Rodičovská dovolená

198
11.1.06 17:14

Rodičovská dovolená

Měla bych dotaz dnes jsem byla u švagrový a ta mi tvrdila,že už nemusíme nastupovat do práce ve třech letech dítěte,ale že prej automaticky můžeme zůstat doma do čtyř let,že nám bude zaměstnavatel držet místo .Moc se mi tomu nechce věřit nevíte někdo o nějaké změně?Já podepisovala papír,že ve třech letech malé nastupuji do práce.Díky Eli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11.1.06 17:48

Nevěř tomu! Je možnost se se zaměstnavatelem dohodnout na neplaceném volnu do 4 let věku dítěte, ale to musíš udělat ještě před tím, než bude mít 3. narozeniny a závisí to opravdu jenom na „dobrotě“ zaměstnavatele. Ty máš nárok na rodičovskou dovolenou do 3 let věku dítěte a na rodičovský příspěvek až do věku 4 let za dodržení všech podmínek. Den po 3. narozeninách už není rodičovská dovolená, takže kdybys nepřišla do práce bez domluvy a omluvy, tak bys měla áčko.

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
11.1.06 17:50

opravdu zaměstnavatel má povinnost držet místo jen do třech let :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
11.1.06 17:55

Díky holky já si to švagrový říkala,ale ta mi nevěřila však já jí to povím díky moc .Já v práci také sepisovala papír,že mi drží místo do tří let,takže já se těším až půjdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
11.1.06 19:23

Ahoj, taky o zadne zmene nevim. Zamestnavatel ma povinnost drzet misto do 3l. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí