Miniinterupce - 5-6 týden

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30408
8.3.17 19:34
@Anonymní píše:
toto jsi psala i mě když jsem tu loni žádala o rady ohledně interupce. Abych pravdu řekla tak na mě tedy dolehlo daleko víc vědět že je někde jinde moje dítě u adoptivní rodiny - nedokázala bych to! daleko lépe se člověk vyrovná s interupcí než s adopcí.. dle mého názoru :think:

Co na tom, že dítě může někde šťastně žít. Hlavně, že „matka“ je v pohodě a nemusí se s tím vyrovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
8.3.17 19:38
@hanka.br. píše:
Co na tom, že dítě může někde šťastně žít. Hlavně, že „matka“ je v pohodě a nemusí se s tím vyrovnávat.

Tez souhlasim radeji s interrupci, pokud je hned v pocatku, nez dat k adopci ‚hotove‘ dite… :nevim: Ale to by jsme se tady mohli dohadovat do aleluja.. Vy mate svuj nazor, ja svuj.. Zkratka kazdy ma na to svuj pohled a tim by se mel ridit. Ne co je spravne pro druhe, ale predevsim pro danou zenu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.17 19:41
@hanka.br. píše:

a kdo zaručí že šťastně??!!!

• Citovat
  • Upravit
30408
8.3.17 19:42
@Anonymní píše:
a kdo zaručí že šťastně??!!!

Když nebude žít vůbec, tak má zaručeno, že nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
8.3.17 19:43
@s.y.p.t.a píše:
Milá zakladatelko, zvaž ještě prosím možnost donošení dítěte a poskytnutí k adopci těm, kteří dítě mít nemohou. Co by za to tvé děťátko dali? (viz. deníček z dnešního dne) Chápu, že jsou okolnosti, kdy si dítě nechat nemůžeš, ale lépe mu dát život, než ho utratit. Někdy v budoucnu to na tebe může dolehnout a nejsou výjimečné ani těžké deprese u žen, které interrupci či miniinterrupci podstoupily. Tento stav má dokonce pojmenování jako postabortivní syndrom a nikdo neví, kdy ho to může dostihnout. Třeba až za několik let. Přečti si prosím tento deníček a pouvažuj. Pokud budeš chtít pomoci, kontaktuj mě prostřednictvím SZ.

Typické-zase citové vydírání a prognózy depresi. Uprimne? Je mi líto, ze nemuze mit dite nekdo, kdo ho chce, ale copak jsem dárce deti? Jakoze si užiju těhotenství, porod, zastavování laktace (plus podle me výčitky mnohem horsi nez po potratu, dotazy okoli, kde je dite, kdyz bylo bricho) atd, abych nekomu udelala radost? To je z mého pohledu to nejzvracenejsi-vzdát se ditete a darovat ho nekomu jak knizku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
8.3.17 19:47
@Rakosnicek1983 píše:
Typické-zase citové vydírání a prognózy depresi. Uprimne? Je mi líto, ze nemuze mit dite nekdo, kdo ho chce, ale copak jsem dárce deti? Jakoze si užiju těhotenství, porod, zastavování laktace (plus podle me výčitky mnohem horsi nez po potratu, dotazy okoli, kde je dite, kdyz bylo bricho) atd, abych nekomu udelala radost? To je z mého pohledu to nejzvracenejsi-vzdát se ditete a darovat ho nekomu jak knizku.

