Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No vidíííš
!! Já jsem si dělala včera a je už stejně silná jako kontrolní, takže konečně dálnice
..v pondělí jdu na kontrolu, tak uvidíme. Dneska mám asi 10 dní po vynechání a podle poslední MS jsem 4+6tt, takže poslední den 5. týdne ![]()
@Jarpet
Od vcera me i pobolivaji vajecniky.. takze jako slepy do vrat
![]()
JO!!!
…a hlavně ještě dva dny po ovulaci
…zapsala sis minulý cyklus, kdy Tě bolelo břicho?? Vím, že jsi mi o tom říkala, že ses sledovala a jeden den to bylo trochu jiné.
Ahoj holky taky se snazime o mimco tak snad to brzy vyjde. MS jsem mnela dostat ted v nedeli, ale dneska jsem zacala spinit
ach jo. Je mi jasne ze se to do zitrka rozjede ikdyz vetsinou MS dostanu hned bez spineni.Ale porad doufam ze spineni prejde haha
Obednala jsem si dneska ovulacni testy protoze mam MS nepravidelnou nekdy 26 dni nekdy 28 nekdy 24 takze porane nevim kdy vlastne ovuluji.
Ahoj tak asi 5 mesicu jsme to nechavali jen nahode nejak sme se nesnazili, ale ani nechranili. Az minuly mesic jsme si rekli ze se zacnem snazit a budeme se tulit co druhy den ale jako na potvoru zrvna kdyz jsem mnela plodne dny jsem onemocnela takze jsem na to nemela ani pomysleni. Jenze ani poradne nevim kdy jsem mnela ovulaci pobolivalo mne bricho drive nez mnelo. Jedno ditko uz mam 9 leteho kluka ale z jinym partnerem a tehda jsme se teda vubec nesnazili a ani nebyla pripravena a stalo se.No uz se tesim az mi skonci MS a zacnem se snazit znovu ![]()
Ve čtvrtek (ne)čekám MS.. kéž by to vyšlo, ale na druhou stranu ted kdyby to nevyšlo nezlobila bych se..tenhle cyklus jsem měla šílené migrény a brala hodně léky na migrénu které nejsou dobré pro těhotné.. zítra nebo v úterý už bych mohla testovat ale zkusím vydržet do MS ![]()
Holky, ten přípravek pro lepší otěhotnění se jmenuje Nosifol. Minule jsem si nemohla vzpomenout.
Přidávám odkaz: http://www.samoleceni.cz/…acky-20x5.5g
Dvacet sáčků sice stojí 400,– Kč, užívá se každý den, doporučená délka je tři měsíce, ale při dlouhodobějším snažení to za pokus možná stojí. Tady na emiminu je i diskuze, dost si ho chválí ![]()