Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@fialka06 To je možný, já třeba ani na sobě OVU nepoznám, takže taky nevim a odhaduju cca polovinu cyklu. Když to nevyjde do nového roku, tak bych asi šla taky do nějakých testů nebo měření BT.
@SimčaAgi ne dneska teprve budu, ale nechce se mi do toho pak si pripadam jak blazen
Dobré ráno snažilky
Nemáte někdo zkušenost s bolestivou ovulací? Včera jsem se dozvěděla od kamarádky, že se ovulace může projevovat i bolestí břicha. Byla jsem v šoku, protože mě každý měsíc, co jsem bez HA, šíleně bolí břicho, vždy jen jeden den, je to jako by mě bralo slepé střevo..
@Grifina píše:
Dobré ráno snažilkyNemáte někdo zkušenost s bolestivou ovulací? Včera jsem se dozvěděla od kamarádky, že se ovulace může projevovat i bolestí břicha. Byla jsem v šoku, protože mě každý měsíc, co jsem bez HA, šíleně bolí břicho, vždy jen jeden den, je to jako by mě bralo slepé střevo..
Já mám jen bolestivé ovulace
…buď ráda, máme to štěstí, že ji poznáme a nemusíme kupovat OVU testy ![]()
Holky, tak to nechci zakřiknout, ale dneska jsem 24. DC, 11. DPO a na testu //
…sice druhá je slabší, ale vzhledem k tomu, že přítel jak se podíval na test, řekl „tam je ale i druhá čárka“, tak úplný duch to už není
Objevila se v limitu, takže zase zkusím testnout zítra nebo pozítří. Dneska jsem byla shodou okolností na preventivce na gyndě a ještě nešlo nic vidět. Pokud MS nepříjde, mám přijít za 14 dní na krev a UTZ ![]()
Na fotce jde druhá čárka vidět ještě méně, ale snad bude sílit ![]()
Děkuju
..já jsem s tím právě ani nepočítala, test jsem už nechtěla dělat, protože jsem si ho dělala v pátek a nic, tak jsem si řekla, že už počkám na MS. Ale dneska jsem šla na tu preventivku a nedalo mi to. Tak jsem si ho udělala, položila ho a asi za minutu jsem se šla podívat a byla tam ta slabá druhá čárka, tak jsem na to čučela jak puk
![]()
Ahoj devcata,
Tak dnesni odber nadhera. V patek 90 jednotek, dnes 380. Nadhernej narust, 29. Prvni ultrazvuk ![]()
Jsem stastnaaaa!!! ![]()
@Jarpet píše:
Na fotce jde druhá čárka vidět ještě méně, ale snad bude sílit
Je tam!!!
preji at sili
@Jarpet To jo
ale kdo má mít v těchto bolestech chuť na sex.. Příště holt zatnu zuby.. Doufám teda, že žádné příště nebude a že se to tento měsíc konečně povedlo.. ![]()