Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak tak… vsechno chce svuj cas, ale kde ma porad clovek tu trpelivost braat…o) zaciname treti mesic, tak doufam ze konecne bude uspesny…o/
My ted taky zkoušeli po třetí, snad už to vyšlo, je to asi týden co bylo
Ted jsem akorát přecitlivělá, a podrážděná…ale kdo ví za týden testnu ![]()
Ahoj, já čekám MS příští týden u úterý. v sobotu doberu ten duphaston a za 3 dny se uvidí. snad se zadařilo, snažili jsme se opravdu důkladně
.
@lenšes píše:
Ahoj, já čekám MS příští týden u úterý. v sobotu doberu ten duphaston a za 3 dny se uvidí. snad se zadařilo, snažili jsme se opravdu důkladně.
Jak dlouho se snažíte? a ten duphaston to je co? jestli se můžu zeptat, už jsem to tu někde četla…
Ahoj holky,
tak jsem měla teď týden spoždění tak jsem byla nervozní ale po minulém měsíci kdy jsem měla snad všechny příznaky těhu i 4 dny spoždění a pak jsem dostala ms (ale jen 3 dny a normálně mívám 5) trochu začala doufat, že se nám snad podařilo ale bála se na to jen pomyslet abych to nezakřikla a dokokonce jsem vydržela nikde nic neříct ani tady..bolel mě jen trochu podbříšek sem tam a mám trochu výtok a spoždění týden tak jsem se dnes odpoledne odhodlala a udělala si test a samozřejmě negativní tak jsem to obrečela teď nevím jestli mám ještě doufat nebo se na to vykašlat nebo zajít k doktorovi nebo co..schválně jsem si pamatovala jaké jsem měla příznaky minulý měsíc před ms at me to nenachytá a bylo to úplně jiné než minulý měsíc jsem už z toho fakt na vyvrat..a do toho jsem se dnes dozvěděla, že dvě moje známe co mají novéh přítele každá tak půl roku jsou těhotné!!tohle už sakra není fér!!přestávám doufat..člověk si může tisíckrát říct, že to bude brát ok a nebude se stresovat a když na to příjde tak by nejradši vzteky vyskočil z okna a probrečel celou noc!!
![]()
Já taky držím všem snažilkám pěstičky…o) snad se nám to holky podaří…o) muuusííí… taky se snažíme důkladně, už třetí měsíc, ale jestli není někdy méně více… chlap přece taky musí ty spermijky nasbírat…o)) jenže když to bude obden co když se zrovna netrefíme… toť otázka… ![]()
Ivíííí to mě mrzí, ale třeba se to ještě ukáže… já když jsem dělala před dvěma měsíci test tak mi vyšel pozitivní, řekla jsem to ségrám ty mi gratulovaly měly radost, ja taky, a den na to jsem do dostala… takže zklamani obrovske… o tyden později mi oznamil kamarad ze cekaji mrne a segra ze otehotnela… takze vim jak se citis.. neboj to prijde… jestli uz to neprislo…o) taky na to cekam jak na smilovani bozi… ale tim ze se budes stresovat to neurychlis… bud v pohodce… vyrovnana… a ono se nam to podari…o)
A jeste jsem zapomela dodat, obe holky o miminko prisly… takze si radeji pockat, udelat miminko v klidu bez stresu nez aby byly potom nejake zbytecne problemy…
Ahoj Holky potřebují poradit boli mě cca už tyden v kuse každe rano co se probudím hlava i když spim cca 8–9 hodin denně nevíte čím to je? s přítelem se snažíme o miminko, muže to být tím že jsem těhotná? ![]()
@mimiško12 to může být spíš od krční páteře. taky jsem to mívala a pomohla až rehabilitace.