Miminko do Vánoc 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35
23.11.12 07:12

To je v prčicích :,( Já se snad také nedočkám.. Včera jsem to měla dostat a nic, dnes ráno také nic, tak jsem to nevydržela a udělala si test.. No a druhá čárka nikde.. Acho jo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
23.11.12 17:46

@Jarpet
Pecka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
25.11.12 10:27

Holky, kde jste všechny?? 8)..nějak nám to tu vázne :mrgreen:..přidávám fotku testů, čárka docela sílí, tak jsem trošku klidnější :)

Jo a na nějaké diskuzi jsem se dočetla, že hodně k otěhotnění pomohl přípravek Femigard, prý víc, než Gynex, tak můžete vyzkoušet :palec:

A ještě jsem četla o jednom, bere se tři měsíce a výjde to celkově asi na 1.000,– Kč, je to novinka tohoto roku, ale na název si už nevzpomínám. Myslím si, že jsme se ale o něm bavily i v této diskuzi. No a po něm je prý těhotenství zaručeno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
25.11.12 18:39

Ahoj :) ten odkaz je super, četla jsem i babské rady jak na holčičku, tu by jsme si přáli, ale hlavně když se zadaří…jinak ti @Jarpet přeju ať je vše ok a s čárkou ať sílí i mimčo :kytka:

Jsem zvědavá, kolik nás to ještě do nového roku stihne, šance ještě jsou.
Jinak od pátku mám malinko zbarvený výtok, tak čekám, že se rozjede MS, ta má přijít dnes a zatím nic. Tak ať už dorazí ať se můžem snažit :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žabice
25.11.12 18:50

Ahoj, ja jsem se v červenci vdala a s manželem jsme se domluvily, že vysadím antikoncepci. Tu jsem brala rok a půl. Neberu ji od září, nedostala jsem menstruaci a testy byly negativni tak jsme doufali, ze to dopadlo, ale doktor mi řekl že těhotná nejsem. Menstruaci jsem doteď nedostala, ale mam hustý výtok, který se prý objevuju u těhotných. Co můžeme dělat, aby se nám to podařilo? Nevím si rady :,(

• Citovat
  • Upravit
1016
25.11.12 21:07
@žabice píše:
Ahoj, ja jsem se v červenci vdala a s manželem jsme se domluvily, že vysadím antikoncepci. Tu jsem brala rok a půl. Neberu ji od září, nedostala jsem menstruaci a testy byly negativni tak jsme doufali, ze to dopadlo, ale doktor mi řekl že těhotná nejsem. Menstruaci jsem doteď nedostala, ale mam hustý výtok, který se prý objevuju u těhotných. Co můžeme dělat, aby se nám to podařilo? Nevím si rady :,(

Hlavní musíš menstruovat, abys měla i ovulaci a v té se snažit…doktor Ti musí dát vyvolávačku, nebo něco, co Ti MS rozjede. Divím se, že to ještě neřešil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
25.11.12 21:09

@SimčaAgi

Já jsem si tam taky všechno pročetla :)…s tou holčičkou a chlapečkem jsem to věděla. Teda ne ty babské rady, ale to, že spermie nesoucí pohlaví holčičky jsou pomalejší, ale vydrží déle, proto je lepší mít sex dva dny před ovu a klučičí spermie jsou rychlejší, ale dřív umřou, proto se sex doporučuje v den ovulace.
Tak jsem zvědavá, jak to vyšlo nám 8)..jinak děkuji, snad bude vše v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žabice
25.11.12 23:30

Jarpet: Když jsem byla u doktora mi řekl, že by to mělo do 3 až 4 měsíců být dobré. Vyvolávačku mi vůbec nenabídl, jen mi chtěl napsat novou antikoncepci.

• Citovat
  • Upravit
2212
26.11.12 14:04

No tak my se konečně tuto ovulaci tulili před i po. Přítel jezdí jen na víkendy, tento týden přijel už ve středu, v úterý jsem měla hroznou migrénu, tušila jsem ovulku, udělala si ovu.test čárka tam byla nepatrně slabší než kontrolní, ale myslim že jsem neměla, moc koncentrovanou moč, jestli to i má na to vliv.. :nevim:.. Ted mě samozřejmě boli prsa. ostatně jako vždycky…cca 13-12 dnu před ms..
Jak zákon schválnosti, jsem vždy měla pravidelnou ms 28dní.. po prvnim snaženi jsem po 9-10dnech začala špinit (nikdy se mi to dřív nestalo)..už jsem si řikala jaké bych měla štestí hned na poprvé. ale rozjela se ms která přišla dřív. :zed: od té doby si chodí jak chce! +/- 2 dny… tuhle ovulku jsem dávala i nohy do svíčky, přítel hezky držel nožky a zadeček nahoře.. tak snad se zadaří… ale ted jsem hodně pozitivní :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
26.11.12 17:45

@brulinka Tak to mám přesně já, cyklus krásně 28 dní a od prvního snažení +/- 2 dny…takže teď nikdy nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
26.11.12 18:29

@Jarpet
Krásně ti to sílí :kytka: jen tak dál :potlesk: já jsem rozjela ovu testování, zatím se drží jako negativní, ale i tak bušíme, bušíme. Kvůli směnám dělám testík cca ve 20hod., tak snad to neva :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
26.11.12 18:36
@žabice píše:
Jarpet: Když jsem byla u doktora mi řekl, že by to mělo do 3 až 4 měsíců být dobré. Vyvolávačku mi vůbec nenabídl, jen mi chtěl napsat novou antikoncepci.

V tom případě bych rychle změnila doktora, tohle by se mi teda moc nelíbilo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
26.11.12 18:39

@fialka06

Kolikátý DC dneska máš? Tak bušte, bušte, ať je z toho krásné miminko :pankac: :kytka:!!! A hlavně pozitivní myšlení!!! Prostě tentokrát to výjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
26.11.12 18:45

@Jarpet
Když t počítám na den co jsem začala lehce špinit, tak 12DC.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
27.11.12 15:17

Ahujky, Já chci taký mimíská…o))) kéž by existovala nějaká pilulka po které bude zaručeno početí…)) tohle je hroozně moc dlouhej proces…o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí