Miminko... nezáživné období

2691
10.8.17 11:21

Miminko..nezáživné období

Taková anketní otázka.. Kolik je tady maminek které se přiznají bez ostychu, ze je miminkovske období nezazivne, ze je to jakoby nebaví a nejraději by byly aby mělo mrně uz aspoň rok? Přeci jen komunikativní človíček je zábavnější než uplakane " zvířátko" :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101835
10.8.17 11:24

@KriJona A to já zas bez ostychu přiznám, že pro mě bylo nejhorší to období kolem 1-2 let… rozum to nemá, ale všude to leze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
10.8.17 11:26

@KriJona
Miminkovské období je pro mě hrozné, ale ještě horší je to mezi rokem a řekněma dvěma a půl… :roll: Dítě už tolik nespí, leze kam nemá a ještě se vzteká. :mrgreen:
Kdyby se tak děti rodily až tříleté!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
10.8.17 11:28

@KriJona ja, nebavi me to. Mam starsiho pryc a nevim, co mam s miminem delat. Se starsim to bylo stejne. Akorat vic spal. Zachranuje me prace :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
10.8.17 11:31
@j.a.n.i1 píše:
@KriJona A to já zas bez ostychu přiznám, že pro mě bylo nejhorší to období kolem 1-2 let… rozum to nemá, ale všude to leze…

Jo, nesnáším batolecí období. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
10.8.17 11:32

Já to přiznávám naprosto bez ostychu. Mimina mě nebavila. Navíc jsem měla dvojčata narozená o 7 týdnů dřív, takže já uštvaná, nevyspalá a to období „ležících placiček“ trvalo nějaké 4 měsíce, už si to uplně nevybavuju, ale prostě to bylo dlouhé :mrgreen: Čím jsou děti starší, tím víc si to užívám. Tady zmiňované období 1-2 roky u nás bylo fajn, od 3 let je to uplně naprostá pohoda :)

Příspěvek upraven 10.08.17 v 11:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
10.8.17 11:33

Já tvrdím, že první půlrok se musí přežít, pak je s tím tvorečkem aspoň nějaká legrace, ale já mám celkem klidné a hlavně samo-zabavitelné dítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436

Pro mě bylo hrozné a nezáživné u prvního dítka. Pak přišlo to batolecí se skvělým obdobím vzdoru a poznala jsem, že může být mnohem hůř. :mrgreen: Druhé dítko jsem si jako miminko hrozně užívala a na to třetí se taky těším. Nemuselo by to tak rychle růst. Takže já mám v oblibě miminka nebo potom až od 5 let výše, kdy už to normálně komunikuje, funguje, nevzteká se kvůli každé kravině. Věk 1-4 roky pro mě nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523

Přidávám se. Mimina mě vážně nebaví, muže taky ne, takže přežíváme, než to vyroste :) dost mě to i odrazuje od 3. dítěte. Moc bych ho chtěla, ale představa, že budu dalších x let doma, spousta řevu, vstávat celé noci ke všem třem…kdyby se tak dalo pořídit dítě aspoň rok a půl staré :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
10.8.17 11:37

Ja se klido priznam. nesnasim miminkovske obdobi.jen rvani, kakani a krmeni. a tahani na rukach. Kvuli tomu uz nechci treti dite. nedala bych to.jooo kdyby se narodilo dvoulete… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
10.8.17 11:37

Nevim, jestli je spravny vyraz nebavi, ale urcite se take pripojuji, pro me nejhorsi do cca 10 tydne, pak uz min plakala a slo to, nyni je dceři 6 mesicu, tesim se na kazdy jeji dalsi den, dalsi mesic, dalsi vyvoj. Nevratila bych zpet ani den :pocitac:, tesim se az bude tak rocni aspon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
10.8.17 11:38

Nebaví mě to od narození do cca půl roka a pak když to začne chodit cca do těch dvou a půl, kdy to má konečně nějaký rozum. Kolem tří let to začíná být super a to už jde člověk zase do práce a už si to neužije :zed:
za dva měsíce rodím, už se těším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
10.8.17 11:38

:mrgreen: :mrgreen: No ták, rovnou přiznejte, že je to hrozný pořád. Až vyrostou z batolecích vzteků, začnou se řešit průšvihy ve škole, pak puberta, pak neudělaj maturitu, pak se jim nechce do práce ani z baráku. :zed: :zed: A mohli bychom pokračovat. Proč z toho dělat takový tyjátr a tragédii? Prostě všechno má svá pro a proti, i když bylo někdy uspávání mimin a kojení zdlouhavé, mělo to i svoje úžasné stránky a tak je to i s většími dětmi. Raději se zaměř na to, co je v tom období to pěkné a neber to jako něco, co jen musíš přežít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
10.8.17 11:40

Priznavam bez muceni. Me to strasne neba. Mam ctyri- posledni ma sedm tydnu. Sestinedeli je uplne ble. Prvniho pul roku je pro me fakt nuda. Nejvetsi radost jsem mela u druhe, ktera v pul roce uz postavala a byla alespon sranda. Od roka uz je to uplne na pohodu. Asi zadne z deti nemelo to spravne obdobi vzdoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
10.8.17 11:41

@chaela no.. Ted to tak mam prave :mrgreen: jsem rada, ze mam dva měsíce za sebou a šťastnější budu fakt az za rok.. Batolata mi prave nevadí vubec, přežívám mimi období a neumím se z miminek těšit nebo co.. Az me to i mrzí, ze si to neuzivam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí