Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@KKK85 píše:
ta 15ti letá může brát že má byt 1+1 v podnájmu a vydělává 30tis jako dobré zajištění…
To mě taky napadlo, ale diskuze s matkou o miminku sotva v 15 je teda už přehnané, leda že by to byla jiná sociální skupina.
V některém dílů VM byla taková pubeťačka, která snad od 13-14 let mluvila o dítěti. Už bude mít asi 15 roků. Taky tam o tom otevřeně diskutovala. Jestli to nebude tohle telátko.
@mamule42 píše:
To mě taky napadlo, ale diskuze s matkou o miminku sotva v 15 je teda už přehnané, leda že by to byla jiná sociální skupina.
Joo to je divné…
@Kelsey píše:
V některém dílů VM byla taková pubeťačka, která snad od 13-14 let mluvila o dítěti. Už bude mít asi 15 roků. Taky tam o tom otevřeně diskutovala. Jestli to nebude tohle telátko.
Jooo to si pamatuji, myslím že byli z Havířova.. měli tam více děti…ale to fakt byla trošku jiná sociálni třída.. a taky i tak ji to tam rodiče zakazovali…
@mamule42 píše:
Jenže ta by asi nepsala sem a ještě bez chyb.:-)
@Haninnka718 píše:
Dobrý den,
Asi přicházím s nevšední dotazem… letos mi bylo 15 a přítel by chtěl miminko. Příteli je 20.. má práci, je dobře zajištěný. Se svojí mamkou jsem o těhotenství mluvila, nevyhodila by mě. Chci se zeptat jak mám příteli říct že miminko zatím nechci. V první řadě bych si ráda udělala výuční list a popřípadě maturitu. Miminko bych ráda až za pár let, až budu mít práci a dokázala bych se o mimčo postarat i sama, kdyby mě nechal.Nemáte někdo nápady jak mu to vysvětlit?
Asi takto: ty jsi sice zajištěny, ale já ne. Nemám dodělání školu, nemám zázemí (vlastni) a na dítě se necítím (I fyziologický nejen psychicky). Nikdy nevíš co se může stát a já chci mít větší jistoty, než do dítěte půjdu. ![]()
@mamule42 píše:
Já se třeba taky od 15 let těšila na mimi, mamka to věděla, ale taky věděla, že se pouze těším, ne že ho od 15 chci mít ![]()
@Haninnka718 píše:
Dobrý den,
Asi přicházím s nevšední dotazem… letos mi bylo 15 a přítel by chtěl miminko. Příteli je 20.. má práci, je dobře zajištěný. Se svojí mamkou jsem o těhotenství mluvila, nevyhodila by mě. Chci se zeptat jak mám příteli říct že miminko zatím nechci. V první řadě bych si ráda udělala výuční list a popřípadě maturitu. Miminko bych ráda až za pár let, až budu mít práci a dokázala bych se o mimčo postarat i sama, kdyby mě nechal.Nemáte někdo nápady jak mu to vysvětlit?
Co mu chces vysvětlovat, přítel snad není dement aby chtěl dítě s 15letou holkou ![]()
@Alušáček píše:
Co mu chces vysvětlovat, přítel snad není dement aby chtěl dítě s 15letou holkou
A jsi si jistá? Jestli si nedělal srandu, tak tam nějaké postižení být musí ![]()