Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
tak jsem se právě vrátila z nákupů ze Zličína, zvědavě jsem nakoukla i do Uncle Samu, ale Linda tam fakt nebyla
![]()
Silvie
no holky ono se neni cemu divit, je to normalni venkovskej balik akorat s tim rozdilem, ze z americkyho venkova coz je asi o to horsi…Nic proti nasim klukum odkudkoliv, ale kam se Joe hrabe na Frantu s Pepou, kteri nikdy nevystrcili nos z rodne vesnice
I kdyz uznam, ze figuru ma dost dobre namakanou, ale ten pohled ma takovy tupy…
Taky jsem kdysi cetla rozhovor s Lindou a v podstate jak uz tu nekdo psal, tak on byl dost jednoduchy, nelibilo se mu v Praze a ji zas nekde na ranci mezi kravkami…a bylo to tak jak je, kdyz spolu vydrzi snad minimalne rok tak kazdy dostane par penez, milionar to fakt neni…
Videla jsem to kdyz to davali loni, pamatuju si, ze mne tam neuveritelne vadila takova vycenena blondata Svedka (uz si nepamatuju jmeno)
Anette:Opravdu tam pracuje ale ty ženský se tam střídaj takže to musíš zkoušet…Já sama jsem koukala jako vyvalená co ona tam dělá…
Já jsem se dívala už minule a všechny ty slečny mi připadaly takový jednoduchý, co jdou jen po penězích. Myslím, že je jedno, která vyhrála, protože až by se dozvěděly pravdu stejně by utekly. Co je to za povolání jezdec na rodeu?
Každopádně je to něco jiného než ty telenovely, tak jsem se na to ráda dívala.
jo to je ona. Pokud teda opravdu pracuje v prodejne Uncle Sam na Zlicine tak ze svych predstav na budouci uplatneni teda dost polevila…