Miniaturní červené flíčky na chodidle

69
14.10.22 22:33

Miniaturní červené flíčky na chodidle

Zdravím,
moje dcerka (2 roky) si už několik dní stěžuje na bolest chodidel, ale nikdy tam nic neměla, tak jsem si myslela, že je to třeba jen kvůli růstu.
Dneska si zase stěžovala na bolest více, tak jsem se večer dívala a zjístila jsem, že má na chodidlech malé červené tečky. Nesetkala se s tím některá z Vás? Vůbec nevím, co to může být a jestli to souvisí s bolestí. Bohužel začíná víkend, takže se k dr nedostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
646
14.10.22 23:05

Nemůže to být 7.nemoc? Je to prý bolestivé. Nemá to i na dlaních?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
14.10.22 23:30

@Karolina0311 7 nemoc měla někdy na začátku prázdnin a to měla takové puchýřky spíš. Na rukou nic nemá pouze na chodidlech. Na netu mi vyjela jako možnost leukémie, tak jsem z toho úplně mimo 😭 😭 Hned v pondělí půjdu k dr. Je mi teď úplně špatně z toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
14.10.22 23:50

Sedmou nemoc muze mit opakovane. A pokazde muze mit jine bolacky. Muzou byt v puse, na dlanich a na chodidlech, ale taky treba jen v puse a na chodidlech, jen na dlanich a na chodidlech, jen na chodidlech atd. Ta bolest chodidel take odpovida sedme nemoci.

Moje dcera mela pri sedme nemoci takovato chodidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
15.10.22 00:06

@Janča6 Koukala jsem i na net a nikde jsem u 7 nemoci nenašla ty tečky, které má ona. Na fotce to nejde dobře vidět, ale má to úplně malinké tečky a plno vedle sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
15.10.22 00:13
@Mama2020 píše:
@Janča6 Koukala jsem i na net a nikde jsem u 7 nemoci nenašla ty tečky, které má ona. Na fotce to nejde dobře vidět, ale má to úplně malinké tečky a plno vedle sebe.

Aha, tady je vidim. Tak to je jine nez tehdy u moji dcery. Vim urcite, ze tohle uz nekdo z nas mel - mozna deti, ale spis ja. Nijak jsem to neresila a casem to zmizelo. Ale prohlidkou u doktorky nic nezkazis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
15.10.22 11:49

Nemá ještě někdo s tímto zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
15.10.22 13:30

Mě to přijde jako petechie…to je drobné krvácení do kůže…má spoustu příčin…zkuste vygoohlit a asi k lékaři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí