Miminko a pes jack russel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17629
3.10.11 17:09
Petra2829 píše:
Saroya píše:
Petra2829 píše:
Saroya píše:
Petra2829 píše:
Saroya píše:
ve 2+kk psa fakt neoddělíš, ale to asi partnerovi dojde brzo…taky to budem brzo řešit, děsím se chlupů :roll:
Nemáte si pořizovat psa ,když se děsíte chlupů :pocitac:

nechápu, děvčata, proč do mě jdete tak ostře? mám už druhého psa v řadě a s chlupy je to marný boj, to musí uznat každý pejskař a mám s tím spoustu zkušeností. Počítám s tím jako se samozřejmou součástí života se psem.

Obávám se případné alergie u dítěte, to je fakt, protože bych čubu nedala…

no nic, asi jsem prostě v těhotenství víc nasírací a možná jste to nemyslely tak zle, jak to vyznělo…
Promiň,ale já když to tu čtu tak mi tu rozum někdy zustává stát.Alergie?Neboj se myslím že mu to vadit nebude.Moje děti vyrustali mězi zvířátky.a jsou zdravé.Sester děti se vyhýbali a alergie mají.Zle jsem to nemyslela,nejsem děsivá osoba.chlupy jsou bylia budou pokud je doma jakékoli zvíře. :nevim:
jj, v pohodě, fakt jsem asi vztahovačná
já si s tím psa pořizovala, že chlupy budou, mám alergii u kamarádky, za jeden večer v blízkosti mého psa brutál natekla, kašlala, smrkala, z očí jí teklo…až tehdy mě napadlo, že by to mohl být trabl. stejně teď s tím už nic nenadělám, jen doufám, že to nebudem musit vůbec řešit
pokud ta situace nastane je to asi jiná věc.já to naštěstí neznám a to manžel je astmatik takže dítě mělo dispozice větší a je klid.Testy v pohodě dítě taky a pes spokojenej.

to ti moc přeju (a nám to samé :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
3.10.11 17:12

Máme starou fenku, bála jsem se toho, až přinesu domů prcka. Prakticky dcerku ignorovala, kdykoliv jsem jí ji ukázala, otočila se a šla pryč, prostě narušitel, díky kterýmu už na fenku nemám tolik času :nevim: . Minulý týden mě mile překvapila - malá ležela na bříšku a chlupatka k ní přišla a olízla jí hlavu nahoře na vláskách. Malá z toho měla srandu :mrgreen: . Bylo to poprvé, co se k ní přiblížila a dala jí něco najevo. Myslím, že mladej pejsek, jako je ten váš, si krásně zvykne. Hlavně je potřeba jí, byť s bolavým srdcem, dát najevo, že už není ta na první místě, musí mít jasně danou hierarchii, aby si nedovolovala :palec: . A pryč bych jí nedala ani na jeden den, naopak by to mohla brát jako že se tam vecpal vetřelec, zatímco byla pryč :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
4.10.11 10:14

Tak mi už jsme to taky vyřešili a přítel si uvědomil, že nemůže psa odsunout, no a to že budou chlupy..tak prostě budou, stačí jen víckrát vytřít a je po problému a náš Snoopy je zlatý pejsek,tak věřím, že to zvládne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AllyP
10.10.11 21:57

taky mam psa

Ahoj, jak jsi to nakonec vyresila? Dala jsi fenku k tomu kamaradovi? Ja ted resim neco podobneho, mam psa argentinske dogy, do porodu mi zbyvaji jeste 2,5 mesice, blby je, ze pritel tu v dobe porodu nebude, az asi az male budou dva mesice. Do te doby jsem na to sama. Pomuze mi mamca, ale ta je ze psa uplne hystericka, nuti me at ho dam na hlidani (ja bych i mela kam, a on tam je zvyklej), ale nechci aby to vypadalo jako podraz na nej - pak se vrati po mesici zpet domu a bude tu navic misto milovanyho panicka neco, co jeste nezna - nase miminko. Vim, ze na psa nebudu mit asi moc casu, protoze mamca s nim rozhodne sama ani jednou ven nepujde, a neumim si predstavit, jestli to po navratu z porodnice zvladnu?? Vubec nedokazu odhadnout, jak rychle se vsechno muze zahojit?

• Citovat
  • Upravit
17629
11.10.11 17:17

no tak to je docela prekérka teda, abys zůstala sama na dítě a psa mi přijde blbost, ale aby pes přišel do nové situace až po měsíci ještě větší blbost…

jedině jestli nemáš hodné sousedy, kteří by pohlídali třeba než skočíš se psem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
11.10.11 17:23

teď si říkám, jestli by takhle nezafungovala mamka, ale ona teda asi chce, aby pes byl pryč, až bude u tebe pomáhat..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
11.10.11 17:23
Saroya píše:
no tak to je docela prekérka teda, abys zůstala sama na dítě a psa mi přijde blbost, ale aby pes přišel do nové situace až po měsíci ještě větší blbost…jedině jestli nemáš hodné sousedy, kteří by pohlídali třeba než skočíš se psem…
AllyP píše:
Ahoj, jak jsi to nakonec vyresila? Dala jsi fenku k tomu kamaradovi? Ja ted resim neco podobneho, mam psa argentinske dogy, do porodu mi zbyvaji jeste 2,5 mesice, blby je, ze pritel tu v dobe porodu nebude, az asi az male budou dva mesice. Do te doby jsem na to sama. Pomuze mi mamca, ale ta je ze psa uplne hystericka, nuti me at ho dam na hlidani (ja bych i mela kam, a on tam je zvyklej), ale nechci aby to vypadalo jako podraz na nej - pak se vrati po mesici zpet domu a bude tu navic misto milovanyho panicka neco, co jeste nezna - nase miminko. Vim, ze na psa nebudu mit asi moc casu, protoze mamca s nim rozhodne sama ani jednou ven nepujde, a neumim si predstavit, jestli to po navratu z porodnice zvladnu?? Vubec nedokazu odhadnout, jak rychle se vsechno muze zahojit?

ahoj já toto řešila chuvičkou…prostě šup sem šup tam a na procházky se psem a kočárkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
11.10.11 17:32
Petra2829 píše:
Saroya píše:
no tak to je docela prekérka teda, abys zůstala sama na dítě a psa mi přijde blbost, ale aby pes přišel do nové situace až po měsíci ještě větší blbost…jedině jestli nemáš hodné sousedy, kteří by pohlídali třeba než skočíš se psem…
AllyP píše:
ahoj já toto řešila chuvičkou…prostě šup sem šup tam a na procházky se psem a kočárkem.

no je fakt, že na nezbytně nutnou dobu by to šlo, příp kočár, nebo dítě do šátku a vyběhnout - už se to tady nebo v jiné psí debatě řešilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
11.10.11 17:45
Saroya píše:
Petra2829 píše:
Saroya píše:
AllyP píše:
no je fakt, že na nezbytně nutnou dobu by to šlo, příp kočár, nebo dítě do šátku a vyběhnout - už se to tady nebo v jiné psí debatě řešilo

Taky mám hafina..ted teda malého ale kdysi jsem měla velkého a mimi do toho.No a ted mám malého hafina a dvě mimi na cestě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
11.10.11 17:46
AllyP píše:

Nebo ti mamina pohlídá miminko a ty pujdeš na chvíli ven hm?vše se dá.pejsek tě miluje určo je i vychovaný takže to bude pohoda neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
12.10.11 15:09

ahoj holky nakonec jsem to vyřešila že pejska nechám doma nebudu jí dávat nikam ke kamaradovi, rodit bychom měli příští týden dnes v noci teda můj Gee seřezal úprotože fnukala zase zavřená za dveřmi, ale musí se naučit být v místnosti sama, a hádka samozřejmě on že ten pes půjde z domu a bla bla. Nevím co mám dělat jako bych těch nervů ted neměla dost, ale Gee prostě nedám je to moje pusinka. :-) tak jsem ho vylifrovala at jede do práce a nechá nás doma :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
12.10.11 15:13

Péťo já myslím že to zvládneš , pejska budeš brát ven sebou i s kočárem, mě taky přijede maminka na týden až se malá narodí, tak já prostě půjdu s pejskem a máma pohlídá a pak si nějak zvykneme, ten pes by měl být u toho až se vrátíš z porodnice s miminkem aby věděl. Moje Geena už ted ví, že se něco děje, pozná to spí mi u břicha kouká furt na postýlku. Pak by to bylo jistě horší kdyby tu enbyla a přišla domů s tím že je zde někdo nový. Přítel ten zvířata nemusí, je proti tomu abychom měli psa, ale já mu to řekla jasně. Takže se třeba budem hádat, ale já prostě psa pryč nedám, pokud nebude dělat zle. Za pár dní mám termín tak pak dám hned vědět jak to geena zvládla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
13.10.11 11:56

tak držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ally_P
13.10.11 13:42
Saroya píše:

Ahoj, no ten můj pes je docela přizpůsobivej, například teď na víkend jede s mými kamarády (co by ho pak mohli hlídat) na víkend na hory, proběhne se, oni ho mají moc rádi a sami si o něj řekli. Psovi se s nima líbí taky. Musím říct, že já už teď nemám tolik fyzičky, abych ho pořádně utahala, a oni jo. Já právě dumám nad tím, že ho k nim pak tak dva týdny před porodem dám a ještě nějakou dobu po porodu že u nich bude. Myslím, že se víc bude stýskat mě než psovi :-). Není žárlivej, je vychovanej, nebojím se, že by malou nepřijal. Spíš se bojím trochu toho, že u mě pak nebude chtít být a bude se mu stýskat po těch co mu teď umožní tu skvělou zábavu.. Jsem sobec asi já. Ale za žádnou cenu bych ho nedala (jako abych se ho úplně zbavila). S přítelem ho oba milujeme, ale naši rodiče prostě mají z velkých psů respekt tak do mě teď furt hučí ať si to hlídání zařídím.
Holky, děkuju za vaše názory, postřehy a zkušenosti. Je fajn vidět že nemám stejnej problém jen já :-)

• Citovat
  • Upravit
Ally_P
13.10.11 13:49

Bubikoval, díky za názor, máš určitě pravdu. Jen je rozdíl v tom, že Gee je asi malej pejsek, a já mám 60kg hovádko které je neskutečně temperamentní.
Je škoda, že tvůj přítel tvýho psa taky nemá rád tak jako ty, ale dobře jsi to nastavila, měl by to respektovat a neměl by ti říkat ať jí dáš pryč. To by mě třeba hodně mrzelo kdyby mi to přítel říkal. Mě to říkaj rodiče, ale zase tak často s nima nemluvím a hlavně s nima nebydlím, takže to vypouštím druhým uchem vem.
Jak jste tu psaly o těch psích chloupkách, já jsem si před měsícem pořídila sušičku na prádlo a je to bezva, těch chloupků je teď všude daleko míň. Předtím to padalo z prádla které se sušilo na sušáku zrovna tolik jako ze psa. Navíc jsem nechtěla mít „chlupaté miminko“ a taky mi to ušetří spoustu práce, nemusím moc prádla ani žehlit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný