Miminko pláče v kočárku - 3 měsíce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.7.24 14:20

@Lucie-N-B ach jo, to mě fakt mrzí.. zrovna procházky dlouhé jsem měla nejradši, když mi malá spala a hlavně když potrebuju na nákup atd tak to jde jen s kočárkem, teď teda nevím co mam dělat.. vždycky si asi domluvit hlídání než půjdu nakoupit

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
26.7.24 14:23
@Anonymní píše: Více

Tak budeš jezdit na nákup s manželem / přítelem. Jeden budete tahat nákup, druhy dítě.

• Citovat
  • Upravit
489
26.7.24 14:23

Jaké máš to nosítko? Však dítě můžeš mít na těle a nakupovat do kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2356
26.7.24 14:28

8o Proc obihas 2 hodiny masny, jsme v době komunismu, kdy se muselo u každého obchodu zvlášť stát frontu? Jak myslíš, že to dělají jiné matky, že nechají dítě 2 hodiny brečet a jdou si po obchodech? Tak vem dítě do nosítka a běž s ním, ne? :nevim: Nebo nech dítě doma manželovi, ať ho nosí nebo nad ním štěrchá hračkami a zajeď si nakoupit autem, když nesnáší kočár, ne? Přece nenecháš dítě trápit 2 hodiny s někým cizím v kočárku, kvůli nákupu. 8o Navíc když vím, že mám ubrecene dítě, zajedu pro nezbytné do nejbližšího supermarketu a ne, že si budu courat po krámech…Jako věřím, že by to každá uvítala, ale jako bohužel, máš mimino, které s nikým nevydrží, tak budeš muset courání po městě na rok odložit. S batoletem na klouzacku už může jít i někdo jiný, s takhle malým miminem nemají bez mámy co udělat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
26.7.24 14:34

@prejeta_zaba ale ono vydrží i s někým jiným.. v kočárku řve všem, ale v náruči už nebreci nikomu.. a taky pisu ze to je par dni co mu kočárek začal vadit, to mi přijde divne a chtěla jsem zkušenosti ostatních.. takže mam pocitat s tím ze se to zas neobrati?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
26.7.24 14:38

@ajoslava zkusila bych ještě to nosítko, dát dítě do něj a okamžitě vyrazit ven.

• Citovat
  • Upravit
27014
26.7.24 14:42

Jak už psaly holky, třeba máš nevhodné visitko. posledni dvě děti mám taky nosici kočárek nechtěly. Nejmladsi dcera bude mít 2 roky a pořád využíváme nositko, je to i praktičtější do mhd. Nakoupit se přece da i s dítětem v nositku, nebo může partner nebo oba s dítětem ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.24 16:04

Na nakup nepotrebujes, ale chces. Nerikej mi, ze je nemuzete objet o vikendu a ve vsedni dny max. pecivo. I to jde koupit trvanlive/dopekaci/pect doma. Kdo chce, hleda zpusoby. Kdo nechce, hleda duvody. 🤦‍♀️ My kocar pouzili asi 5× za zivot maleho. Ted mu jsou dva. Dej ho do babyboxu a bude moct nakupovat do aleluja.

• Citovat
  • Upravit
Eva2610
26.7.24 16:20

Zakladatelko, zkus ještě třeba šátek, je víc možností, jak tam mimčo dát, vyzkoušíte, uvidíte. Mohla bys pak na nákupy s miminkem. Když to neklapne a mimčo se nechá hlídat, tak využij hlídání. A nenech si namluvit, že jsi špatná máma, protože potřebuješ nebo chceš jít na nákup. Kdybys měla doma ještě starší dítě, taky bys někam musela a musela bys najít řešení.

• Citovat
  • Upravit
4616
26.7.24 18:27

Mimco nema tatinka? Pokud nikdo hlidat nemuze, tak proste zabehnu rychle do nejblizsiho obchodu nebo objednam, taky jsem zazila takove obdobi, je to normalni.. nedokazu si predstavit nechat mimco brecet tak dlouho. To, ze tam nechce byt ted neznamena, ze za mesic nebude jinak. Zkousit dobre nositko ci satek, pak si taky uzijes dlouhych prochazek nebo klidnych nakupu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
26.7.24 18:55

Nemůže to být tím vedrem? Jsou horka a zkusili jste více obleknout? 8o a řev 2 hodiny s někým v kočáru, aby sis mohla nakoupit?…no…synovi je rok a půl a od narození chodí nakupovat se mnou. Raději bych ho vzala na ten nákup s sebou i kdyby chvíli brečel v mojí přítomnosti, než ho někomu řvoucího šoupnout, abych měla klid, to je hrozný. Nehledě na to, že na větší nákup může dojít tatínek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
26.7.24 19:05

Holky, vy to nectete? Hlídání si zařídit může, mimino s tím nemá problém. Vadí mu kočár. Protože mu doteď nevadil, tak ho zakladatelka brala i na dvouhodinový nákup s sebou. Teď to nejde, takže řeší, co s tím, a zmiňuje možnost zařídit si hlídání.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.24 19:18

@Eva2610 dekuju, jste hodna.. ja už nemám ani chuť někomu tady odepisovat, někdo dokáže byt fakt zlý a je vidět, ze nikdo nepochopil co tu pisu, kromě vás :) a ať dam dítě do babyboxu, to je rada nad zlato

• Citovat
  • Upravit
7536
26.7.24 19:22

a nějakou dečku mu tam dát? nebo usínačka, plínu… hračky??? zkoušela jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
26.7.24 19:23
@Crystal87 píše: Více

Dcera teď měla 3 roky a tento týden jsem nosítko použila. Měla horečku a já potřebovala vyvenčit psa. Ani jsem ho nepotřebovala zvětšit na největší velikost, takže doma rozhodně ještě zůstane pro tyto případy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí