Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hezký den,
zatím miminko nemáme, ale sbírám informace, abych vše neřešila za pochodu ![]()
Jak jsme venčili pejska, když jste měli doma čerstvé miminko? Přitel odchází na sedmou do práce. Ráno pejska vyvenčí, ale jak pak během dne? Když miminko usne a pejsek potřebuje? Bydlíme v paneláku ve 4 patře a nedokážu si představit, že třeba miminko usne po proberečém půl dne (prdíky…) a já ho budu muset budit, oblékat a brát ven. Používali jste některé chůvičku s velkým dosahem? Nesesypte se prosím na mě, jen mě to napadlo. Děkuji
A jak je starý pejsek? Jesti to už není štěně tak si myslím, že to jde krásne spojit s vycházkou s miminkem, taky budete chodit ven. chodila jsem tak u obou dětí a nebyl problém.
Chodila jsem se psem preventivně v intervalech, jak se mi to hodilo.
Když půjdeš s kocarem, tak vyvencis. Nebo nebudeš chodit na procházky? Já bych samotný miminko doma nenechala, maximálně jsem šla třeba do sklepa pro brambory na tři minuty. Nebo co domácí záchod pro psa třeba na balkoně?
Psa venčí chlap-má osmičky takže to je v pohodě-je to stejně gaučák, ale když zůstával třeba dýl v práci nebo je to prostě akutní tak mám babyvak, malou pořádně obleču a jdem tak. špatně se mi chodí s kočárek a ještě vodit psa. malé jsou tři měsíce a super. většinou tam usne
Brala nych dite do satku kdyby pes potreboval akutne, jinak ven s kocatem normalne na prochazku. Bydlim v 6.patre chuvicka ven dosahne a stejne mam blbej pocit jit i se smetim.
Bydlím tedy v domě, ale když byl prcek mimino, chodila jsem na procházku normálně s kočárem a se psy.
Tak s miminem snad nejsi cely den doma a chodíš na procházky ne? Tak k tomu vezmeš psa co je na tom složitého? Popřípadě děcko necháš doma a na minutu vyskočíš před barák s chůvičkou - sice jsem to delala nerada, ale občas to tak vyšlo. Každopádně si myslím, ze pokud si s pejskem uděláš procházku tak to bude přínosný pro všechny strany a 2× denně když se bude blížit čas venčení, děcko oblíkneš a když usne v kočáru nic se neděje a večer může venčit přítel. Neni to nic co by se nedalo zvládnout a z ceho by ses měla stresovat.
Když jsem bydlela v paneláku, tak jsem venčila 2 psy a malou měla v šátku, potřebovala jsem obě ruce na vodítka. chodila jsem v době, kdy nespala ![]()
Bydlime ve 4 patre a mam3 dve „telata“ feny neco mezi - nad kolena a pasem- a jde 5o spojit krasne
mansel vyvenci rano oolem 7 co se mala vzbudi a pak ja dopoledne a odpoledne pri prochazce ja a vecer zase manel
jde to krasne spojit
ted uz ma mala 4 mesice a venku jsme behem dne i 5 hodin
kdyz to neni uplne stene tak vydrzi…kdyz mi mala plakala vydrzely i 5 hodin
takze spojit to urcite jde
a je jedno zda je mala v satku nebo v kocare
u nas funguje oboje ![]()
Příspěvek upraven 13.11.14 v 10:09
Samotné mimčo bych doma nenechala. Ani naší dvouletou jsem nenechala samotnou, i když jsem šla jen vynést koš nebo za pošťákem převzít balík.
@KláraČe. Tak pokud je ten pejsek fanka, tak bych tam na ty 2-3 minuty to spící dítko nechala a vyběhla ven, neb fenka se prostě vyčůrá a maže domů, se psem je to horší. Akorát já bych tedy nejezdila výtahem, měla bych blbý pocit, že bych tam mohla uváznout.
@KláraČe. A jak to delate ted? Nam pes normalni pracovni dobu vydrzi, jde se s nim predp raci a po praci. Tak ho proste vezmes spolu s kocarkem.
Když mimino usnulo, tak jsem prostě seběhla ven. Max 5 minut to zabralo a to ještě přeháním. Pokud byl malý vzhůru, tak jsem ho šoupla do šátku, nebo jsme spojili procházku s kočárkem a venčení psa.
Naložila jsem mimino do kočáru a šli jsme ven. Časy venčení jsem přizpůsobovala miminku, ne psům
Na kratší venčení jsem brala mímo do manduky.
Když jsme pak měli štěně, to bylo malé 9měsíců, tak jsem ji vždycky dala do ohrádky, zavalila hračkama a rychle vyběhla se psem. Nebo když malá spala. Ale to bylo jen rychlé vyčurání před barákem a honem zpátky a i tam jsem trnula, jestli nezačne řvát…