Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobre ranko,
Tak krev uz se mi zpracovava a ve ctvrt na 12 bude rozhodnuto. Jsem nervooozniii ![]()
@fialka06 píše:
@Thereska22
Juua jak dlouho po cyste??
Od cysty je to 14 dni tak mozna uz jsem tehu byt mohla mozna az po ni, kdo vi ![]()
@Thereska22 píše:
Dobre ranko,Tak krev uz se mi zpracovava a ve ctvrt na 12 bude rozhodnuto. Jsem nervooozniii
Až za skoro týden? To je docela dlouho, ne? ![]()
@Sunnyess píše:
Až za skoro týden? To je docela dlouho, ne?
Ted ti nerozumim. Dnes ve ctvrt na 12 bude vysledek, rano jsem tam byla
Jo aháááá…já to četla jako zkratku čtvrtku, to mě zmátlo…omlouvám se! ![]()
Tak držím palce!!
@Thereska22 píše:
Dobre ranko,Tak krev uz se mi zpracovava a ve ctvrt na 12 bude rozhodnuto. Jsem nervooozniii
Urcite nam pak dej vedet, jak ti to dopadlo
Uz je to za chvilinku..Ale naprosto chapu, ze jsi nervozni..
Urcite dam!!
clovek furt kouka na ty testy a rika si ze snad tohle falesny neni
ted ten cas bude nekonecny ![]()
@Sunnyess píše:
Jo aháááá…já to četla jako zkratku čtvrtku, to mě zmátlo…omlouvám se!
Tak držím palce!!
V pohode
je rano, to chapu
dekujiiiii ![]()
@Thereska22 píše:
V pohodeje rano, to chapu
dekujiiiii
Spíš bych se měla naučit číst!! ![]()
@lenšes píše:
dobrý, prohlídla mě, vše ok. a dostala jsem duphaston na to špinění, tak uvidíme. stihnu ho brát ještě tenhle cyklus, tak snad se zadaří.
tak to je fajn
já byla včera taky u dr bral mi krev aby zjistil jestli je vše ok a předepsal mi kyselinu listovou. ted čekám stále na ms ještě pořád nedorazila a pak až budu mít po ms tak mě bude pozorovat jestli dochází k ovulaci takže pokud bude vše jak má být tak už by se taky mohlo zadařit takže uvidíme ![]()
@Thereska22 píše:
jéé tak to se ti nedivim já bych byla taky šíleně nervozní, dej pak vědět přeju at ti to vyjde ![]()
Tak je rozhdnuto!
Jsem tehotná
Ve velmi ranném stadiu, protoze hodnota HCG je 90
, v pondeli mazu zase na krev. Ted mam spis obavy aby HCG rostlo a nebylo to mimodelozni
… doufam ze ne, mam odpocivat a kdyby me pichalo v podbrisku ci krev tak ihned do nemocnice ale ja si myslim ze to bude dobre! ![]()
@Thereska22
Gratuluju
To je super!!! HCG bude dobry, uvidis ![]()