Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MS jsem měla mít včera. dnes jsem 29DC a je to dvacítkový test.
No paráda ![]()
A jestli to máš citlivost 20, tak na mamatestu 10 bys už měla dálnici
…taky jsem testovala těma s menší citlivostí.
Tak to už máš déle od ovulace, že?
Já jsem to tenhle měsíc tak nesledovala, takže nevím přesně který den, ale hodně už to bude. řekla bych ten víkend 16-18.11., že to bylo a minulý týden jsem špinila a asi to bylo hnízdění, protože to přestalo za 1 den a pak jsem měla jen nahnědlý hlen, který je teď bílý a až hrudkovitý. a nevím, co to bylo za test, mám ho od sestry, které zbyl, ale říkala, že to byl ten méně citlivý.
@lenšes Gratuluju
Koukám, že se tu hezky těhulky rozrůstají a vychází to hezky do Vánoc jak jsme si přály. ![]()
@lenšes píše:
Ahoj holky, tak jsem dneska dostala předčasný vánoční dárek. musím se s vámi podělit.
Krasny, krasny… dalsí těhule
gratuluji ![]()
Dneska mam teda den
Od rana brecim
a duvod? NEVIM…no semnou ty hormony krasne triskaji, prsa neskutecne boleji… tak aspon vim ze je vse jak ma ![]()
A co vy jak se mate? ![]()
@SimčaAgi píše:
@lenšes GratulujuKoukám, že se tu hezky těhulky rozrůstají a vychází to hezky do Vánoc jak jsme si přály.
Jojo proto jsem zakladala pod nazvem,, Miminko do Vánoc 2012", berme to jako magickou diskuzi, vsem se to do vanoc povede ![]()
Tak to já nebrečím
, ale prsa mě bolí taky. Navíc se mi fakt zvětšilo břicho a to jsem 1 kg ještě zhubla, protože se každý den cítím jako po akci, takže toho moc nesním
..četla jsem, že v 7. týdnu je už 2× tak větší děloha ![]()
@Jarpet píše:
@Thereska22Tak to já nebrečím, ale prsa mě bolí taky. Navíc se mi fakt zvětšilo břicho a to jsem 1 kg ještě zhubla, protože se každý den cítím jako po akci, takže toho moc nesním
..četla jsem, že v 7. týdnu je už 2× tak větší děloha
Me se hormony plasej hodne
… fakt jo? tak proto mam pocit ze mam nejaky velky bricho
to mame stejne a to ja koncim 6. týden.
Už se tesim na dalsi kontrolu ![]()
Já v sobotu začínám 7., takže pocity budeme mít asi podobné
..i holky na jiné diskuzi píšou, že snad už začnou nosit těhu gatě
..já nosím často legíny a mám kalhoty, které jsou mi volnější, tak akorát povolím pásek ![]()
@Jarpet jééé tak to je fajn to jsme na tom podobne
… No o pasku mi mluv ja uz ho povolila ![]()
Ze zacatku jsem mela hodne chute, ale ted uz me to preslo, nekdy citim ze se mi mota hlava a zveda zaludek ale musim zaklepat (tuk tuk) ze zatim nevolnosti nejsou, kezby nebyli
ale pro mimi to preziju ![]()
No mě je nejhůř dopoledne, fakt jako po akci - žaludek na vodě. Odpoledne je to o něco lepší, ale chutě teda nemám žádné. Snad zvracení ani nepříjde…nedokážu si představit jezdit do práce busem, když by mi bylo tak blbě ![]()
Holky zááávidím…o) nam v nejbližších dnech příjde ovulka, tak snad se trefíme a taky se zadařííí všem těhulkám gratulujiiii!!!
Tak jaký byl víkend?? Moc se to tu nehýbe…a jak se cítíte? Mě malinko pobolívá podbřišek, teda čím dál se to mírní a je to lepší, za týden běžím na kontrolu tak snad bude i fotečka a překvápko pro babičky pod stromeček.