Miminko... nezáživné období

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1337
10.8.17 11:42

Tak já jsem už babička, ale mně mimina vždycky bavila, ať moje nebo vnučky. Nebaví mě předškolní věk - nesnáším hrát žádné deskové hry, karty, pexesa…Tak 0-3 roky mě baví, pak až tak od 8 let nahoru:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8056
10.8.17 11:43

U nás mimi období (myslím placka) trvalo u jedné 2,5měsíce, pak se začala koulet. U druhé tři měsíce řevu kvůli bříšku. Ano nebavilo mě to :D Od lezení po čtyřech u první pět měsíců u druhé sedm už nebyl čas myslet, jestli mě to baví :D
Jinak super je to teď, mladší bude mít dva, starší 3,5 :D
A ještě lepší to bude od září, starší půjde do školky a mladší je hodně samozabavitelná ;) A nebudou se půl dne o nic rvát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
10.8.17 11:44

@Tiger-lily jak říkám.. Kdyz " to" se mnou komunikujé.. Nemám problem :) ale kdyz mimi buli a nepomáhá nic.. Jsem tak trochu v rozpacích a následně se hroutim, ze u třetího miminka nepoznám co vlastně potrebuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
10.8.17 11:45

Me taky mimina neberou, jelikoz mam minimalne do toho roka velky pocit omezeni vlastni svobody-nikam od mimca nemuzes na dele nez par hodin, s nim toho ale jeste mnoho delat nejde, aniz by ses servala nebo zblaznila z baleni (mysleno sporty, vylety…). Ale @Tiger-lily to napsala velmi hezky, pod to se podepisuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
10.8.17 11:52

@KriJona no už bude jenom líp, mimino poroste. Moje mimino má teď 9 m, už je to lepší, snaží se chodit, takže to vlastně už ani mimino není. Nicméně na to třetí asi odvahu nervy mít nebudu. Mně se moc líbí u 2,5 letého, že je s ním řeč, nemusí se už na něj brat takové ohledy, lze ho odložit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
10.8.17 11:53
@KriJona píše:
@Tiger-lily jak říkám.. Kdyz " to" se mnou komunikujé.. Nemám problem :) ale kdyz mimi buli a nepomáhá nic.. Jsem tak trochu v rozpacích a následně se hroutim, ze u třetího miminka nepoznám co vlastně potrebuje :mrgreen:
:) mně to přišlo, že mimina potřebovala hlavně prso a chovat, že zas ty nároky nebyly tak přehnané… no a občas řvala, protože asi nevěděla, co chtějí, což trvá s obměnami stále…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
10.8.17 11:55
@KriJona píše:
@chaela no.. Ted to tak mam prave :mrgreen: jsem rada, ze mam dva měsíce za sebou a šťastnější budu fakt az za rok.. Batolata mi prave nevadí vubec, přežívám mimi období a neumím se z miminek těšit nebo co.. Az me to i mrzí, ze si to neuzivam :roll:

Mame to stejne. Taky to prezivam. A taky me to chvilemi mrzi zvlast kdyz se pristihnu jak pocitam dny aby byl za nami dalsi tyden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
10.8.17 11:55

@unuděná jj, to je fakt, něco s mimčem nejde, ale zas toho tolik není. Třeba kola s dítětem do roka nee, pařby taky neee, ale jinak jsem si brala mimino do práce, jezdila s kočárkem na kolečkáčích… samozřejmě to bylo všechno náročnější než bez dítěte, to je jasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
10.8.17 11:58

A to mě to moje šestinedělňátko baví :) Až mě mrzí jak rychle roste. :) Snažím se si ho užívat a beru s sebou kam potřebuju, zaparkuju kočár vedle ohrady a obstarám si koně, pak na zahradě aby jsem si obstarala zbytek verbeže a kytky. Vyrazíme na výlet, když je nálada (pravda mám ten luxus že mám své auto a taky kojím, takže máme gábl všude s sebou :D ). Malej se rád vozí v autě, takže se to dá :) Jen ty úřady a doktoři jsou na pytel. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
10.8.17 11:59

Jee, tak to ja jsem si miminko uzivala, ale mela jsem fakt hodne dite, ted ma 16 mesicu a asi jeste nemela obdobi, kdy bych si rekla, ze je to des, u cizich nemam rada ty od skolky vys, jsou takove moc premoudrele a taky nevim, jak se s nima mam bavit, ale to je muj problem.
V listopadu dceri pribude bracha, tak se zase tesim, ony ty miminka tak krasne voni :) uz planuju treti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
10.8.17 12:01

Miluju miminka…od narození do roka. Nemusím všudelezoucí batolata.
A pak uz má kazdy vek něco…mam doma nejstaršího 15 ti leteho pubertaka :pocitac:… mimino je proti němu zlatý :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
10.8.17 12:03

Já jsem si miminkovské období vyloženě užívala. :srdce: Tak od 1 roku do 2,5 je to pro mě opruz. Období vzdoru, všude musí vylézt, já jim pořád za zadkem. :zed: Pak je pěkný období od 3 do 6 a pak jdou nenápadně do puberty a už to jede… Takže za mě bych měla pořád jen miminka. Možná je to i tím, že obě děti byly moc hodný miminka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
10.8.17 12:03

Ja naopak mimina miluju. Obe deti byli hodne jak andelicci. To byla parada.. ted slusne kvetu ze 4 letaka. Takze ja mimina jo a pak mi je dejte vychovane v 18.-cti zpatky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
10.8.17 12:08

Mě když se narodil syn tak mi moje ségra říkala „první rok je nejhorší“.Teď je malému rok a půl a zase říká „jó to je nejhorší období“.Už ji nevěřím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
10.8.17 12:09
@Tiger-lily píše:
@unuděná jj, to je fakt, něco s mimčem nejde, ale zas toho tolik není. Třeba kola s dítětem do roka nee, pařby taky neee, ale jinak jsem si brala mimino do práce, jezdila s kočárkem na kolečkáčích… samozřejmě to bylo všechno náročnější než bez dítěte, to je jasný.

Tak my jsme pomerne hodne aktivni rodina, takze opravdu neslo jen o kola a parby :lol: Uz jen fakt, ze to dite nemohu odlozit alespon na den na hlidani a jet si treba zalyzovat, na bezky, na vodu, nedejboze s manzelem na vikend, do zhruba 9m neslo ani vecerni kino…zkratka temer zadny relax bez toho prcka.Ani behat jsem nemohla kvuli bolesti prsou a to az do uplneho ukonceni kojeni.Cili dalsi rozpor-drzet kojeni do vyssiho veku nebo postupne odstavovat atd.Ale na druhou stranu jsme si rozsirili obzory o prochazky s kocarem, bezbarierove restaurace atd. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí