Miminko do Vánoc 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1016
21.11.12 11:05

@tomma

Tak mi to nedalo a BT jsem změřila a mám 37,5. Když mám ale jen tuto dnešní hodnotu, tak z toho stejně nic vyvozovat nemůžu, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
21.11.12 11:22

@Jarpet
testovat nebudu a kdyby jo tak až tak týden po termínu MS…
z jedné teploty se moc vyvodit nedá ale je vysoká i když se má měřit ráno hned po probuzení a bez vstávání…vyšel ti duch teplota vysoká takže já bych to viděla že jsi opravdu těhu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
21.11.12 11:32

@tomma

Tak to Tě obdivuju ;)..já jsem vlastně testovala ještě dva dny před termínem. Ale zase 11. DPO, protože vím, který den mám ovulaci.

Tak snad opravdu budu ;)..a Tobě přeju, aby to vyšlo co nejdříve :kytka:!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
21.11.12 11:36

@Jarpet
Já jsem 15.DPO chuť testnout jsem měla teď o víku, ale říkala jsem si že to vydržím zbytečně bych byla zklamaná a jinak děkuji snad to vyjde v prosinci to si už dáme pořádně záležet a hold //bude kdyžtak po vánocích :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
21.11.12 12:13

@klarka1991 Jo na gyndě jsem byl cca 3 týdny zpátky a z tohoto hlediska vše ok, takže snad to je jen od zad. Jo já bych taky už měla ráda jistotu, že jsem zdravá a můžem se do toho pustit naplno :) Ještě si budu volat za týden na výsledky jestli je to opravdu zase zánět nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
21.11.12 12:15
@Jarpet píše:
Tak co holky, jak pokračujete?Já jsem si pro jistotu koupila ještě další testy, ale až doma jsem zjistila, že jsou to ty méně citlivé :? ..no ale jeden jsem včera udělala a čárka, sice slabá, tam je. Dneska nebo zítra mám termín MS, tak snad nedorazí. Budu testovat zase až v pátek, jestli čárka sílí 8)

No já budu testovat zítra ráno, jinak MS čekám tak v něděli…jsem nedočkavá takže to zkusím testnout a když nic tak budu čekat na MS a nebo se připravovat na další snaženíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
21.11.12 13:30

@SimčaAgi ja prave na zanety trpim hodne. takze tentokrat jsem to podcenila a zacala lecit sama doma jenze se to jeste zhorsilo, tak jsem sla k doktorovi a ten mi rekl, ze mam dost silny zanet, ze jsem prisla vcas. no takze prasky masticek a cipku mam zasobujak na pul roku. ja vzdycky jak vidim, ze uz se to vylecilo prestanu brat, ale tentokrat doberu vsechno jak rekl doktor. drzim ti palecky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
21.11.12 19:01

@klarka1991 Ta ať to pořádně doléčíš a dá ti to pokoj, ty záněty jsou hrozný :( a děkuju za palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
21.11.12 22:02

@tomma

Jestli se nám to opravdu tentokrát povedlo, tak můžu říct, že se nám osvědčilo každodenní sexování v době kolem ovu. Takže myslím dva dny před, v den ovulace a ještě den po ovulaci. Minulý měsíc jsme vynechali jeden den před a den po a nic.

A taky jsme měli zrovna v den ovulace večírek, takže to se mi při tom opravdu povedlo na miminko nemyslet :lol:…a tipla bych, že zrovna ten den se to opravdu povedlo 8)

Takže tady je recept a teď hurá do toho :potlesk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
21.11.12 22:03

@SimčaAgi

Tak to držím pěsti, ať jsou na testu // :)!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
22.11.12 08:06

Dobré ránko :mavam:,

Koukám, že se tady řeší sama ovulka, BT a testíky, to je dobře, jentak dál :palec:.

Já se toho 29. asi nedočkam :mrgreen: Moc se tesim, snad uz mimi bude videt. Jinak co se týče mého těhu stavu, tak je vše v pohodě, kromě neustále chuti k jidlu a bolesti prsou. Taky nemam vubec chut na sex tak to hold pritel musi pochopit. :pankac: Zitra odjizdime na vikend pryc, tak ty dny alespon rychleji utecou.

Mějte se hezky, držim palečky :kytka:

Zakl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
22.11.12 08:08

Ahoj holky…tak // se nekonaly :( nevadí, možná je brzo, ještě počkám na víkend na MS. Popřípadě zkusím dát na radu od @Jarpet a snad na ty Vánoce alespoň :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
22.11.12 08:12

@Jarpet
hlásím že u mě se MS rozjela takže až skončí tak hurá na :hug: a vezmu si tvou radu k srdci a to by bylo aby pak nebyla na testu dálnice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
22.11.12 20:41

@Thereska22

Já mám kontrolu 3.12. a už se taky těším :)…čárka na testu sílí, MS se zatím nedostavila (ťukám na dřevo), tak pořád doufám, že to vyšlo ;) ..no jinak mě prsa bolí jen trochu, řekla bych, že dokonce jen pravé mě tak divně táhne na boku, naopak hlad nemám vůbec a mám strašně nafouklé břicho. Ani ne tak pocitově, ale na pohled, hlavně z boku to jde dost vidět, to mívám jen při ovulaci.

@SimčaAgi
@tomma

Holky, to je mi líto :( …tak držím pěsti na příště a určitě se řiďte mou radou a je to jasnéééé :mrgreen: :kytka:!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
22.11.12 23:10

Holky, posílám tipy pro rychlejší otěhotnění :*

http://www.forexample.cz/view.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...