Miminko jak z divokých vajec

15.12.17 12:45

miminko z divokých vajec

Pomoct! Malému je 1 rok a je jako z divokých vajec… Jsem vyčerpaná, jak to zvládáte vy? Co vám pomůže se odreagovat? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4706
15.12.17 12:55

@moderní máma a jsi moderní máma a necháš dítě doma občas samotné jen s tatínkem? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
15.12.17 13:06

Mojí dcerce říkám dráče, protože to naprosto vystihuje její temperament. Občas ji hlídá tatínek, občas babička. Relax je pro mě noc. V osm ji uložím do postele, spát chodím v jednu, takže mám pět hodin klidu pro sebe. Teď už nám její temperament přijde tak normální, že nám naopak „normální“ děti připadají strašně zvláštní :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
72725
15.12.17 13:17
@moderní máma píše:
Pomoct! Malému je 1 rok a je jako z divokých vajec… Jsem vyčerpaná, jak to zvládáte vy? Co vám pomůže se odreagovat? :andel:

dát ho tatínkovi na hlídání :mrgreen: máme doma ďáblíka, je to mazec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
15.12.17 13:22

@moderní máma mě pomáhá být bez něj třeba jen na hoďku, dvě, ale nemám hlídání a jsem a malým stále sama už jsem taky velice vyčerpaná :( manžel dělá i vikendy a někdy mám chuť utéct od maleho pryč…babky nemám hlídací, budeme to muset vydržet no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.17 13:22

Mam divoke vajico doma… ale od narozeni, takze po 17m jsem uz zvyklá :lol: neposedi, furt lita jak fretka, vsude splha…ale tchyne, mamka a samozrejme tatinek (kdyz je doma) funguj a ja fakt nemam problem se vyparit :lol:

Ted rostou 4 spicaky, tak je to o to horší

Vcera jsem byla u kamosky a tu jeji klidnou holcicku jsem ji tezce zavidela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí