Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jak kdy spinka, ale v tomhle horku se budí casteji. Normálně spí od půl 9 do 3-4 hodin a pak do půl 7, už se i stalo, že spala celou noc, ale teď se budí už v 1,pak ve 3 a dnes už v půl 6 vstávala a neusnula.. ale nají se jen jednou a pak chce jen vodu, má žízeň. Tyhle horka ji vadí..
@Ivuska23 mě spal od osmi do šesti, ale po tom očkování se mi budí ještě nějak kolem třetí
možná je to i tím teplem ![]()
@Reinka píše:
@peťulís my byli ve středu na hexu a synflorix a reakce žádnáJenom teda byl celej den plačtivější a vzbudil se pak na jídlo v noci (což mu od tý doby vydrželo
) ale jinak nic, nezarudlo mu to, ani teplotu neměl
Vy se máte s tím spinkáním, nám usíná v pul osme, poslední dobou s řevem. Pak se budí v jednu, ve tři a v pět se jí už vůbec nechce spát. Beru si ji do postelekolem sedme se mi ji podaří ukecat a spíme třeba do osmi, ale ty dve hodinky jsou pro mě peklo, vůbec si nemuzu zvyknout a ona je při tom tak dobře naladěná, směje se na mě, povídá a já si to vubec nemuzu uzít ![]()
Taky mu ty horka vadí, a taky se občas budí třeba ve dvě, pak v pět a pak v půl sedmý, to má taky výbornou náladu, směje se, vypráví ale tak za půl hodinky zas usne a spí cca do půl devátý, dneska vstával až v půl 10…
A šli jste po tom očkování třeba na procházku nebo jste raději byli doma v klídku? Navíc to sluníčko asi taky neni moc dobrý že…
@abela a co jsi dala maličký na tu horečku? Já budu muset něco koupit kdyby náhodou, nic do zásoby jsem nekupovala, sice mi asi doktorka řekne co kdyžtak koupit, ale aspoň budu vědět dopředu.. ![]()
@abela píše:
Vy se máte s tím spinkáním, nám usíná v pul osme, poslední dobou s řevem. Pak se budí v jednu, ve tři a v pět se jí už vůbec nechce spát. Beru si ji do postelekolem sedme se mi ji podaří ukecat a spíme třeba do osmi, ale ty dve hodinky jsou pro mě peklo, vůbec si nemuzu zvyknout a ona je při tom tak dobře naladěná, směje se na mě, povídá a já si to vubec nemuzu uzít
To ráno máme podobný, ještě před týdnem mi spal klidně do jedenácti a teď? Já chodím spát pozdě a on se na mě už ráno culí a chce vstávat, taky se ho snažím překecat, aby ještě spal, ale marně, od šesti do osmi si breptá v postýlce a pak už řve, protože chce vstát ![]()
@peťulís nám říkala dr. na horečku Paralen čípky, tak jsme je kupovali ![]()
Já začala kvůli malému chodit spát dřív, stejně jako on. A je mi to houby platné, protože stejně nezaberu… Jenže pn si na mě zvyknul a teď musím ležet v posteli a on se na mě dívá, dokud neusne. Když tam nejsem, protestuje. Onehdá vzal na milost i manžela, takže teď se střídáme v uspávacím ležení ![]()
A malý spí dobře. V noci se budí jen teď přes ta vedra, ale to jen jednou. Pak až ráno, sle to myslím tak půl šestou. No a pak už je to různé, většinou ho kojím radši v leže, aby mi ještě aspoň půl hodinky zdřimnul, ale.. No vstáváme v rěch 6 až 7 hodin, dýl to nejde. Usíná mi tak v 9.
@vendulaaa ty jo, tak to vstáváte tedy brzo, mě se malej vzbudí po šestý, pak vypráví, směje se a kolem sedmý znova zabere a chrupká ještě tak hodinu dvě… A večer ho kojím vleže, u toho vždy usne, tak ho přendám do postýlky a spinká dál tam.. On je celkově docela spavej, přes den spí taky poměrně hodně a když nemůže spát tak je pak mrzutej, přetaženej.. Odpo mi spí třeba od jedný do pěti, dopo tak dvě hodinky.. Asi je zvyklej, když jsem ho čekala tak jsem chrněla pořád ![]()
@peťulís píše:
Taky mu ty horka vadí, a taky se občas budí třeba ve dvě, pak v pět a pak v půl sedmý, to má taky výbornou náladu, směje se, vypráví ale tak za půl hodinky zas usne a spí cca do půl devátý, dneska vstával až v půl 10…A šli jste po tom očkování třeba na procházku nebo jste raději byli doma v klídku? Navíc to sluníčko asi taky neni moc dobrý že…
@abela a co jsi dala maličký na tu horečku? Já budu muset něco koupit kdyby náhodou, nic do zásoby jsem nekupovala, sice mi asi doktorka řekne co kdyžtak koupit, ale aspoň budu vědět dopředu..
Tak máme po očkování, zatím dostal jen hexu, synflorix až ve středu, naše mudra to mimčům najednou nedává, prý aby kdyžtak bylo poznat z jaký vakcíny má reakce.. Ani při vpichování malej moc neplakal, zatím je bez teplot a místo vpichu ani nemůžu najít, abych mu to chladila, a i mi přijde že je stejnej jako obvykle, směje se, vypráví.. A trochu jí i ukázal jak pase, ale jak mu vzala ručičky a přitáhla si ho do sedu tak mu hlava visela dozadu, moc těžká ještě
No a váží 7060g a má 64cm ![]()
Tak to je šikulka! My jdeme do poradny zítra, tak jsem taky zvědavá, co bude. Ale očkovat bychom ještě neměli. Aspoň minule nic neříkali.
@peťulís Páni! My máme 5kg a něco málo
a měříme cca 63cm
Pase hezky, ale kdyby ho přitáhla do sedu, tak mu bude taky hlava viset dozadu ![]()
Hele, holky, co s prckama celý dny děláte? Nějak si nevím rady, co s ním dělat, aby se moc nenudil ![]()
Ono je to pořád dokola, ukazuju hračky, cvičíme, nosilm jej po zahradě, snažím se ho co nejvíc dávat mým rodičům (bydlí v přilzemí), chodíme dost často ven. Spíš to tedy nudí mě, malý vypadá spokojeně ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat