Miminko do Vánoc 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
135
4.12.12 13:18

MS jsem měla mít včera. dnes jsem 29DC a je to dvacítkový test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
4.12.12 13:38

@lenšes

No paráda :)

A jestli to máš citlivost 20, tak na mamatestu 10 bys už měla dálnici ;)…taky jsem testovala těma s menší citlivostí.
Tak to už máš déle od ovulace, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
4.12.12 14:26

Já jsem to tenhle měsíc tak nesledovala, takže nevím přesně který den, ale hodně už to bude. řekla bych ten víkend 16-18.11., že to bylo a minulý týden jsem špinila a asi to bylo hnízdění, protože to přestalo za 1 den a pak jsem měla jen nahnědlý hlen, který je teď bílý a až hrudkovitý. a nevím, co to bylo za test, mám ho od sestry, které zbyl, ale říkala, že to byl ten méně citlivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
4.12.12 15:13

@lenšes Gratuluju :kytka: Koukám, že se tu hezky těhulky rozrůstají a vychází to hezky do Vánoc jak jsme si přály. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
4.12.12 21:03

@lenšes
Jeee, dalsi //! :pankac: :kytka: snad se pristi tyden pridam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
5.12.12 17:17
@lenšes píše:
Ahoj holky, tak jsem dneska dostala předčasný vánoční dárek :dance:. musím se s vámi podělit.

Krasny, krasny… dalsí těhule :P gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
5.12.12 17:18

Dneska mam teda den

Od rana brecim :D a duvod? NEVIM…no semnou ty hormony krasne triskaji, prsa neskutecne boleji… tak aspon vim ze je vse jak ma :D

A co vy jak se mate? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
5.12.12 17:19
@SimčaAgi píše:
@lenšes Gratuluju :kytka: Koukám, že se tu hezky těhulky rozrůstají a vychází to hezky do Vánoc jak jsme si přály. :)

Jojo proto jsem zakladala pod nazvem,, Miminko do Vánoc 2012", berme to jako magickou diskuzi, vsem se to do vanoc povede :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
5.12.12 17:38

@Thereska22

Tak to já nebrečím :lol:, ale prsa mě bolí taky. Navíc se mi fakt zvětšilo břicho a to jsem 1 kg ještě zhubla, protože se každý den cítím jako po akci, takže toho moc nesním :?..četla jsem, že v 7. týdnu je už 2× tak větší děloha 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
5.12.12 17:43
@Jarpet píše:
@Thereska22Tak to já nebrečím :lol:, ale prsa mě bolí taky. Navíc se mi fakt zvětšilo břicho a to jsem 1 kg ještě zhubla, protože se každý den cítím jako po akci, takže toho moc nesním :?..četla jsem, že v 7. týdnu je už 2× tak větší děloha 8o

Me se hormony plasej hodne :D… fakt jo? tak proto mam pocit ze mam nejaky velky bricho :D to mame stejne a to ja koncim 6. týden.

Už se tesim na dalsi kontrolu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
5.12.12 17:48

@Thereska22

Já v sobotu začínám 7., takže pocity budeme mít asi podobné :)..i holky na jiné diskuzi píšou, že snad už začnou nosit těhu gatě :mrgreen:..já nosím často legíny a mám kalhoty, které jsou mi volnější, tak akorát povolím pásek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
5.12.12 17:51

@Jarpet jééé tak to je fajn to jsme na tom podobne :D :P… No o pasku mi mluv ja uz ho povolila :D

Ze zacatku jsem mela hodne chute, ale ted uz me to preslo, nekdy citim ze se mi mota hlava a zveda zaludek ale musim zaklepat (tuk tuk) ze zatim nevolnosti nejsou, kezby nebyli :D ale pro mimi to preziju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
5.12.12 17:57

@Thereska22

No mě je nejhůř dopoledne, fakt jako po akci - žaludek na vodě. Odpoledne je to o něco lepší, ale chutě teda nemám žádné. Snad zvracení ani nepříjde…nedokážu si představit jezdit do práce busem, když by mi bylo tak blbě :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
7.12.12 11:58

Holky zááávidím…o) nam v nejbližších dnech příjde ovulka, tak snad se trefíme a taky se zadařííí všem těhulkám gratulujiiii!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
10.12.12 17:28

Tak jaký byl víkend?? Moc se to tu nehýbe…a jak se cítíte? Mě malinko pobolívá podbřišek, teda čím dál se to mírní a je to lepší, za týden běžím na kontrolu tak snad bude i fotečka a překvápko pro babičky pod stromeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí