náhoda než že by to chtěl účelně :-D

A plavat bych chtěla taky chodit po prázdninách, někdy od října cca, doma koupem ve vaničce, velkou vanu nemáme, jen sprcháč, takže si malej bude muset počkat tak do dalších vánoc než postavíme a nastěhujeme se, ale koupe se teda rád, řádí tam jak tajfun :-D

• načítám...
26833
12.7.12 13:34

@peťulís asi máme podobnou dečku, taky máme vibrujícího plyšáka, ale malej spíš drží to kolečko a škube s tím, až čekám, kdy to urve :lol: Teď tam leží, kouká na hračky a cucá si pěsti :roll: :lol:

• načítám...
4441
12.7.12 20:24

Ty pěsti u nás jedou taky fakt dost, když jdem na procházku a potká nás někdo známej a vidí, jak se tam malej snaží narvat obě ruce a mlaská na celý kolo, tak hned že je asi chudák hladovej - on si tam ty ruce ale narve hned po jídle a vysvětlovat jim to, je někdy zbytečný :-) My máme hrací deku od Taf Toys :)

Holky jaký používáte plenky? Já mam nejradši z Tesca a nebo DM Babylove (kupovala jsem je teda někdy v březnu, teď je prý jiný výrobce a už hrůza), používáme vel. 3 a dostali jsme v nich Pampersky Premium Care a hrůza, malej má pořád na zadečku ten gel a stačí když se trochu počurá a hned je cítim.. Active Baby docela ujdou, ale ty z tesca jsou asi zatim nej..

• načítám...
16077
12.7.12 20:32

Nám sedí nejlíp Huggies..

• načítám...
26833
12.7.12 20:34

@peťulís já mám taky od Taf Toys :palec: Jojo, přesně, určitě má hlad, když si cpe ruce do pusy :roll: A plíny máme Pampers newborn?? Takový ty žlutozelený :lol: 2ky. Přemýšlela jsem nad těma z Tesca, ale každej říká něco jinýho, tak nevím :lol: Ale s zatím jsme s Pamperskama spokojený :pankac:

• načítám...
3615
12.7.12 21:35

Tak nám sedí Pampersky ty zelené, a předtím jsem měla ty oranžové 2 - přišly mi stejné jako zelené akorát že smrděly (prej vůně). Ale sedí nám i Huggies. Teďka jsem dostali od tchyně na vyzkoušení Clever - holky nekupujte - teda alespoň podle mě jsou strašně tvrdé. Tesco jsem nezkoušela, nevím. Babylove jsme měli ty malinkaté pro novorozence v porodnici a byla jsem spokojená.
S ručičkama je to stejné, je jedno jestli má hlad nebo ne, čím víc si je narve do pusy tím líp.. :P Taky všichni tvrdí že má hlad :D tak chodím s hladovým dítětem jak krkavčí matka :)
Objednala jsem malému od Fisher Price mořského koníka usínáčka - tak uvidíme jaký úspěch usínáček sklidí. zatím ho doma ještě nemáme…
Jak je počasí jak dnes - tzn. že prší tak malý nemá problém se spaním…nebo když má pršet, sice obloha krásná modrá, ale my víme, že bude pršet, protože to naše zlatíčko spinká…jinak spí přes den velice málo. hlavně, že spinká v noci ;)

• načítám...
26833
12.7.12 21:37

@Moni123 mně se pak začne vztekat po nějaký době, že z ručiček nic neteče :roll: :cert: Ale přitom je najedenej a dost, ale prostě asi z principu :lol:

• načítám...
4441
12.7.12 21:37

@Reinka ty jsme měli ve dvojkách taky a taky nám vyhovovali - náš malej teda zatim neměl žádnej problém s jakýmakoliv co jsme měli, měli jsme ve dvojkách i sleep and play (neumim napsat to and v tom znaku :P ) a co jsem četla tak skoro všichni na ně nadávali a malýmu vyhovovali, žádná opruzenina ani jiný podráždění..
dvojky jsme zdělali asi před 3 týdnama a už mu byly docela malý, vypadal v nich už srandovně a hlavně když vždycky ráno hodil nálož tak mu to proteklo až na záda a musel do umyvadla, páč to měl až za krkem :D jsme zvědavá jak dlouho bude mít trojky, sem počítala tak min. do půl roka když jsou do 9kg, a vzhledem k tomu, že už teď má přes 7kg… :lol: :lol:

• načítám...
4441
12.7.12 21:43

@Moni123 krkavčí matka, to je přesný.. :potlesk: :lol: nám teda spinká i přes den docela hodně, dneska usnul na hodinu v poledne, pak byl hodinu vzhůru a ve dvě usnul do čtvrt na pět (a já s nim :-D ) a za hodinu už zas usínal, on vydrží být vzhůru tak hodinu a půl max, a pak už začne kňourat že je ospinkanej.. no ale i kdyb přes den moc nespal, hlavně že chrupe v noci..

• načítám...
26833
12.7.12 21:43

@peťulís to já dnes přemýšlela, jak dlouho bude mít 2 :mrgreen: má je měsíc a ještě určitě chvíli mít bude, má 5,5kg :lol: A mám tu jedny Pampers 3, co koupila mamka v akci, to by měl až ke krku :mrgreen:

• načítám...
4441
12.7.12 21:45

A ty zelený pampersky mu taky sedí, ale cejtim z nich hodně když se počurá jak jsou napuštěný tim aloe, i mi to smrdí víc než ty oranžový s heřmánkem.. každá máme jinej nos :dance:

• načítám...
26833
12.7.12 21:45

Jooo a dneska jsem se pobavila, po koupání ho strojil tatínek, tak jsem mu tam hodila pyžámko a za chvíli slyším „Seš si jistá? Není mu to malý?“ :mrgreen: ho do toho chudáka nacpal jak sardinku, jsem tak dlouho neměla čas ty vypraný věci vyžehlit, až z toho bobek vyrost :lol: :lol: Tak jsem mu dala jediný větší, co má být 6-9m a je mu krásně :lol:

• načítám...
4441
12.7.12 21:50

@Reinka No to oblečení je u nás taky mazec, dneska jsem mu po delší době natáhla jedny tepláčky s laclem, naposled když je měl tak mu byly dlouhý a dneska v nich čekal velkou vodu, a to jsou na 3-6m.. :lol: a spoustu oblečení má taky na 6-9m nebo 74.. hold nemáme žádný prcíky :-D teď už vim že fakt nemá cenu kupovat spousty hadříků, to ani neunosí..

• načítám...
3615
12.7.12 21:52

To je pěkné!! Tatínkové jsou šikovní! :potlesk:

• načítám...
3615
12.7.12 21:57

Peťulís k tomu spaní - to se teda máš!!
My sice vstáváme pozdě někdy i v 9h, sice dneska jsme nespali už od 7h. a usne mi až okolo 11,12 a to na půl hoďky. Když mi odpoledne usne na hodinu tak je to moc. a to ještě někdy tak, že půl hoďky doma v postýlce a půl hoďky v kočárku. A to se fakt snažím vychytat, když vidím že by spadl, šup s ním do postýlky, nebo někde do klidu aby fakt spal..ale dost často když si myslím, že vypadá že bude spát, tak na mě jukne, oči jak tenisáky a směje se 8o ale to všecko jde, hlavně ať spí v noci.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+