Miminko a pohyby

423
10.12.10 10:02

Miminko a pohyby

Ahoj :mavam: přečetla jsem si tu jeden článek a od té doby každý den kontroluju jestli je vše s Robíkem v bříšku v pořádku :nevim: Když nekope podle mě dost často tak ho hladim a mluvim na něj aby mě aspon kopnul.To je ono kdybych si to nepřečetla nikdy by mě nenapadlo,že je to možné a jelikož jsem v maminkovství laik jde to se mnou z kopce mám hrozný strach. :cry: :cry: Máte to některá podobné?Ať už je miminko venku :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8413
10.12.10 10:07

Nic se nemá přehánět :wink: Zbytečně se nestresuj a mysli pozitivně, no ale mě se to kecá…já čekám druhé :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
10.12.10 10:09

No to mi povídej.Já si taky užila.Někdy od 34.týdne jsem přestala cítit pohyby.Každý druhý den jsme jezdili do nemocnice na kontroly,monitor byl furt špatný až si mě nakonec nechali v nemocnici.A já byla docela ráda protože jsem byla aspoň pod kontrolou.Docela se mi ulevilo když řekli okamžitě na císaře.Držim palce ať všechno dobře dopadne.A kdykoli se ti nebude něco zdát jeď do nemocnice.Mě řekli,že je lepší přijet 10× zbytečně než jednou a pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
10.12.10 10:28
DanMaj píše:
Nic se nemá přehánět :wink: Zbytečně se nestresuj a mysli pozitivně, no ale mě se to kecá…já čekám druhé :mrgreen: :wink:

A ne páté 8-o :wink: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
10.12.10 10:33
Len-til-kah píše:
DanMaj píše:
Nic se nemá přehánět :wink: Zbytečně se nestresuj a mysli pozitivně, no ale mě se to kecá…já čekám druhé :mrgreen: :wink:
A ne páté 8-o :wink: ?

Já ty tři děti mám v pěstounce, neporodila jsem je… vlastní čekám druhé :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
10.12.10 10:35

To jsem nevěděla. Tak to máš můj velký obdiv :kytka: .
PS: V tom případě jsem byla těhotná víckrát a na klidu mi to nijak nepřidalo :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
10.12.10 10:39

Ahoj, tak tohle moc dobře znám :mrgreen: :lol: Proto už jsem si zakázala číst jakékoliv deníčky s negativním názvem, za chvíli si zakážu číst deníčky o porodu, abych se z toho nezbláznila :mrgreen: Neboj, bude to dobrý, pohlaď bříško a opatruj se :kytka: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
10.12.10 10:40

Tak já jako druhorodička stresuji ted víc než při prvním těhu :-P Málo pohybů-špatně,hodně pohybů - taky špatně :lol: Už mi z toho hrabalo,až mě jednoho dne osvítilo a přestala jsem to řešit(sice né vůbec :mrgreen: ,ale tak s mírou).Každým dnem mám rodit,tak se těším jak blázen,že už to nebudu muset řešit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
10.12.10 10:47
Chillinka píše:
Tak já jako druhorodička stresuji ted víc než při prvním těhu :-P Málo pohybů-špatně,hodně pohybů - taky špatně :lol: Už mi z toho hrabalo,až mě jednoho dne osvítilo a přestala jsem to řešit(sice né vůbec :mrgreen: ,ale tak s mírou).Každým dnem mám rodit,tak se těším jak blázen,že už to nebudu muset řešit :lol:

Přesně tak jsem to myslela i já… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
10.12.10 11:38

čekám 3.dítě,prvníjsme čekala v 18,musím říct,že teď ve 40ceti jsme vyplašená daleko víc,přesně,málo pohybů-špatně.hodně pohybů špatně,už jsme si zakázala také vše číst,dřív jsme nic nevěděli,ani UTZ nebyly tak časté a byly jsme spokojené,já si vůbec nepřipouštěla,že by mohlo být něco špatně :mrgreen:
sice je to i o věku,mládí je bezstarostné,ale přehršle informací taky škodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
10.12.10 11:56

Mám to úplně přesně jako ty. Po přečtení jednoho deníčku tady, jsem se neskutečně začala hlídat nebo tedy spíše malou a jakmile se mi zdá, že mě dlouho nekopla, tak přesně jak říkáš…hladím ji, povídám si s ní a přesvědčuji ji, aby mě kopla :-D opravdu už jsem z toho magor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
10.12.10 12:03

Martyy: Ahoj.vůbec nejsi sama, kdo se takto"přehnaně" sleduje. Jsem 23tt a pohyby už jsem začala pociťovat, no přečetla jsem si pár deníčků a příběhů s NEdobrým koncem a je ze mne hysterka. Do toho jsem dostala zánět a od té doby je nějaký citelný pohyb opravdovou vzácností. Na kontrolu jdu až za týden a už mám nervy v kyblu a doma skoro lezu po zdi :-/
Na kontroly a UZ chodím tak po 4-5ti týdnech. Nevíte, od kdy se bude chodit na kontrolu častěji??? Už aby to bylo, nebo ještě líp, už aby bylo mimčo na světě a cajk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
10.12.10 12:08

Častěji se chodí po 30.tt., ale je to …jak kde… Já třeba byla v 32.tt., pak v 35.tt., teď v 37.tt., pak v 38.tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
10.12.10 12:52

Tak já byla 27,30,32,34,36,37,38,39 tt.Deníčky nečtu vůbec,to bych už si musela asi utz koupit domů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
10.12.10 13:07

:mavam: Ufff tak je to dobrý nejsem divná :-) Taky jsem si zakázala už číst o nehezkých koncích a porodech :oops: Přítel mi to taky říkal jenže já jsem zvědavec a pak mám tohle :roll: ke kontrolám: jelikož mám neschopenku chodila jsem na kontroly vždy za 14dní.Viděla jsem mimíska a vše bylo v pořádku.Teď jdu až po novým roce a je to znát proto asi taky ten stihoman :think: Budu se bát,ale normálně aby se taky Robík vyspinkal :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí