Vložky vs tampony po šestinedělí

Anonymní
11.1.19 10:10

vložky vs tampony po 6nedělí

Ahoj holky asi je to blbé ale sem zvyklá na tampony čekám na první normální menstruaci po porodu a sem si nejistá jestli je hned dobré je užívat nebo ještě při té první nechat vložky jak ste to řešili vy?:)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3172
11.1.19 10:12

Já bych do tampónů ještě nešla, přijde mi to brzo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
11.1.19 10:13

Uvidíš jak ti to bude vyhovovat, já je používala hned další MS po porodu, ale neměla sem žádné nastřihy, žádné velké poranění. Někomu to třeba vadí, každopádně zkusit to můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
11.1.19 10:17

Ahoj. Pokud plně kojiš, tak ms hned po 6tinedeli určitě nečekej. Každopádně když už, tak já jsem určitě za vložky. Záleží samozřejmě na tobě jak se budeš cítit :) já měla ale zase poranění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
11.1.19 10:27

Ahoj. Já jsem 3 měsíce po porodu. Ms mi přišla cca před týdnem už mám po. A měla jsem ji poměrně silnou tak jsem raději šla do vložek, aby to odcházelo přirozeně další už půjdu do tamponu. Ale záleží na tobě. Nechala jsem si po 6ti neděli nasadit antikoncepci, protože bytostně nesnáším kondomy a navíc po nastrihu je to děs je používat, no a doktorka říkala, že mi může ms přijít poměrně brzy, protože mi malá v noci dlouho spí (cca 5-8 hodin). No a taky přišla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
11.1.19 10:32

Normálně používám tampony a po porodu jsem je rok nesnesla. Tak jsem měla vložky. A neměla jsem žádné velké poranění. Ale já bych ještě s tampony chvíli počkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
11.1.19 10:32
@Rosary píše:
Ahoj. Pokud plně kojiš, tak ms hned po 6tinedeli určitě nečekej. Každopádně když už, tak já jsem určitě za vložky. Záleží samozřejmě na tobě jak se budeš cítit :) já měla ale zase poranění

Ať klidně čeká, po obou porodech jsem ms dostala 7 týdnů po porodu a pak pravidelně jak nikdy a to při plném kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
11.1.19 10:48

@Rosary nesmysl,MS muze prijit klidne hned po sestinedeli i pri plnem kojeni :roll: ja osobne bych sla tu prvni MS,kdyby dorazila ted nekdy, jeste do vlozek,pokud ovsem dorazi az za pul roku,tak bych to neresila a sla do tamponu ;)

• Citovat
  • Upravit
14313
11.1.19 10:57
@Anonymní píše:
Ahoj holky asi je to blbé ale sem zvyklá na tampony čekám na první normální menstruaci po porodu a sem si nejistá jestli je hned dobré je užívat nebo ještě při té první nechat vložky jak ste to řešili vy?:)

Nesla bych do tamponu byli by mi to nepříjemné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.19 11:13

Rodila jsem 4* a menstruace mi vždy, i přes plné kojení, dorazila okamžitě po šestinedělí, nejpozději do ani ne 3měsíců po porodu. Používám kalíšek, který se v šestinedělí nesmí stejně jako tampony a nezkoušla jsem to, i když se objevilo pokušení… Hned po šestinedělí už jsem si však nebrala žádné servítky a normálně používala, takže…(Tamony mi osobně nesednou, takže nevím, ale za to vím, jak nanic to je s vložkama ;) )

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.19 11:15

Mě na tapomonech po šestinedělí vadilo, že mi úplně „neseděly“, nedržely na místě…musela jsem pár měsíců posilovat…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.19 16:49

Šestinedělí vložky a hned první ms tampony :)

• Citovat
  • Upravit
15.1.19 16:19

tak sedět sedí jak má ale ven to šlo divně vložky moc nesnesu mám je silné a co cítím že sou trošku od krve hned je musím vyměnit spotřeba jak hrom:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí