Zvířátko k fence

silonk
10.11.14 15:30

Zvířátko k fence

Zdravím, mám doma fenku středního vzrůstu.. je strašně hodná a má ráda všechny zvířata.. žádnemu by neublížila.. byla i s potkanem a jen ho olizovala a chtěla si s ním hrát.. chtěla bych k ní koupit nějaké zvírátko.. spíš nějaké větší jako králík nebo fretka? poradíte mi? kočku ani dalšího pejska nee..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2734
10.11.14 15:55

A potkana ne? ti jsou nejlepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
10.11.14 15:57

@silonk Měli jsme zakrslého králíčka. S fenkou se snášeli dobře. Máme fotky, kde králíček spí na naší labradorce.Mimo koček snášela všechny ostatní mazlíky. Potkany, křecka, morče i želvu. Králíčka jsme měli osm let a byl celkem ochočený. Klec jsem čistila jednou dvakrát týdně. O jídlo, pití a venčení se starala dcera. Společně jsme stříhaly drápky a koupaly-to byl snad jediný problém-on to nesnášel. Nemocný nebyl nikdy. Doporučuji králíčka. Fretku měla kamarádka, její kluci jí milovali, ale má v :mavam: ětší nároky než králíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
silonk
10.11.14 15:59
@xFelli píše:
A potkana ne? ti jsou nejlepší :palec:

Potkany jsem kdysi měla.. jsou úžasní.. ale chci něco většího, abych to mohla někdy nechat běhat po bytě a měla dohled.. potkany jsem taky pouštěla po bytě.. ale pak jsem našla pod sedačkou a všude možně v zákoutích bobky atd.. i kvůli tomu psovi bych chtěla něco většího..

• Citovat
  • Upravit
silonk
10.11.14 16:00

Ještě mě napadl ježek bělobřichý, prý jsou taky hodně chytří.. ale nevím jak je to veliké

• Citovat
  • Upravit
2734
10.11.14 16:01

@silonk Jj to chápu, taky jsem měla potkany.. no taky jsme to řešili, pak přišlo dítě, z toho je fenka nadšená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
silonk
10.11.14 16:02

Tak ježka už jsem si rozmyslela, když jsem se dočetla co to jí :D

• Citovat
  • Upravit
silonk
10.11.14 16:03

Na miminko se ještě nechastám :D

• Citovat
  • Upravit
154
10.11.14 16:05

My jsme začali labradorem. Ale přišlo mi, že když jsme v práci, tak jen spí a nebo se nudí. Za dva roky jsme jí pořídili kamarádku (taky labradorku) a naše Cassy rázem ožila. Už by bys sebe nedaly ani ránu. Jeden pán u nás na vesnici se zbavoval zakrslého králíčka. Já jsem taková dobrá duše, tak jsme si ho vzali. Ze začátku se schovával v domečku, ale jak zjistil, že mu psi neublíží, tak se skamarádili. No a ve finále k nám doputovala fenka zlatého retrívra. Naštěstí máme velký dům i zahradu :-). Můžu se zeptat, proč druhého psa, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
silonk
10.11.14 16:09
@priserka.jd píše:
My jsme začali labradorem. Ale přišlo mi, že když jsme v práci, tak jen spí a nebo se nudí. Za dva roky jsme jí pořídili kamarádku (taky labradorku) a naše Cassy rázem ožila. Už by bys sebe nedaly ani ránu. Jeden pán u nás na vesnici se zbavoval zakrslého králíčka. Já jsem taková dobrá duše, tak jsme si ho vzali. Ze začátku se schovával v domečku, ale jak zjistil, že mu psi neublíží, tak se skamarádili. No a ve finále k nám doputovala fenka zlatého retrívra. Naštěstí máme velký dům i zahradu :-). Můžu se zeptat, proč druhého psa, ne?

no hlavně teda proto, že žijeme v bytě.. jednou chceme určitě dům se zahradou, kde budou minimalne dva pejsci.. ale do bytu ne.. navic mame jeste jednoho pejska u mamky a chodi k nam na hlidani..

• Citovat
  • Upravit
silonk
11.11.14 16:27

Tak dekuji za rady :) poridili jsme si toho kralicka :)) je krasny a hodny.. nase fenka je z nej nadsena..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný