Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Pomoct! Malému je 1 rok a je jako z divokých vajec… Jsem vyčerpaná, jak to zvládáte vy? Co vám pomůže se odreagovat? ![]()
@moderní máma a jsi moderní máma a necháš dítě doma občas samotné jen s tatínkem? ![]()
Mojí dcerce říkám dráče, protože to naprosto vystihuje její temperament. Občas ji hlídá tatínek, občas babička. Relax je pro mě noc. V osm ji uložím do postele, spát chodím v jednu, takže mám pět hodin klidu pro sebe. Teď už nám její temperament přijde tak normální, že nám naopak „normální“ děti připadají strašně zvláštní
.
@moderní máma píše:
Pomoct! Malému je 1 rok a je jako z divokých vajec… Jsem vyčerpaná, jak to zvládáte vy? Co vám pomůže se odreagovat?
dát ho tatínkovi na hlídání
máme doma ďáblíka, je to mazec..
@moderní máma mě pomáhá být bez něj třeba jen na hoďku, dvě, ale nemám hlídání a jsem a malým stále sama už jsem taky velice vyčerpaná
manžel dělá i vikendy a někdy mám chuť utéct od maleho pryč…babky nemám hlídací, budeme to muset vydržet no…
Mam divoke vajico doma… ale od narozeni, takze po 17m jsem uz zvyklá
neposedi, furt lita jak fretka, vsude splha…ale tchyne, mamka a samozrejme tatinek (kdyz je doma) funguj a ja fakt nemam problem se vyparit ![]()
Ted rostou 4 spicaky, tak je to o to horší
Vcera jsem byla u kamosky a tu jeji klidnou holcicku jsem ji tezce zavidela ![]()