Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
Vikend super, cukrovicko napečené, jen ty darecky jeste nejsou
ale ten nejvetsi v brisku ![]()
Zitra jdu na kontrolu na ultrazvuk a doufam ze se dockam fotecky. Jinak jsem v 7. tydnu a uplne v pohode az na prsa a nizky tlak, takze me boli hlava casto.
Já mám napečeno z půlky, peču na etapy takže ještě tento týden po večerech
Já bych měla být taky v 7tt a na kontrolu jdu až příští týden a snad bude i fotečka…
@Thereska22 Tak dej vědět jak dopadla kontrola a co UTZ ![]()
Zdravim vás ![]()
Hlasim že jsem jak podle UTZ tak podle kalkulačky 7+4 tt a mame
, krasne bilo, az jsem mela slzy v ocich ![]()
@Thereska22 Jééé tak to je fajn
já už se taky tak těším až budu vědět, že je vše ok…a uvidim bublinu na UTZ.
@SimčaAgi neboj urcite bude vse v poradku, Kdy jdes k doktorovi? a ty jdes na prvni ultrazvuk nebo uz si byla?
Jdu k doktorovi až příští týden a to na první prohlídku. Ještě jsem se tam nedostala, můj doktor ordinuje jen jeden den v týdnu totiž. Mohla bych jít už tenhle týden, ale řikám si, že v tom 8tt bude víc vidět mimčo. Ten týden už vydržím.
@Thereska22 a kdy jsi měla pslední menstr., já jdu na první kontrolu 21.12. a poslední menstr. jsem měla 4.11.pořádně nevím v jakým jsem týdnu aby už třeba bylo vidět ![]()
@Pindí posledni byla 19.10… me to sedi podle kalkulacek na internetu tak se podivej v jakym tydnu zhruba jsi
byla jsem na kontrole v 5+3 a srdicko nebylo a ted v 7+4 uz ano ![]()
Ahoj holky moc gratuluji vsem co se do Vanoc dockali
my jsme se nedockali, beru tedy jeste dalsi prasky, kdvuli ten hnusnym zanetum. pry pripravime pro mimco ciste prostredi a od noveho roku zacneme nanovo:-) doufam, ze s brzy dockame. preji vsem krasne tehotenstvi
![]()
Ahoj holky ![]()
Gratuluju k srdíčku
!!! Já snad už v pondělí budu mít taky
..na kontrole budu 7+2, tak snad půjde vidět ![]()
@Jarpet Dekuji, drzim palecky, ja byla 7+4 a srdicko bylo takze urcite bude ![]()
Vsechny moc zdravim tehulkam gratuluji
mne dneska konecne vysel pozitivni ovu test takze drzte palce at to vyjde
![]()
Tak já už dneska byla na odběrech a rovnou na ko, no a jsme 10 a 2 podle PM a podle UZ 11 a 1. Máme skoro 4,5 cm. Prcek je prý kaskadér, paní doktorka ho nemohla pořádně směřit protože dost řádil. Prý viděla něco takového poprvé, tak nevím, jestli se nemáme začít bát… ![]()
Ahoj holky, ja uz meskam treti den.. ale asi to bude kvuli cyste, kterou mi v utery doktorka nasla. Neni nijak velka, ale ťzala mi krev a v utery si volam pro vysledky. ![]()