Miminko a venčení psa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
13.11.14 10:29

@Cuddy Ano teď vydrží, ale je doma max 6 hodin. Jakmile ale vidí, že jsme doma chce ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300

Psy máme dva, s kočárem to dohromady moc nejde, takže buď venčí muž (má variab. pracovní dobu), nebo beru malého do šátku či nosítka a jdeme. Na chůvičce bych ho nenechala, ale my jsme v 9. patře, tak ani nevím, zda by dosáhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563

Rano a vecer venci pritel a odpoledne jdeme vsichni na dlouhou prochazku. ;)
Jinak kdyz pritel nejni doma, tak rychle vybehneme. Kdyz se sprchujete nebo koupete tak taky porad nejste s miminkem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
13.11.14 10:30

Máme Jacka Russela a ten moc gaučák není. je mu rok a až má nějaký zavedený řád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
13.11.14 10:32

@veru324 Děkuji. právě proto chci investovat do chůvičky aby měla opravdu dlouhý dosah, abych ty 4 patra seběhla, kolečko kolem domu ( 2 minuty) a zase domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
13.11.14 10:37

Mám tyden staré miminko, nalozim ho do kočáru a psa vencime společně. Bydlime v pátém patře a doma bych ho nenechala. Když byl miminko první syn, tak jsme bydleli v přízemí to jsem ho občas doma nechala a letěla se psem jenom na dvě minutky, vycurat a domu. Chuvicky jsem nemela, jen monitor dechu, tak jsem vždy otevřela okno, abych slysela případný poplach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
13.11.14 10:43

@KláraČe. ja jsem vencila v ramci prochazky.rano jsem odbehla bez miminka, ale ja bydlim v prizemi a mam zahradu v nitrobloku-slo to lepe, nemusela jsem na ulici.pes bez curani vydrzi, prizpusob to miminku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.14 10:44

A můžu se zeptat jak jste to dělaly ze začátku když se s mimi nemůže nějakou dobu ven? Přítel odjíždí v 6 ráno a vrací se v 17h mnohdy i kolem 19h. Nemáme nikoho na hlídání :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
13.11.14 10:45
@KláraČe. píše:
@Cuddy Ano teď vydrží, ale je doma max 6 hodin. Jakmile ale vidí, že jsme doma chce ven.

je tezke skloubit psa a dite, ale bude se muset prizpusobit pes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
13.11.14 10:45

Ahoj, když se malej narodil, první dva měsíce brala psa ven mamka nebo švagrová. Neměla jsem čas ani energii abych s ním lítala po lese. Pak jsem vždycky dala dítě do kočáru a se psem jsme se chodili učit chůzi u kočárku jen v ulici nebo kolem domu. Jak byl malej trochu větší (od cca 6m) tak jsem pořídila erg. nosítko a venčím ho spolu se synem takhle. Ráno a večer plus procházka s kočárem dopoledne nebo po obědě a odpoledne vyběhat nebo pocvičit (na 2 hodiny) ho bere mamka.

My máme psa (Pitbulteriéra) ve střídavé péči :D Každej den si ho předáváme. Bydlíme od sebe 5 minut. Je to rozmazlenec, o víkendu musí být s mamkou. Jsem zvědavá jak to bude v létě, máme v plánu se stěhovat. To bude asi předávání vždycky před víkendem :think: :lol: Kdybych se o psa starala čistě jen já, prostě bych vzala dítě do kočárku a spojila procházku s venčením jako už tady psaly. Nikdy bych nenechala mimino doma samotný, ale s tou chůvičkou to taky není špatnej nápad. Kolem baráku nechat cvrknout psa, na 5 minut když dítě spí.. a pak ho vzít na společnou prochajdu. Já občas vyběhnu s košem, do sklepa nebo do schránky a včera poprvé se psem za barák když malej tvrdě spal, protože měl průjem (v 10 večer), ale byla to fakt rychlovka, byla jsem nervózní a schody jsem brala po dvou abych byla hned doma :lol: ta chůvička by se občas hodila :D

• Citovat
  • Upravit
1057
13.11.14 10:47

@Myšpulín2 miminko nemuze ven do 3 kil. priznam se, ze jsem to nejak neresila.deti mely kolem 3 kil obe, sla jsem hned ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
13.11.14 10:50

Ahoj, my sice bydlíme na domečku, ale většinou to dělám tak, že vezmu kočárek a hafana a vyrazíme na procházku společně :). U Tebe - ráno může vyvenčit přítel a v průběhu dne, zkus třeba poprosit nějakou hodnou sousedku, třeba nějaká paní, co je sama, by ráda pejska vyvenčila, teda pokud samozřejmě poslechne i cizího člověka. Jinak by to třeba šlo tak, že těch pár dnů, co s miminkem nesmíš ven, si přítel vezme dovču :), aspoň Ti ze začátku pomůže a hezky se s mimčem sžijete a venčení by bylo vyřešené :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128
13.11.14 10:50

@KláraČe. Pejsek si bude muset zvyknout chodit podle mimina. Nedá se nic dělat. Já venčila při procházkách s kočárkem podle spacího režimu mimča.
Ráno v 9.00, odpoledne ve 14.00, večer po příchodu manžela 19.00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
13.11.14 10:54

Kombinovala jsem venčení s procházkou s kočárem, nebo mimino tu chvíli vydrželo doma. Za chvíli se mi narodí třetí dítě a na rychlý vyčůrání ho taky budu nechávat s holkama doma. Představa, že navlíkám dvě děti, k tomu mimino, abychom byli venku 5min a zas domů…mimino zkrátka bude muset vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
13.11.14 10:54

Ahoj, mame tedy gaucaka.Rano manzel vyvencil, ja když sla z prochajdy nechala kocar pred vchodem, vybehla pro psa (druhe patro ) nechala vycurat a sli jsme domu. Jinak jsem pouzivala chuvicky a slysela maleho. Pes casem pochopil, ze musi udelat potrebu v kratkem intervalu, jinak ma smulu. Ted vencim jak mi prcek usne dopo, kolem 11 a pak az manzel kolem ctvrte jak dorazi z prace. Když bylo leto, brala jsem si prcka sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný