Miniinterupce - 5-6 týden

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.3.17 16:10
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím nějaké informace jak u Vás probíhala, ať vím na co se připravit. Děkuji

Byla jsem na miniinerupci loni v září, nejdříve se musí vyřídit předoperační a za vše se platí. Papíry od gyndaře, vyšetření u obvoďáka.. Vše dohromady mě stalo skoro 5tis (vyřizování a samotný výkon) Taky jsem se tu ptala a polovička ženských se do mě dala :poblion: mám dvě děti a třetí jsme opravdu nechtěli. Selhala antikoncepce.. Trauma z interupce opravdu nemám a jsem ráda že jsem to tak udělala. třetí bych opravdu nechtěla. Jinak nástup jsem měla ráno a ppropuštěna jsem byla o půl druhé. Výkon byl cca 20 minut.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.17 16:19
@Anonymní píše:
Byla jsem na miniinerupci loni v září, nejdříve se musí vyřídit předoperační a za vše se platí. Papíry od gyndaře, vyšetření u obvoďáka.. Vše dohromady mě stalo skoro 5tis (vyřizování a samotný výkon) Taky jsem se tu ptala a polovička ženských se do mě dala :poblion: mám dvě děti a třetí jsme opravdu nechtěli. Selhala antikoncepce.. Trauma z interupce opravdu nemám a jsem ráda že jsem to tak udělala. třetí bych opravdu nechtěla. Jinak nástup jsem měla ráno a ppropuštěna jsem byla o půl druhé. Výkon byl cca 20 minut.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.17 16:22

Děkuji tohle jsem chtěla vědět. U gynekologa jsem byla, mám žádanku do nemocnice, tam nastupuji v pátek v sedum ráno a předoperační mi budou dělat tam… Ještě by mě zajímaly pocity z nemocnice, jak se k vám chovali, jestli jako tady holky které to odsuzují nebo jste byla pochopena… Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.17 16:34
@Anonymní píše:
Děkuji tohle jsem chtěla vědět. U gynekologa jsem byla, mám žádanku do nemocnice, tam nastupuji v pátek v sedum ráno a předoperační mi budou dělat tam… Ještě by mě zajímaly pocity z nemocnice, jak se k vám chovali, jestli jako tady holky které to odsuzují nebo jste byla pochopena… Děkuji

Já osobní zkušenost nemám, ale doufám, že v nemocnicích dnes už až na výjimky pracují profesionálové, tudíž se chovají normálně. Jinak vidím jen velmi malý rozdíl mezi tím, když se člověk chrání a když jde na interrupci (v 5. týdnu). Asi se mnou spousta lidí budu nesouhlasit, ale kdyby neexistovala antiko, tak by taky ze spousty spláchnutých spermií vzniklo dítě (jen můj názor) :think: Interrupce např. v 10 tt je už samozřejmě o něčem jiném, i když ani tak bych nikdy nikoho neodsuzovala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.17 16:38
@Anonymní píše:
Děkuji tohle jsem chtěla vědět. U gynekologa jsem byla, mám žádanku do nemocnice, tam nastupuji v pátek v sedum ráno a předoperační mi budou dělat tam… Ještě by mě zajímaly pocity z nemocnice, jak se k vám chovali, jestli jako tady holky které to odsuzují nebo jste byla pochopena… Děkuji

Na netu jsem našla tohle: http://interupce.info/…probiha-cena možnost chemické interrupce, to jsi nezvažovala?

• Citovat
  • Upravit
3359
8.3.17 16:43
@Anonymní píše: …normálně. Jinak vidím jen velmi malý rozdíl mezi tím, když se člověk chrání a když jde na interrupci (v 5. týdnu). Asi se mnou.....

Jasně potrat je vlastně taková antikoncepce :poblion: :zed:
Někteří lidé by fakt z genetických důvodu neměli š. ukat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
8.3.17 16:46

Hele, ty MarieP - to budeš asi Marie Panna, že jo? je ti líp, že sis do ní kopla???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.17 16:48

Byla jsem asi tak v 5-6tt, v naší nemocnici je na to přímo oddělení, mimo gynekologii (ve stejné nemocnici, ale úplně jiné patro), takže tam byly jen ženy se stejným problémem (resp. některé měly jiné důvody, ale vše šly kvůli stejnému). Sestra si vyptala papíry (ty jsem měla vyplněné od svého gynekologa), sepsala se mnou taky nějaké lejstro, pak jsem šla do místnosti, ve které bylo několik postelí (asi 6?), tam už ležely a dospávaly některé po zákroku, některé byly před, převlíkly jsme se, postupně nás volali, hned vedle byl zákrokový sál. Dostala jsem nějakou oblbovací injekci, asi jsem úplně nebyla uspaná, ale byla jsem opravdu mimo. Zákrok nevím jak dlouho probíhal, nepamatuji si ho. Pak mě odvezli (odvedli? Nepamatuji si) na ten dospávací pokoj, cca 2 hodiny jsem se prospala a pak jsem šla domů. Nic co bych si chtěla zopakovat. Ale snad ti to pomůže. A sestry i dr. se chovali korektně, neřešili nic. Vše bylo jak na běžícím páse, bez emocí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.17 16:53

@MarieP: můžeš se zase uklidnit. S manželem jsme na miminko čekali dlouho a za pár týdnů budu rodit. Před tím jsem těhotná nikdy nebyla. Nicméně když už se někdo dostane do životní situace, že dítě nechce, nevidím důvod ho odsuzovat jen proto, že já to mám osobně jinak a naše miminko je „vymodlené“. Naopak když je někdo už pro interrupci rozhodnutý, zvlášť pokud by to např. byla nějaká náctiletá slečna, přijde mi kontraproduktivní v ní ještě vzbuzovat pocity viny. anonymní z 16:34

• Citovat
  • Upravit
3359
8.3.17 16:56

@Poustevnice, já nepsala nic zakladatelce, reagovala jsem na anonymní, která psala, že nevidí rozdíl v interupci a chráněni se. A to jako fakt promiň!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
8.3.17 16:59
@Anonymní píše:
@MarieP: můžeš se zase uklidnit. S manželem jsme na miminko čekali dlouho a za pár týdnů budu rodit. Před tím jsem těhotná nikdy nebyla. Nicméně když už se někdo dostane do životní situace, že dítě nechce, nevidím důvod ho odsuzovat jen proto, že já to mám osobně jinak a naše miminko je „vymodlené“. Naopak když je někdo už pro interrupci rozhodnutý, zvlášť pokud by to např. byla nějaká náctiletá slečna, přijde mi kontraproduktivní v ní ještě vzbuzovat pocity viny. anonymní z 16:34

Nejsem proti potratum, neschvaluji je, ale asi to pro někoho může být řešení… Je mi jedno kolik dětí máš a zda jsou vymodlene, nic ve zlém, ale pronest něco takového jako potrat = chráněni se… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.17 17:06

@MarieP: napsala jsem, že vidím jen malý rozdíl… A nemyslela jsem to tak, že by se lidi neměli chránit a chodit na potraty, ale tak, že v pátém týdnu existuje embryo cca 3 týdny, má asi 2 mm, takže tady nevstupuje prvek jeho jakéhokoli vnímání nebo utrpení (asi na rozdíl od pozdějších stádií). Vajíčko a spermie mají taky potenciál, aby z nich vzniklo dítě, nemůžu si prostě pomoct :nevim: Ostatně katolíci to ostatně zřejmě vidí stejně, když jsou proti antiko, prostě nestaví vše na okamžiku splynutí vajíčka a spermie, ale celé to vnímají jako určitý „nedotknutelný“ proces. Já věřící nejsem, takže proti antikoncepci nic nemám. Na interrupci názor vlastně nemám, protože to prostě není moje věc.

• Citovat
  • Upravit
3359
8.3.17 17:14

Takže v tvém podání…je vlastně jedno zda se chráním, vždyť když už se stane, skočím na potrat, do nějakého x týdne je to vlastně v pohodě a o nic nejde… No a to je pro mě nepřijatelné… Potrat není ochrana ani jí nenahrazuje! 8o
Edit: a diskuze o tomto ( jak je to s embryem v kterém týdnu)nemá cenu, je to jako se dohadovat, zda byla dříve slepice nebo vejce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.17 17:25

Tato diskuze vznikla na dotaz jak probíhá miniinterupce, myslím, že zakladatelka nepotřebuje číst kdo má jaký názor na ni =) pokud o tom máte potřebu diskutovat, založte si téma s tím názvem. Jakmile se tu objeví jakýkoliv dotaz ať se týká čehokoliv, např. očkování tak se vyrojí spousta ženských, které prostě mají potřebu si rýpnout. Potom když hledáte něco pro vás užitečného jsou všechny témata zaspamované názory které jsou vlastně mimo téma a to podstatné v té změnti buďto hledáte obtížně, nebo vůbec nenajdete…

• Citovat
  • Upravit
3359
8.3.17 17:29
@Anonymní píše:
Tato diskuze vznikla na dotaz jak probíhá miniinterupce, myslím, že zakladatelka nepotřebuje číst kdo má jaký názor na ni =) pokud o tom máte potřebu diskutovat, založte si téma s tím názvem. Jakmile se tu objeví jakýkoliv dotaz ať se týká čehokoliv, např. očkování tak se vyrojí spousta ženských, které prostě mají potřebu si rýpnout. Potom když hledáte něco pro vás užitečného jsou všechny témata zaspamované názory které jsou vlastně mimo téma a to podstatné v té změnti buďto hledáte obtížně, nebo vůbec nenajdete…

Další hrdina… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria