Miminko v 15

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5926
5.5.23 07:38
@KKK85 píše:
ta 15ti letá může brát že má byt 1+1 v podnájmu a vydělává 30tis jako dobré zajištění…

To mě taky napadlo, ale diskuze s matkou o miminku sotva v 15 je teda už přehnané, leda že by to byla jiná sociální skupina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
5.5.23 07:40

V některém dílů VM byla taková pubeťačka, která snad od 13-14 let mluvila o dítěti. Už bude mít asi 15 roků. Taky tam o tom otevřeně diskutovala. Jestli to nebude tohle telátko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7372
5.5.23 07:52
@mamule42 píše:
To mě taky napadlo, ale diskuze s matkou o miminku sotva v 15 je teda už přehnané, leda že by to byla jiná sociální skupina.

Joo to je divné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7372
5.5.23 07:53
@Kelsey píše:
V některém dílů VM byla taková pubeťačka, která snad od 13-14 let mluvila o dítěti. Už bude mít asi 15 roků. Taky tam o tom otevřeně diskutovala. Jestli to nebude tohle telátko.

Jooo to si pamatuji, myslím že byli z Havířova.. měli tam více děti…ale to fakt byla trošku jiná sociálni třída.. a taky i tak ji to tam rodiče zakazovali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6422
5.5.23 08:01
@mamule42 píše:

Jenže ta by asi nepsala sem a ještě bez chyb.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
5.5.23 08:44
@Haninnka718 píše:
Dobrý den,
Asi přicházím s nevšední dotazem… letos mi bylo 15 a přítel by chtěl miminko. Příteli je 20.. má práci, je dobře zajištěný. Se svojí mamkou jsem o těhotenství mluvila, nevyhodila by mě. Chci se zeptat jak mám příteli říct že miminko zatím nechci. V první řadě bych si ráda udělala výuční list a popřípadě maturitu. Miminko bych ráda až za pár let, až budu mít práci a dokázala bych se o mimčo postarat i sama, kdyby mě nechal.Nemáte někdo nápady jak mu to vysvětlit?

Asi takto: ty jsi sice zajištěny, ale já ne. Nemám dodělání školu, nemám zázemí (vlastni) a na dítě se necítím (I fyziologický nejen psychicky). Nikdy nevíš co se může stát a já chci mít větší jistoty, než do dítěte půjdu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16334
5.5.23 09:39
@mamule42 píše:

Já se třeba taky od 15 let těšila na mimi, mamka to věděla, ale taky věděla, že se pouze těším, ne že ho od 15 chci mít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15266
5.5.23 09:59
@Haninnka718 píše:
Dobrý den,
Asi přicházím s nevšední dotazem… letos mi bylo 15 a přítel by chtěl miminko. Příteli je 20.. má práci, je dobře zajištěný. Se svojí mamkou jsem o těhotenství mluvila, nevyhodila by mě. Chci se zeptat jak mám příteli říct že miminko zatím nechci. V první řadě bych si ráda udělala výuční list a popřípadě maturitu. Miminko bych ráda až za pár let, až budu mít práci a dokázala bych se o mimčo postarat i sama, kdyby mě nechal.Nemáte někdo nápady jak mu to vysvětlit?

Co mu chces vysvětlovat, přítel snad není dement aby chtěl dítě s 15letou holkou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
5.5.23 14:45
@Alušáček píše:
Co mu chces vysvětlovat, přítel snad není dement aby chtěl dítě s 15letou holkou :roll:

A jsi si jistá? Jestli si nedělal srandu, tak tam nějaké postižení být musí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
5.5.23 15:32

Kluk chterý chce mít dítě s 15 letou není normální. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie