Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
Chtěla jsem se zeptat, jestli mám krmit kočku kočičími kapsičkami, ikdyž si denně uloví min.3myši. Jinak je krmena granulemi Taste of the Wilde
Pokud máte kočku venku, tak bych nekrmila, uloví si, co potřebuje a na žrádlo se stáhnou akorát ostatní kočky..
@janakroftova my máme „sdílenou“ kočku se sousedy, takže ji určitě krmíme všichni - my jí dáváme kousky masa z kočičí plechovky a jedna plechovka z Penny nám stačí cca na týden - takže spíš si k nám chodí na zákusek
a myši nacházíme všude pořád, takže i když je asi nažraná, tak myši chytá - možná pro zábavu ![]()
Kočka si díky myším čistí žaludek, také syrové maso je pro ní prospěšné. Každipadne jen mYsi k jídlu ji nestačí.
@JLP Přečti si složení, dáváte jí kousky „vedlejších produktů“, nejspíš rostlinných.
@janakroftova Granule má číča kvalitní, kapsičky jsou většinou pochybného složení, určitě nejsou nutnou složkou kočičí stravy. Spíš občas na zpestření…
Jeden náš kocour pro jistotu kapsičku vůbec nepozře a žije.
Myš bych do krmné dávky teda vůbec nezapočítávala.
@svituska Jako nekrmila vůbec? ![]()
@Pipet jasně, to maso mělo být v uvozovkách
Ale vzhledem k tomu, že je u nás pečená-vařená a každé ráno už čeká na terase na snídani, tak jí asi chutná ![]()
@Pipet Jo jo máme kočku a nekrmíme vůbec, ale my jsme na vesnici, myší je tu víc než dost, sousedů, co nechávaj zbytky všude možně taky
…
@svituska takze kočky žerou mysi a zbytky. Ja taky bydlím na vesnici a sem uz se granule dostaly
A co taková kastrace?
@gabje No sem taky, nebojte, jen jsem napsala, jak to máme my ![]()
I moje skoro 90 léta babička nežije v tom, že kočka si chytne myš. A tim se nakrmi. Copak kočka je prase, aby zralá zbytky? Na co jste si tu kočku pořídili, když nejste schopni se o ní postarat?? @svituska
@gabje Nebudu si tady něco obhajovat, máme zkrátka venkovní kočku
, je čilá, spokojená, vrací se..
@svituska já to asi nechápu..ty sis pořídila kočku a vůbec jí nekrmíš??? ![]()
Kočky se u nás na chalupě vždycky objevily tak nějak sami.. A ano nekrmíme je, občas jim sem tam něco dáme, obraný maso atd.. Jsou opravdu venkovní, vrací se, nepopírám, že se nažerou jinde.. tak to je..@Trillian7
@svituska takze termín,, venkovní,, znamená, že ji mysi a zbytky. Myslíš si, že je ta kočka nějak jiná, než ta, co žije v bytě? Že nepotřebuje kvalitní jídlo určené pro kočky? Není ti třeba té tvoji kočky líto? Mne třeba ano.