Joe milionář....:-))

139
12.1.06 12:26

Joe milionář....:-))

Ahojte holky,mám jeden velice stupidní dotaz,nevíte náhodou někdo jak dopadnul Joe milionář,koho si vybral?Poprvé jsem to sledovala a poslední a ten nejdůležitější díl mi unikl,tak mě nenapadlo nic jiného,než se zeptat na emiminu :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
574
12.1.06 12:30

Ahojky,

dneska si nevybral ještě nikoho, to se rozhodne až zítra. Já už jsem to viděla když to dávali loni, tohle je jen opakování, už i ve snídani s novou vypovídala ta Linda jaké to tam bylo. Tak zatím pa a zítra se koukej, nebudu ti psát kdo to vyhraje, nech se překvapit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
12.1.06 12:38

No teda,to když vypovídala v nově,tak to určitě vyhrála ta Kat…řekniiiiiiiiiiiiiiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
12.1.06 12:41

Tak dobře, vyhrála to Linda.

Oni už totiž spolu nejsou. Říkala, že s ním zůstala jen pár týdnů a že pak zjistila, že on není ten pravý.

A on vůbec není milionář, je to všechno jen jako. Ale Linda zítra dostane peníze a myslím, že to na naše dělá 6,5 milionu.

Tak a teď už nebudeš zítra vůbec překvapená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.1.06 12:43

Jůůůů, no těš se to bude romantika! :lol: :lol: :lol: Já už to viděla taky loni…
(to jsme ale potvory, co? :wink: )

nepřihlášená NOGGIE

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
12.1.06 12:44

Hmmm, tak Verunka nevydržela… :D

Noggie

• Citovat
  • Upravit
139
12.1.06 13:00

Jé tak to je super,to jsem chtěla,aby vyhrála Linda..tak to se budu zítra koukat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.1.06 13:11

Ahoj,
já to sledovala loni. Vyhrála to Linda, ale nepamatuji se , že by dostala nějaké peníze. Jen se mi vybavuje, že on dostal ranč.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
12.1.06 13:35

ona vyhrala 300 000 tisic dolaru, podminka byla, aby spolu nejakou dobu vydrzeli, tak to pretrpela a pak jela domu… a takova to byla laska za diamantovy retizek..krava hloupa :) (prominte, ale tak na me takove holky pusobi v obdobnych soutezich)

Radka

• Citovat
  • Upravit
139
12.1.06 13:46

Radka: no mi ta Linda právě přišla ze všech nejmíň na peníze,ale třeba se mi to jen zdálo…taky co ten kluk čeká od toho…mimoto je docela pohledný,teda aspoň mi se líbí,nechápu, že si musí hledat dívku tímto způsobem…kdoví jestli věděl o tom, že dostane ranč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.1.06 13:54

Marinka - a proc myslis, ze se tam vratila? Jen kvuli lasce, ja o tom silne pochybuju. Ostatne kdyby to bylo kvuli lasce, tak by mu nakonec nerekla „ne“ a nezastirala to tim, ze ji lhal. Protoze kdyz je clovek zamilovany, odpusti ledacos. Ale jelikoz je to americka RS, tak to muselo dopadnout stastne. :))

Radka

• Citovat
  • Upravit
930
12.1.06 14:05

:)

Holky vyhrála to Linda,ale bohužel spolu nejsou ono to totiž bylo tak že on byl chudý a díky tomu pořadu z něj byl Joe Milionář,ale jinak byl chudý a tím že to vydržel tak dostal ten ranč a nějaké peníze.Ale proč spolu nejsou to nevím…A kdo by chtěl Lindu vidět tak pracuje v Praze na Zličíně v nákupním centru Metropole v obchodu Uncle Sam :)

Markétkaa a Domísek 37tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
12.1.06 14:11

Já si to tedy z minulého roku moc nepamatuju, ale mám ten pocit, že jsem tenkrát s Lindou četla nějaký rozhovor, kde ona jako důvod rozchodu uvedla to, že měli rozdílné zájmy … tak nějak tam naznačila, že on byl takový trošku jednoduchý. Nevím proč, ale měla jsem tenkrát dojem, že ona je snad nějaká modelka a vysokoškolačka … nebo se alespoň tak tvářila. Tak mě překvapuje, že dělá ve Zličíně v obchodě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
12.1.06 14:26

Teda já se nestačím divit… 8O …jsem na ten zítřek opravdu zvědavá…pochopila jsem to teda tak, že s ním nakonec byla chvíli a pak mu řekla,ne, že..já myslím, že by s ním nezůstala ani jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
12.1.06 15:17

Holky to jsem taky videla a davali loni kazdy tyden myslim v sobotu.Skoda zase ze neudelali pro me titulky.jen jsem koukala na obrazky adt…a nerozumim co o cem povidaji.Jinak Linda se alspon uzivala jako dovolenou.

zdenna a Nikolka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital