Miminko - císařák a hned

Anonymní
14.1.19 18:04

Miminko - cisarak a hned

Ahoj :andel:
S pritelem se snazime o miminko. Bohuzel trpim nemoci a aby vubec moje telo tehotenstvi zvladlo, musim brat specialni prasky a od prvnich priznaku tehotenstvi byt na nemocenske a byt pod prisnym dohledem lekare. Diky praskum, ktere budu brat, nesmim kojit - jsou v mlece. Dale musim chci nechci na cisarak - protoze pry nikdo nevi jak porod bude dlouhy a moje telo by to nemuselo zvladnou :(
Zajima me, jestli ma nekdo zkusenosti, jak na tom takove mimi bude. Obecne se ma kojit dokud to jde a cisarak je taky fuj. Nemuze mit z otoh v budoucnu nejake problemy treba? :,(
Anonym, citlive tema

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
14.1.19 18:06

Císařem se rodí spousta děti a ještě větší spousta je na um. Nevidím problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
14.1.19 18:06

Neboj, nasledky mit nebude, vzdyt tóik deti se rodi cisarem a je hned na um a zadne negativni nasledky to nema.
Hlavne, abyste byli v poradku! Jak fyzicky tak i psychicky, to je nejdulezitejsi, cisar necisar, kojeni nekojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27671
14.1.19 18:09

obě děti cs a nemají problémy a obě na um vůbec se toho neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
14.1.19 18:10

Jaky si to udelas, takovy to bude, vsechno je jenom o tvoji hlave. Ja rodila dvakrat cisarem kvuli mymu zdravotnimu stavu, vedela jsem to uz od mych ca dvaceti, ze jinak to nepujde. Byla jsem s tim srozumena a vubec mi to nevadilo, mozna jsem byla i radsi, tezko rict… Hojila jsem se v pohode a rozkojila jsem se hned (to abys vedela, ze to neni az tak priserny). A spousta deti vyrostla na um, treba ja :D a nemam pocit, ze by me to nejak poznamenalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
14.1.19 18:11

chceš dite? i za těchto podmínek? jestli jo, tak nad tim nepremyslej a ber to jak to je. pokud ti to přijde jako velký trauma pro dite, tak ho nemej. vic nevyresis. (jinak ja mohu srovnávat kojeni vs. um - obojí ma sve výhody, sve nevýhody, a v dlouhodobém horizontu je to fakt uplne jedno a na dětech to nepoznas).

• Citovat
  • Upravit
1332
14.1.19 18:15

Tak i kdyby jsi byla zcela zdravá a mohla kojit, tak nikdo neví, jestli by ti to šlo, jsem těhotná a toho, že se mi neudělá mlíko se bojím snad i víc než porodu. Císaře budu mít taky, pokud malá bude mít 3,5kg nebo více, mám úzkou pánev. Beru to tak jak to prostě je, taky bych si přála klasický porod, protože si nedokážu po císaři s tou čerstvou jizvou představit vstávání z postele nebo ohýbání se do postýlky pro dítě. Ale všechny to zvládly, třeba ex přítelova sestra po císaři fungovala úplně normálně, bolelo jí jen první vstávání v porodnici a než se trochu rozhýbala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
14.1.19 18:29

Problémy mít bude, pokud s tím budeš mít problém ty. Spokojená maminka=spokojené miminko. Pokud to prostě nejde nebo není bezpečné, není důvod to rozebírat… Takových maminek co jsou zdravé a chtějí vše přírodně a kojit do dvou let… A pak prd, něco špatně, nejde to…a katastrofa na světě. Ty víš, že to má důvod. Svoje miminko budeš milovat a musíš být silná. Takže držím palce a neřeš to. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.19 18:43

Taky mám obě děti císařem. První pro nepostupující porod a kojení jen 3 měsíce, protože jsem přišla o mléko. Druhý porod taky císařem, ale to byl plánovaný a kojení to jsem se snažila asi 5 dní a pak najela na um, kojit jsem nechtěla (psychicky jsem na tom po porodu nebyla ok, tak proto to nekojení, nějaký čas i AD). Ale co tím chce básník říct je, že se nemáš čeho bát :srdce: .. I nekojené děti jsou zdravé a císař je taky ok. Hlavně ať jsi v pořádku ty a miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
14.1.19 18:44

Zdravá máma je důlezitější nez prirozeny porod a kojeni. Mimco bude urcite rado na svete i skrz cs a um :srdce: Spousta lidi skonci s cs a um aniz by to vedeli predem, jako to vis ty. Pochybuji, ze by kvuli tomu radsi nemeli deti vubec. Hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
14.1.19 18:49

Císaře a UM se neboj, to nemá na deti žádný vliv, já bych se spis bála toho těhotenství, jestli to není pro tebe a dítě příliš riskantní… je velké riziko ze se ti něco stane nebo ze dítě nedonosis nebo naka závažná komplikace? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.19 18:58

cisar je nejbezpecnejsi metoda jak privest dite na svet, pro matku to zas takovy terno neni ale imho porad lepsi cisar nez byt dole treba potrhana a tak … (hodne holek okolo me ma po prirozenem porodu inkontinenci…)

a kajeni fakt neni tak dulezity jak se tvrdi .. takze v klidu jestli chcete s partnerem dite tak smele do toho :)

• Citovat
  • Upravit
68969
14.1.19 19:03

Pokud k tomu budeš předem přistupovat, že je to fuj, tak to asi fuj bude. Pravděpodobně nemáš volbu - buď dítě chceš a pak musíš akceptovat podmínky, za kterých je to vůbec reálné. Nebo jsou pro tebe ty podmínky neakceptovatelné a pak nejspíš dítě mít nebudeš, neb bys ho bez léků ve zdraví ani neodnosila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
14.1.19 19:20

Buď úplně v klidu, mám obě dcery sekcí a obě jsou v pohodě. První jsem krmila UM a dokrmovala odsatym MM, ale po měsíci a kousek jsem se na to vybodla. Jediné co dceru trápí je alergie a náběh na astma, e to má dědičné po mě. Druhá už byla planovanou sekcí a to byl porod za odměnu, pouze ve spinalu, úžasný personál na sále a malou jsem si užíla hned po mém zasiti hodinu na pokoji na mě a tu jsem tedy plně kojila. Takže i porod císařem může být krásný, jen si vyber dobrou porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.19 19:31

Já a mé dvojče jsme narození přirozeně, kojeni ani ne šestinedělí a jsme zdraví. Sestřenice za chvíli čtyřletý syn je narozen sekcí, kojen max. týden. Doteď měl párkrát rýmu a kašel, neštovice a střevní chřipku.
Někde se dělá, že se po porodu dítě potře sekrety matky aby získalo imunitu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100