Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak mi to nedalo a BT jsem změřila a mám 37,5. Když mám ale jen tuto dnešní hodnotu, tak z toho stejně nic vyvozovat nemůžu, že?
@Jarpet
testovat nebudu a kdyby jo tak až tak týden po termínu MS…
z jedné teploty se moc vyvodit nedá ale je vysoká i když se má měřit ráno hned po probuzení a bez vstávání…vyšel ti duch teplota vysoká takže já bych to viděla že jsi opravdu těhu ![]()
Tak to Tě obdivuju
..já jsem vlastně testovala ještě dva dny před termínem. Ale zase 11. DPO, protože vím, který den mám ovulaci.
Tak snad opravdu budu
..a Tobě přeju, aby to vyšlo co nejdříve
!!
@Jarpet
Já jsem 15.DPO chuť testnout jsem měla teď o víku, ale říkala jsem si že to vydržím zbytečně bych byla zklamaná a jinak děkuji snad to vyjde v prosinci to si už dáme pořádně záležet a hold //bude kdyžtak po vánocích ![]()
@klarka1991 Jo na gyndě jsem byl cca 3 týdny zpátky a z tohoto hlediska vše ok, takže snad to je jen od zad. Jo já bych taky už měla ráda jistotu, že jsem zdravá a můžem se do toho pustit naplno
Ještě si budu volat za týden na výsledky jestli je to opravdu zase zánět nebo ne…
@Jarpet píše:
Tak co holky, jak pokračujete?Já jsem si pro jistotu koupila ještě další testy, ale až doma jsem zjistila, že jsou to ty méně citlivé..no ale jeden jsem včera udělala a čárka, sice slabá, tam je. Dneska nebo zítra mám termín MS, tak snad nedorazí. Budu testovat zase až v pátek, jestli čárka sílí
No já budu testovat zítra ráno, jinak MS čekám tak v něděli…jsem nedočkavá takže to zkusím testnout a když nic tak budu čekat na MS a nebo se připravovat na další snaženíčko ![]()
@SimčaAgi ja prave na zanety trpim hodne. takze tentokrat jsem to podcenila a zacala lecit sama doma jenze se to jeste zhorsilo, tak jsem sla k doktorovi a ten mi rekl, ze mam dost silny zanet, ze jsem prisla vcas. no takze prasky masticek a cipku mam zasobujak na pul roku. ja vzdycky jak vidim, ze uz se to vylecilo prestanu brat, ale tentokrat doberu vsechno jak rekl doktor. drzim ti palecky ![]()
@klarka1991 Ta ať to pořádně doléčíš a dá ti to pokoj, ty záněty jsou hrozný
a děkuju za palečky ![]()
Jestli se nám to opravdu tentokrát povedlo, tak můžu říct, že se nám osvědčilo každodenní sexování v době kolem ovu. Takže myslím dva dny před, v den ovulace a ještě den po ovulaci. Minulý měsíc jsme vynechali jeden den před a den po a nic.
A taky jsme měli zrovna v den ovulace večírek, takže to se mi při tom opravdu povedlo na miminko nemyslet
…a tipla bych, že zrovna ten den se to opravdu povedlo ![]()
Takže tady je recept a teď hurá do toho
![]()
Dobré ránko
,
Koukám, že se tady řeší sama ovulka, BT a testíky, to je dobře, jentak dál
.
Já se toho 29. asi nedočkam
Moc se tesim, snad uz mimi bude videt. Jinak co se týče mého těhu stavu, tak je vše v pohodě, kromě neustále chuti k jidlu a bolesti prsou. Taky nemam vubec chut na sex tak to hold pritel musi pochopit.
Zitra odjizdime na vikend pryc, tak ty dny alespon rychleji utecou.
Mějte se hezky, držim palečky ![]()
Zakl.
Ahoj holky…tak // se nekonaly
nevadí, možná je brzo, ještě počkám na víkend na MS. Popřípadě zkusím dát na radu od @Jarpet a snad na ty Vánoce alespoň ![]()
@Jarpet
hlásím že u mě se MS rozjela takže až skončí tak hurá na
a vezmu si tvou radu k srdci a to by bylo aby pak nebyla na testu dálnice ![]()
Já mám kontrolu 3.12. a už se taky těším
…čárka na testu sílí, MS se zatím nedostavila (ťukám na dřevo), tak pořád doufám, že to vyšlo
..no jinak mě prsa bolí jen trochu, řekla bych, že dokonce jen pravé mě tak divně táhne na boku, naopak hlad nemám vůbec a mám strašně nafouklé břicho. Ani ne tak pocitově, ale na pohled, hlavně z boku to jde dost vidět, to mívám jen při ovulaci.
Holky, to je mi líto
…tak držím pěsti na příště a určitě se řiďte mou radou a je to jasnéééé
!!