Souhlas. Pokud se nekdo tak rozhodne, v poradku. Ale psat vylozene timhle stylem JE citove vydirani. Dotycna by si mela uvedomit ze je to vzdy na zene, pokud jde na potrat, je to jeji volba, netreba za to nekoho soudit.. Jeji telo, jeji vec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.17 19:49
@hanka.br. píše:
Když nebude žít vůbec, tak má zaručeno, že nikdy.

mám kamarádku co vyhledala svou pravou matku aby jí plivla do tváře za to že jí dala k adopci. Raději by nežila než to co zažila díky adoptivní rodině :poblion: takže ano - jsem pro mini-interupce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.17 19:49

Nebudu te soudit…jen to zvaz dobre…každá situace se da vyřešit…jde o život o kterým rozhodujes jen ty…co přítel, ten to neví? Ženatý?…a lidi na vsi? Absolutně neres!!! Všude je něco. Já jsem bohužel byla protože mimi nebylo srdíčko. Totální katastrofa, po operaci asi klasika…jenže když me připouštěli domu tak me neudělali žádné vyšetření…jako ultrazvuk atd. Normálně jsem krvacela, myslela jsem si ze je to normální..Potom jsem šla na kontrolu ke svému gynekologovi…řekla jsem ze krvacim a on ze mám jít okamžitě na kozu…jeho výraz byl strašný. Takže aby jsem to zhrnula, z gyndy jsem jela okamžitě na sál, jelikož me tam něco ještě nechali. Mohla jsem vykrvácet. Když jsem se ptala jak je to možné tak PRY SE TO MUZE STAT!!! To bylo něco na me!!! Kdyby me zkontrolovali když me propusteli tak by se to nestalo!!! Takže špatná zkušenost. Ty se dobre rozmysli…aby si jednou nelitovala… :,(

• Citovat
  • Upravit
30408
8.3.17 19:58
@Anonymní píše:
mám kamarádku co vyhledala svou pravou matku aby jí plivla do tváře za to že jí dala k adopci. Raději by nežila než to co zažila díky adoptivní rodině :poblion: takže ano - jsem pro mini-interupce.

Mám dokonce kamarádku, která by plivla do tváře vlastní matce. Vyplývá z toho něco? Nic. Ženy se mohou svobodně rozhodnout a nikdo jim to nebere. Mohou samy sebe přesvědčit, že o nic nejde, protože to dítě nic necítí. Ale není to nic víc, než pořádná dávka sobectví. Dítě odnosit, porodit a dát k adopci chce pořádnou sílu a odvahu. A říct nahlas - Jsem sobec a nedokážu to - to by takový problém být neměl. Jen dokola kecy typu, jak kamarádka má kamarádku, která je adoptovaná nešťastná, proto je lepší děti potrácet než jim dát šanci. Když žijí na světě děti, které jsou nešťastné ve svých rodinách, znamená to snad, že to je pravidlo pro všechny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.17 20:02
@hanka.br.
@hanka.br. píše:
Mám dokonce kamarádku, která by plivla do tváře vlastní matce. Vyplývá z toho něco? Nic. Ženy se mohou svobodně rozhodnout a nikdo jim to nebere. Mohou samy sebe přesvědčit, že o nic nejde, protože to dítě nic necítí. Ale není to nic víc, než pořádná dávka sobectví. Dítě odnosit, porodit a dát k adopci chce pořádnou sílu a odvahu. A říct nahlas - Jsem sobec a nedokážu to - to by takový problém být neměl. Jen dokola kecy typu, jak kamarádka má kamarádku, která je adoptovaná nešťastná, proto je lepší děti potrácet než jim dát šanci. Když žijí na světě děti, které jsou nešťastné ve svých rodinách, znamená to snad, že to je pravidlo pro všechny?

Lidi jsou stejně přemnožený… za chvíli se na tuhle zdevastovanou planetu ani nevejdeme a matička země si s námi poradí po svém :* A ano, jsem sobec - nedala bych nikomu své dítě jelikož nechci žít v představě jestli se někde netrápí.. To raději ať se nenarodí. Lidstvo stejně půjde jednou do háje zeleného.. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
30408
8.3.17 20:10
@Anonymní píše:
@hanka.br.Lidi jsou stejně přemnožený… za chvíli se na tuhle zdevastovanou planetu ani nevejdeme a matička země si s námi poradí po svém :* A ano, jsem sobec - nedala bych nikomu své dítě jelikož nechci žít v představě jestli se někde netrápí.. To raději ať se nenarodí. Lidstvo stejně půjde jednou do háje zeleného.. :mavam:

Tak to byla upřímnosti jen půlka. I kdybys měla sto tisíc záruk, že dítě bude milované a zbožňované, stejně bys to neudělala. Moc starostí. Na nic si nehraj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
8.3.17 20:19
@hanka.br. píše:

Naprostý souhlas, udělat si dítě umí každý, ale pak se k tomu nějak zodpovědně postavit, to ne. Protože ta MATKA by nemohla žít s pocitem, že se JEJÍMU dítěti třeba daří špatně, to je hned lepší, když se mu nedaří nijak, protože se ani nenarodí, to svědomí hned unese líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
8.3.17 20:27
@hanka.br. píše:

Ano klidne to reknu nahlas, jsem sobec a nechtela bych cely zivot zit s tim ze jsem nosila dite, prosla si celym tehotenstvim, porodem a pak dala dite k adopci. Radeji bych se vyrovnala s potratem, byt by to bylo sebevic tezsi.. Zkratka pro me je potrat tisickrat lepsi, nez dat dite k adopci. Samozrejme uplne nejlepsi je se chranit a nemuset jit ani na ten potrat. Ale je to muj nazor a nestydim se za nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
8.3.17 20:53

Jasné…užít si sex a nemyslet na následky…to ze praskne prezervativ, antikoncepce selže…to je no coment!!! Ikdyz jsou to jen buňky, nemá to centrální mozek…tak i pres to se vyvíjí novy život. Já jsem zásadně proti interupci pokud to není tedy ze zdrav. důvodu jako postižení atd.Ne ze si dva uziji a pak sup s tím pryč. Je to smutný, dřív se chodilo před komisi…ted to neni. Třeba by si to ty dotyčné rozmyslely. A nějaké vymluvy ze je to v špatnou situaci…kdy bude jako ta práva situace mít dítě? Pane bože kdyby takto všichni přemýšleli tak tady nikdo z nas není. A takový téma na emiminu? Já jsem sama maminka…když se dívám na moje mimi tak nerozumim jak se toho štěstí může někdo vzdát. Ano, je to velká starost a někdy to není lehký, ale neměnila by jsem.za nic na světě. Takže at si říká kdo chce co chce. Pokud to není zdravotní problém, tak interupce ne.Kecy ze ted to není dobre neuznavam.Na to maji oba dva myslet… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
9.3.17 08:53
@Celestýna7 píše:
Jasné…užít si sex a nemyslet na následky…to ze praskne prezervativ, antikoncepce selže…to je no coment!!! Ikdyz jsou to jen buňky, nemá to centrální mozek…tak i pres to se vyvíjí novy život. Já jsem zásadně proti interupci pokud to není tedy ze zdrav. důvodu jako postižení atd.Ne ze si dva uziji a pak sup s tím pryč. Je to smutný, dřív se chodilo před komisi…ted to neni. Třeba by si to ty dotyčné rozmyslely. A nějaké vymluvy ze je to v špatnou situaci…kdy bude jako ta práva situace mít dítě? Pane bože kdyby takto všichni přemýšleli tak tady nikdo z nas není. A takový téma na emiminu? Já jsem sama maminka…když se dívám na moje mimi tak nerozumim jak se toho štěstí může někdo vzdát. Ano, je to velká starost a někdy to není lehký, ale neměnila by jsem.za nic na světě. Takže at si říká kdo chce co chce. Pokud to není zdravotní problém, tak interupce ne.Kecy ze ted to není dobre neuznavam.Na to maji oba dva myslet… :cert:

Ale prosímtě, většina lidí si dítě nechá, takže si nech ty svoje pábíčkářské řeči. A to, že nejsou komise, je jediné štěstí, nedokážu si představit tu nesvobodu, že mi nějaký páprda řekne, že si musím nechat dítě. Maminky jsme tady všechny a i přesto nejsem tak potentovaná z mimin, abych brojila proti potratům. To, že bys neměnila ty, neznamená, že by neměnily ani ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí