Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je v prčicích
Já se snad také nedočkám.. Včera jsem to měla dostat a nic, dnes ráno také nic, tak jsem to nevydržela a udělala si test.. No a druhá čárka nikde.. Acho jo ![]()
Holky, kde jste všechny??
..nějak nám to tu vázne
..přidávám fotku testů, čárka docela sílí, tak jsem trošku klidnější ![]()
Jo a na nějaké diskuzi jsem se dočetla, že hodně k otěhotnění pomohl přípravek Femigard, prý víc, než Gynex, tak můžete vyzkoušet ![]()
A ještě jsem četla o jednom, bere se tři měsíce a výjde to celkově asi na 1.000,– Kč, je to novinka tohoto roku, ale na název si už nevzpomínám. Myslím si, že jsme se ale o něm bavily i v této diskuzi. No a po něm je prý těhotenství zaručeno ![]()
Ahoj
ten odkaz je super, četla jsem i babské rady jak na holčičku, tu by jsme si přáli, ale hlavně když se zadaří…jinak ti @Jarpet přeju ať je vše ok a s čárkou ať sílí i mimčo ![]()
Jsem zvědavá, kolik nás to ještě do nového roku stihne, šance ještě jsou.
Jinak od pátku mám malinko zbarvený výtok, tak čekám, že se rozjede MS, ta má přijít dnes a zatím nic. Tak ať už dorazí ať se můžem snažit ![]()
Ahoj, ja jsem se v červenci vdala a s manželem jsme se domluvily, že vysadím antikoncepci. Tu jsem brala rok a půl. Neberu ji od září, nedostala jsem menstruaci a testy byly negativni tak jsme doufali, ze to dopadlo, ale doktor mi řekl že těhotná nejsem. Menstruaci jsem doteď nedostala, ale mam hustý výtok, který se prý objevuju u těhotných. Co můžeme dělat, aby se nám to podařilo? Nevím si rady ![]()
@žabice píše:
Ahoj, ja jsem se v červenci vdala a s manželem jsme se domluvily, že vysadím antikoncepci. Tu jsem brala rok a půl. Neberu ji od září, nedostala jsem menstruaci a testy byly negativni tak jsme doufali, ze to dopadlo, ale doktor mi řekl že těhotná nejsem. Menstruaci jsem doteď nedostala, ale mam hustý výtok, který se prý objevuju u těhotných. Co můžeme dělat, aby se nám to podařilo? Nevím si rady
Hlavní musíš menstruovat, abys měla i ovulaci a v té se snažit…doktor Ti musí dát vyvolávačku, nebo něco, co Ti MS rozjede. Divím se, že to ještě neřešil ![]()
Já jsem si tam taky všechno pročetla
…s tou holčičkou a chlapečkem jsem to věděla. Teda ne ty babské rady, ale to, že spermie nesoucí pohlaví holčičky jsou pomalejší, ale vydrží déle, proto je lepší mít sex dva dny před ovu a klučičí spermie jsou rychlejší, ale dřív umřou, proto se sex doporučuje v den ovulace.
Tak jsem zvědavá, jak to vyšlo nám
..jinak děkuji, snad bude vše v pořádku ![]()
Jarpet: Když jsem byla u doktora mi řekl, že by to mělo do 3 až 4 měsíců být dobré. Vyvolávačku mi vůbec nenabídl, jen mi chtěl napsat novou antikoncepci.
No tak my se konečně tuto ovulaci tulili před i po. Přítel jezdí jen na víkendy, tento týden přijel už ve středu, v úterý jsem měla hroznou migrénu, tušila jsem ovulku, udělala si ovu.test čárka tam byla nepatrně slabší než kontrolní, ale myslim že jsem neměla, moc koncentrovanou moč, jestli to i má na to vliv..
.. Ted mě samozřejmě boli prsa. ostatně jako vždycky…cca 13-12 dnu před ms..
Jak zákon schválnosti, jsem vždy měla pravidelnou ms 28dní.. po prvnim snaženi jsem po 9-10dnech začala špinit (nikdy se mi to dřív nestalo)..už jsem si řikala jaké bych měla štestí hned na poprvé. ale rozjela se ms která přišla dřív.
od té doby si chodí jak chce! +/- 2 dny… tuhle ovulku jsem dávala i nohy do svíčky, přítel hezky držel nožky a zadeček nahoře.. tak snad se zadaří… ale ted jsem hodně pozitivní ![]()
@brulinka Tak to mám přesně já, cyklus krásně 28 dní a od prvního snažení +/- 2 dny…takže teď nikdy nevím…
@Jarpet
Krásně ti to sílí
jen tak dál
já jsem rozjela ovu testování, zatím se drží jako negativní, ale i tak bušíme, bušíme. Kvůli směnám dělám testík cca ve 20hod., tak snad to neva ![]()
@žabice píše:
Jarpet: Když jsem byla u doktora mi řekl, že by to mělo do 3 až 4 měsíců být dobré. Vyvolávačku mi vůbec nenabídl, jen mi chtěl napsat novou antikoncepci.
V tom případě bych rychle změnila doktora, tohle by se mi teda moc nelíbilo ![]()
Kolikátý DC dneska máš? Tak bušte, bušte, ať je z toho krásné miminko
!!! A hlavně pozitivní myšlení!!! Prostě tentokrát to výjde ![]()
@Jarpet
Když t počítám na den co jsem začala lehce špinit, tak 12DC.. ![]()
Ahujky, Já chci taký mimíská…o))) kéž by existovala nějaká pilulka po které bude zaručeno početí…)) tohle je hroozně moc dlouhej proces…o)