miminka narozená v únoru 2005

65
21.1.06 21:38

miminka narozená v únoru 2005

Pojdte si maminky psát o mimi narozená v únoru 2005,jaké dlají pokroky a co uz mají za sebou a co je ceká:-))
Nás malý se narodil 28.2.2005,jmenuje se Tadeas a má za sebou uz dost velký krok v zivote.
Marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3420
21.1.06 21:55

Náš je Štěpán,narozený 18.2.05 a je šikula.Už zkouší chodit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
21.1.06 22:07

Ahoj

:o) zdravím Gabule - Michal nar 18.02.2005 ještě teda nechodí - tak leda po špičkách vokolo nábytku - to zasejc bude na neurologii keců:o)))) ale já už si z toho nic nedělám..

Jo chtěla jsem - Marcelo - máme deníček Jarňulky 2005 - ted už je zahrabanej ale v nejbližší době by měl vyjít novej - tak se tam zkus podívat - máme tam dítka narozená od 1.2.2005 až někam do dubna 2005

A musím říct, že ten deníček docela frčí - teda komunikace v něm - teda když není víken že :o))

pápá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
21.1.06 23:06

tak také mám únorče Max 13.2.2005
nechodí a asi ještě chvíli nebude, neb je to namáhavé a neefektivní, lítá po čtyřech jak torpédo, kam přiletí tam si stoupne, udělá i pár kroků, ale chůze to neni :D
Maky, denníček zkusím, loni v zimě u vás byla spíš březňátka a tak jsem chodila k Montičce, ale tam bylo mamin málo a miminka příliš roztažená, tak moc nefunguje, tak se na Vás ráda kouknu, když mi opraví PC, scípnul, tak jsem na netu přes muže a to je jen občasné :(

zdravím
Mia

• Citovat
  • Upravit
65
22.1.06 00:13

jsme ráda ze jsem nezostala bez odezvy:-))Malá Táda uz chodí:-))Lozil celkem asi jen msíc nez zjistil ze se dá i chodit,moc nás tesí jak je sikovný,ale to asi vsechny maminky mají radost z pokroko svých drobátek.
jinak dekuji za presmerování:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
22.1.06 08:21

ahoj Jarňulky 2005 si občas pročítám, protože se mi líbí koukat tak trochu do budoucnosti, co nás za ten rok čeká. Tak když budete chtít nakouknout zase trochu do minulosti tak se mrkněte občas na náš deníček únořňátka a březňátka 2006 (aktuální deníček je na hned na titulní straně) už taky rodíme, tak nějak neplánovaně o měsíc dřív se nám vykulila 2 miminka. Určitě každá zkušenost mamin se nám hodí tak se nestyďte nám tam občas vlítnout :lol: Já mám termín 27.2.2006, podle UTZ jsme větší tak jsem zvědavá kdy to bude, ale spíš čekám že později. Tak třeba budu mít toho svého chlapečka taky 28.2. jako Marcelka. Mějte se moc krásně a užívejte si těch únorových pokladů!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
22.1.06 10:01

zdravím , hlavně Gabuli a Maku :lol: ,
hlásí se další Jarnulka a hlavně třetí do trojčat. Štěpán se též narodil 18.2.2005 :lol:
už od 8m chodí,ale POŘÁD JEN kolem nábytku, prostě stagnuje. ukecaný je pořád stejně, tancuje, zpívá :)
ted jeho nejoblíbenější činnost- donese mi knížku, po:,–(í se mi na klín a já musím pomalu číst a vydávat zvuky zvířátek..

Irias + Štěpán 11 m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
22.1.06 14:40

Zdravím Berun,a vsechny maminky,
bylo by fajn kdyby se vsechny deti rodili zdravé:-))
Doufám ze i tobe se narodí zdravé at je to 28.2 nebo kdykoliv jindy:-))Protore z mimi bude stejná radost.
Marcela+Táda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
22.1.06 15:19

Irias takz zdravím, kolem nábytku chodí Max taky už dlouho a asi tím pádem také stagnuje, volný prostor překonává po kolenou

Mia

• Citovat
  • Upravit
367
22.1.06 20:14

ahoj holky,mám trošku pozdějšího,ale termín jsme měli 28.2. nakonec vykoukl až 8.3.tak jsme skoro únor :D
Gabule,už se známe,že jo?
Berun,jak říkáš,nakukuji vám do deníčku,vždycky vzpomínám se slzou v oku jaký to bylo mít mimíse v bříšku.
Maka,z neurologů si nic nedělej,přijde mi,že se striktně drží tabulek.Náš malej teď začal lozit po kolenou a začíná si stoupat a to je mladší(tak nevím,co by řekli nám :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
22.1.06 21:42

Připomeň se mi,jsem děsná skleroza :roll:
Díky :wink:
 Gabule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.1.06 12:35

Nas broucek je 25.2. a chodi uzj en za jednu ruku, obcas i sam stoji a chvili udrzi stabilitu a s napetim ocekvame ten prvni samostatny krucek a vcera rekl zcela jasne poprve mama

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex