Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@brulinka
Tak držim palce ať to do Vánoc vyjde
Já v to doufám taky, byl by to hezký dárek pod stromeček
K tý menstruaci.. já jsem po vysazení HA menstruovala dvakrát po 24dnech a měla jsem to jen dva dny a docela slabě, což u mě není normální, i při HA jsem to měla min.4 dny a docela silně, tak jsem si raději udělala test a ten byl bohužel negativní.. Stejně je to zajímavý, jak může těhule menstruovat..
@SimčaAgi píše:
@Juliem A jak dopadlo vůbec oznamování // doma manželovi??
Byl nadsenej
Jsem ted hrozne precitlivela a kvuli vsemu placu.. Rikala jsem mu, ze mam pro nej prekvapeni, zatim je malinke, ale bude vetsi, no ale nez jsem to stihla dopovedet, tak uz jsem brecela a on jen rekl:„Miminko“:) No a to uz jsem rvala ![]()
Ahojky vsem,
Dlouho jsem se neozvala, protoze jsem po cyste zahodila nejake testovani a snazili jsme se dal. Dneska meskam prvni den a toto je muj test pred 15 minutama ![]()
Tak co? Tohle uz cysta neni ![]()
@Thereska22 krásné, krásné. to už cysta opravdu není. držím pěsti!!
@Thereska22 píše:
Ahojky vsem,Dlouho jsem se neozvala, protoze jsem po cyste zahodila nejake testovani a snazili jsme se dal. Dneska meskam prvni den a toto je muj test pred 15 minutama
Tak co? Tohle uz cysta neni
nene tohle cysta nebude
myslím, že tady už je to jasné
gratuluju
@Juliem píše:
Byl nadsenejJsem ted hrozne precitlivela a kvuli vsemu placu.. Rikala jsem mu, ze mam pro nej prekvapeni, zatim je malinke, ale bude vetsi, no ale nez jsem to stihla dopovedet, tak uz jsem brecela a on jen rekl:„Miminko“:) No a to uz jsem rvala
Tak to by mě asi dostalo ani bych nemusela být přecitlivělá
To je hezký a rodině to řeknete hned nebo budete čekat ještě? nebo až pod stromeček?? ![]()
Dekuji vám!!
Zítra mazu na krev
tak dám pak vedet. Vsem drzim palecky at taky najdete //, ja ted prozivam potichoucku pocit nejvetsiho stesti ![]()
@MarDen píše:
tak jak u doktora?
dobrý, prohlídla mě, vše ok. a dostala jsem duphaston na to špinění, tak uvidíme. stihnu ho brát ještě tenhle cyklus, tak snad se zadaří.