Srůst malé a velké pysky

Anonymní
4.5.23 21:06

Srůst malé a velké pysky

Děvčata, řešila jste u svých dcer srůst malých a velkých stydkých pysků? Jedná se mi o to, že dcera má pár milimetrů od poševního vchodu srostlé (přilepené) malé pysky k velkým, je vidět ohraničení, nejdou od sebe oddělit. Řešila jsem to s pediatrem, dle jeho slov to mám nechat být, zatím jen sledovat. Na dětskou gynekologii nás poslat nechce, prý by zrušení srůstu (přilepení) dceru bolelo a hlavně se má tendenci opakovat. Dceru omývám čistou vodou, odstraňuji mázek namočeným uchošťourem ve vodě a stejně se tak stalo :zed:

Setkala jste se s tím některá - co vám doporučili vaši pediatři. Opravdu to mám nechat být? Děkuji!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5717
4.5.23 21:57

A jak je stará dcera? Nám dr. říkala, že tohle je v pořádku a odlepí se později vlivem hormonů. Má se jen lehce oddálit pipka, aby nezarostla dírka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2079
4.5.23 22:11

Měli jsme, nechali jsme být, po čase se to spravilo samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.23 17:21

Děkuji za reakce! Dceři jsou 4 měsíce.

@Pučálkovic.Amina Prosím, kdy zhruba se to spravilo u vás?

• Citovat
  • Upravit
2079
6.5.23 19:01

Objevilo se to asi taky v tomhle věku, časem se to ještě zhoršilo a zhruba kolem roku to zmizelo.
Co mám načteno, tak to může přetrvávat i několik let, vlivem hormonů se to spraví samo. Jestli s tím dcera nemá problémy, tak si nedělejte hlavu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí