Miminko v 15

4.5.23 22:29

Miminko v 15

Dobrý den,
Asi přicházím s nevšední dotazem… letos mi bylo 15 a přítel by chtěl miminko. Příteli je 20.. má práci, je dobře zajištěný. Se svojí mamkou jsem o těhotenství mluvila, nevyhodila by mě. Chci se zeptat jak mám příteli říct že miminko zatím nechci. V první řadě bych si ráda udělala výuční list a popřípadě maturitu. Miminko bych ráda až za pár let, až budu mít práci a dokázala bych se o mimčo postarat i sama, kdyby mě nechal.

Nemáte někdo nápady jak mu to vysvětlit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35876
4.5.23 22:32
@Haninnka718 píše:
Dobrý den,
Asi přicházím s nevšední dotazem… letos mi bylo 15 a přítel by chtěl miminko. Příteli je 20.. má práci, je dobře zajištěný. Se svojí mamkou jsem o těhotenství mluvila, nevyhodila by mě. Chci se zeptat jak mám příteli říct že miminko zatím nechci. V první řadě bych si ráda udělala výuční list a popřípadě maturitu. Miminko bych ráda až za pár let, až budu mít práci a dokázala bych se o mimčo postarat i sama, kdyby mě nechal.Nemáte někdo nápady jak mu to vysvětlit?

No přesně tak jak si to napsala tady, plus bych brala antikoncepci. Pokud by dál naléhal tak bych se s ním asi rozloučila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
4.5.23 22:34
@Haninnka718 píše:
Dobrý den,
Asi přicházím s nevšední dotazem… letos mi bylo 15 a přítel by chtěl miminko. Příteli je 20.. má práci, je dobře zajištěný. Se svojí mamkou jsem o těhotenství mluvila, nevyhodila by mě. Chci se zeptat jak mám příteli říct že miminko zatím nechci. V první řadě bych si ráda udělala výuční list a popřípadě maturitu. Miminko bych ráda až za pár let, až budu mít práci a dokázala bych se o mimčo postarat i sama, kdyby mě nechal.Nemáte někdo nápady jak mu to vysvětlit?

Normálně. Prostě ne. A pokud to nedokáže pochopit, tak se s ním rozejdi, protože uvažovat o tom, udělat 15 leté dítě plánovaně není normální 8o Nejsi povinná něco takového dělat :nevim: a spát s nim jen s antikoncepcí!! Vždyť ti bylo nedávno 15 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
4.5.23 22:41

A neměla by být nejdřív svatba, když je tak žhavý plodit?
Zavání mi to manipulací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
4.5.23 22:42

Teda já bych se spis bala, jestli je tvůj přítel normalni. To by jako chtěl ve 20 dítě s 15 letou holkou? 8o trochu bych premyslela nad jeho duševním zdravím. Najdi si někoho věkově bližšího a nemusis řešit touhy po dětech. Hlavně mu to jeho prani proboha nepln.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.5.23 22:53
@Haninnka718 píše:
Dobrý den,

Ten nebude moc rozumná partie, když chce dítě s dítětem. A není pro něj důležitější, že první doděláš minimálně výuční list. Toto není dobré téma ani na trollení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17355
4.5.23 23:20
@Mosie píše:
A neměla by být nejdřív svatba, když je tak žhavý plodit?
Zavání mi to manipulací…

Mně to zavání trollingem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16323
4.5.23 23:55
@Haninnka718 píše:
Dobrý den,

Už hromadu let zpátky jsem přesně tak měla kluka. Já přelom 15/16 let, on 20 let. Pár měsíců jsme se tak jednou za týden viděli - každý z jiného města. Když se pokusil několikrát mě dostat do postele a neuspěl, tak se se mnou radši rozešel :mrgreen: Naštěstí teda mimíska snad nechtěl :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
4.5.23 23:55
@Haninnka718 píše:
Dobrý den,

Ještě vydrž, zítra šupaj do školy a trollit se bude až od soboty ☝🏼

• Citovat
  • Upravit
5629
5.5.23 00:26

Ja bych do toho šla. Konečně bude tvůj život pořádně dobrodružný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
5.5.23 06:15

Jdi do toho hned dnes :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
5.5.23 06:39
@Haninnka718 píše:
Dobrý den,

Pokud nejsi troll, tak si zjisti právní následky toho být nezletilou matkou a jak moc je omezená rodičovská odpovědnost. To bys chtěla? V podstatě bys bez jeho souhlasu nemohla s dítětem ani na procházku, k lékaři, ani ho zastupovat v důležitých věcech, kdyby v tomto období k něčemu došlo - třeba rozhodnout o operaci. Počkej si na vhodnější dobu a hlavně na plnoletost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
5.5.23 06:48
@Haninnka718 píše:
Dobrý den,

Nijak, poslala bych ho k psychiatrovi a doporucila ledovou sprchu.

Kocko, ja chapu, ze ti to nejspis pripada romanticke a potvrzujici jeho vazne umysly, ale kolik takovych uz bylo a dnes jsou z nich svobodne matky pocitajici kazdou korunu?
Chtit s partnerkou dite totiz nemusi byt vzdy dukazem obrovske lasky, ale casto treba jen ukazkou vlastni nejistoty a strachu, ze bychom o druheho mohli prijit. Mas pred sebou cely zivot, dodelej skolu, uzivej si zabavy. Miminko ti neutece. Pokud te ma pritel opravdu rad (a nechce si te jen pojistit), urcite chce pro tebe to nejlepsi. A tim je urcite dokonceni vzdelani a postaveni se na vlastni nohy.

• Citovat
  • Upravit
5926
5.5.23 07:02

To vypadá na trolla, už vidím jak 15 letá holka diskutuje s matkou o miminku, a chci vidět 20 letého chlapa co je dobře zajištěn. Jo, jo pozdě večer založila diskuzí a šla spinkat spokojená jaka bude odezva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
5.5.23 07:31
@mamule42 píše:
To vypadá na trolla, už vidím jak 15 letá holka diskutuje s matkou o miminku, a chci vidět 20 letého chlapa co je dobře zajištěn. Jo, jo pozdě večer založila diskuzí a šla spinkat spokojená jaka bude odezva.

ta 15ti letá může brát že má byt 1+1 v podnájmu a vydělává 30tis jako dobré zajištění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí