Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jarpet Mě jestli řekne, že máme kluka, tak nastane panika kvuli jménu. Žádný se mi extra nelíbí a když tak se zase neshodnem, takže to bude velký úkol něco vymyslet. Doufám taky v tu holčičku.
Jinak já mam nahoře 2 kila, ale ty jsem nabrala snad za posledních 14 dní, hrozně rychle, tak snad to nebude pokračovat takovou rychlostí.
@Jarpet .. prý 99% holčička a 100% porod ![]()
Kupuji ruzove, verim doktorovi na genetice ![]()
Tak máme po velkým UTZ a naštěstí je vše v pořádku! Na pohlaví miminka jsme se ptali, ale pan doktor to neviděl. Mimčo bylo k nám otočený zádíčkama, ale přikláněl se spíš k té holčičce, protože mezi nožkama nevidel nic plandat:) Zkoumal to celkem dlouho, ale 100% nám to říct nemohl. Tak si ještě počkáme.
Muzu vas zensky poprosit?
Z tehu nudy jsem prihlasila naseho psika do souteze, dejte mu hlas
muzete najednou 5 hlasu - co hodina, to 5 hlasu..
dekujeme ![]()
Ahoj holky, kontrola je za mnou a prcek krásně roste
už má 3cm
Ještě teda spinkal, když jsem šla na utz, takže do něj musela doktorka trochu šťouchnout, aby se pohnul ![]()
@fialka06 To je krasny
Ja uvidim berušku zitra, se nemuzu dockat, to uz bude ale kusan
naposledy jsme meli 330 g… cm ted presne nevim ale kazdopadne jsem ve 22. tydnu… takze dostanu zadanku na test cukrovky ![]()
Ahoj holky, tak jak se zakulacujete??
já už malinko jo, vylezl mi na břiše trochu špíček a už to i cítím při spaní, že tam něco je
mám už za sebou screening, který dopadl dobře ![]()
Ahoj! Gratuluju k dobrým výsledkům…
Jen tak dál. Já jelikož jsem už 26. týden tak jsem pořádně kulatá
Teď mě trochu zase trápí ehm zácpa, nic mi nezabírá, ale jinak vše ok. Miminko kope jak o závod a strašně si to užívám.
Na kopání už se taky těším, ale asi si ještě počkám. Jsem zatím v 16tt
A zkoušela si kefíry?? Já jsem teď měla stejný problém a zabralo to ![]()
Malá mě začala kopat už v 17tt a to jsem prvorodička. Bylo to hrozně malinko a jen párkrát za den, ale každým dnem se to lechtání zesilovalo…kefíry jsem nezkoušela, mléčné věci mi moc nechutnají a neni mi po nich taky nejlépe. Třeba jogurt po ránu fakt nespolknu…ale teď se cpu melounem, to by mohlo pomoct ![]()
Mňam meloun! Na něm taky ujíždím
Ten by taky mohl pomoct ![]()
Tak to bych se mohla brzy dočkat nějakého kopance ![]()