Miminko už moc nespí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2144
9.3.15 08:52

Napadá mě novorozenecká kolika. Ta začíná ve dvou týdnech. Přes den se chová jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
9.3.15 08:53

@Petulka1234 :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Souhlas! :)
:pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
9.3.15 09:19

Mám čtyřtýdenní a pár dní po návratu z porodnice spala pořád, pak najednou přes den skoro vůbec a teď začala spát zase trochu víc. Spánkový cyklus takhle malých dětí se hodně mění a navíc jí může něco trápit - prdíky, buzení sama sebe, chybí jí tvoje blízkost, něco jí ruší nebo naopak vadí jí úplné ticho. Vyzkoušej všechno - pevné zavinutí, šum, tlumené světlo, něco na prdíky atd.
Moje mimino je třeba vyloženě chovací, chce spát jen u mě. Už se těším, až jí budu moct dát do manduky a uvolnit si ruce, abych měla čas na staršího a domácnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
9.3.15 09:21

Jo a kozou řeším veškeré problémy :lol:. Dávám jí podudat kdykoliv chce, většinou nemá hlad, ale chce se uklidnit. Po MM většinou ty urputné koliky nebývají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
9.3.15 10:16

@Nikeyla i po MM je boleni bricha. Kdyz se pije casto, nestaci ho travit. Proto ksou obecne doporucovany 3 hodiny mezi kojenim. Taky kojim a dost jsme si uzili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
9.3.15 10:16

Co pevné zavinutí, zahřátí bříška, masáž bříška? Nějaké kapičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
9.3.15 21:37

Taky jde o to, jak moc je to dítě blinkací. Já mám blinkoně, takže když jí dám dřív, než má vytráveno, tak komplet zablinká sebe, mě, a všechno kolem. Takže uklidňování u prsa je vyloučeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí